Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013

Το newsbomb (Χαρδαβέλας) ανησυχεί: Έρχεται ηχηρό χαστούκι για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές λόγω Χρυσής Αυγής

Σε κεντρικό άρθρο της, η συστημική ιστοσελίδα newsbomb εκδηλώνει την ανησυχία του καθεστώτος για την επικείμενη συντριβή της ΝΔ στις ερχόμενες Ευρωεκλογές. Στο Μαξίμου αλληλοκατηγορούνται για το ποιος φταίει που καταρρέει η ΝΔούλα και η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται. Το άρθρο κρύβει επιμελώς το ποιος κερδίζει από την κατάρρευση, αλλά είναι ηλίου φαεινότερον. Μάλιστα το καθεστώς βρίσκεται σε τέτοια απόγνωση, που οι ίδιοι οι ψοφοδεξιοί θεωρούν πως "προβάλλει αναγκαία η λύση ενός κεντροαριστερού σχηματισμού με προοπτικές διακυβέρνησης", μπας και σωθεί η κατάσταση και δεν βγει η Χρυσή Αυγή πρώτη!

 «Ο κόσμος θα τιμωρήσει τη ΝΔ γιατί...
έχει ξυπνήσει και βλέπει», έλεγε Βουλευτής της συγκυβέρνησης στο περιστύλιο της Βουλής, απευθυνόμενος σε συναδέλφους του εκ περιφερείας ορμώμενων!

Προβληματισμός και μάλιστα εντονότατος σκεπάζει το Μέγαρο Μαξίμου τις τελευταίες των ημερών, από τα μηνύματα που καταφθάνουν στο πρωθυπουργικό επιτελείο, καταγράφοντας τις τάσεις, που θέλουν ούτε λίγο ούτε πολύ τις επικείμενες ευρωεκλογές "καμένο χαρτί" για την Κυβέρνηση.

Ο φόβος να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια, που προκαλείται από την ακολουθούμενη πολιτική, στις κάλπες των ευρωεκλογών, είναι πλέον έκδηλος στους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.


Παραδέχονται ότι η τακτική Βορίδη με τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις οδηγεί στο κενό, ενώ για λύση το καθεστώς κρίνει ότι χρειάζεται ένας "κεντροαριστερός σχηματισμός" για να διατηρηθεί η κλεπτοκρατία, υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής:

Η λεγόμενη από αρκετά στελέχη της Ν.Δ. ως γραμμή Βορίδη φέρεται να αποδοκιμάζεται ως καταστροφική και συνέπειά της, όπως επίσης λέγεται, είναι η απομόνωση της κυβέρνησης ή για να ακριβολογούμε του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, γεγονός που αποδεικνύεται και από την πληθώρα των κυριακάτικων δημοσιευμάτων, που προβάλλουν ως αναγκαία πλέον λύση και μάλιστα με προοπτικές διακυβέρνησης, την ανοικοδόμηση ενός "νέου κεντροαριστερού" σχηματισμού.

Το καθεστώς τα έχει χαμένα και η Χρυσή Αυγή καλπάζει!

4 σχόλια:

  1. Η ΝΔ θα εκπροσωπεί το "κέντρο" ο Σύριζα την "αριστερά" και η "κεντροαριστερή διακυβέρνηση" είναι έτοιμη μέσα στο μυαλό τους...Το κακό γι' αυτούς όμως είναι ότι ο κόσμος θα πάει μαζικά στη Χρυσή Αυγή και το άθλιο αυτό μνημονιακό μόρφωμα θα μείνει με τη χαρά της συμμετοχής...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπειδη ετυχε να τον ακουσω σημερα το μεσημερι,ελεγε τις γνωστες πιπες οτι και και καλα θα'ναι χαλαρη η ψηφος,θα γελασουμε,δεν ξερω εαν Η ΕΒΡΕΟΠΗ θα δεχθει την ΧΑ.Τους λεω κατι,κανενα συστημικο πορνο σαιτ δεν ανεφερε το παρμικρο για την χθεσινη συγκενντρωση της ΧΑ,ΑΦΟΥ ειμαστε "λιγοι" γιατι ριχνατε ολο το πρωι την κεντρικη σελιδα του λαικου συνδεσμου?Περαστικα σας,και φιλια στην τσελση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συστημικές εφημερίδες συνεχίζουν τα ψέμματα, ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΕ ΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ.. Η real του Χατζηνικολάου γράφει - για πολλοστή φορά - για "διαμάχη" Μιχαλολιάκου - Κασιδιάρη.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ και ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ έτσι όπως πάει στην κατρακύλα η Νου-Δούλα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.. Ας ρωτ'ησουν στο ετοιμόρροπο μπουρδέλο τους ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ τον Στουρνάρα στα ψωφοδέλτιά τους!! ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;; Ας κοιτάξουν την κατεδάφισή τους κι ας αφήσουν τη Χρυσή Αυγή ήσυχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάρρευση της επί σαράντα χρόνιΑ κλεπτοκρατιας δεν θα είναι εύκολη, το δύσκολο στην όλη υπόθεση θα είναι ότι μετα τις εκλογές η χα είτε είναι πρώτο κόμμα είτε δεύτερο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να "σταθεί "σε ένα τέτοιο περιβάλλον.Όλο το"συνταγματικο"τόξο,Η αριστερά,τα κόμματα οι οργανώσεις,και κυρίως η Ευρωπαϊκή Ένωση,δύσκολα θα δεχθούν μια ισχυρή χα,είναι βέβαιο ότι θα μας πολεμήσουν λυσωδως,ενώ δεν ειναι καθόλου βέβαιο ότι τα ακροαριστερα στοιχεια θα κάτσου. Στ αυγά τους,αποδεχόμενος μια μεγάλη νίκη της χα.Όλα αυτά τα δεδομένα,πρέπει να προβληματίσουν την ηγετική ομάδα του κόμματος,και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για άσχημες εξελίξεις και ,βέβαιως υπάρχει το ενδεχόμενο ξένες μυστικές υπηρεσίες να "βάλουν το χεράκι τους "για να υπάρξει ένα νέο κυμα προβοκατόρικων ενεργειών,και Γενικής κατασυκοφάντησης,ίσως και τρομοκράτησης όπως ζήσαμε μέχρι πρότινος.Καθήκον μας είναι να δούμε με ψυχραιμία όλα αυτά,πρώτα πρώτα,για το καλό της Ελλάδας,και να φανούμε υπεύθυνοι, αυτό αφορά όλο το κόσμο της χα,είτε είναι στελέχη είτε φίλοι είτε απλοί υποστηρικτές,θα ζήσουμε μια περίοδο όπου θα κυριαρχήσει η πόλωση και η τρομοκρατία,αν πιστεύουμε ότι αυτός ο τόπος αξίζει για κάτι καλύτερο,ας δουλέψουμε,Όλοι μαζί,αριστεροί δεξιοί κλπ,προσηλωμένοι στο κοινό σκοπό,το νέο 1821 Που θα φέρει τη πραγματική ελευθερία στον τόπο μας,θα μας επιτρέπει να ζούμε,και όχι να επιβιώνουμε,,,η νεοταξιστολή λογική πρέπει να πάει εκεί που της αξίζει,έξω και μακρυά από την χώρα μας.Δυστυχώς η εε αποδείχτηκε,μια Ένωση τεχνοκρατών,που τους ενδιαφέρει η ευημερία των αριθμών,και όχι των ανθρώπων,..καλώς ήρθαμε στον νέο μεσαίωνα. Καλό κουράγιο φίλοι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών