Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013

Στοιχεία ΣΟΚ! Βρήκαν τα... ψαροντούφεκα της Χρυσής Αυγής - Μη χάσετε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR! (BINTEO)

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόσο πιο χαμηλά μπορούν να πέσουν οι ταλαίπωροι καθεστωτικοί... Όμως ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει τα ψέματά τους και στηρίζει μαζικά τη Χρυσή Αυγή.

Τα στοιχεία και τα… συγκλονιστικά ντοκουμέντα με την οποία οι σκευωροί επιχειρούν να «δέσουν» την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης - Χρυσή Αυγή» στην αρχή προκαλούσαν την θυμηδία. Μετά όμως και από τα αμνοερίφια, τις ρουκέτες, τα τάγματα εφόδου από 10χρονα, τις φάρσες σε παιδικούς σταθμούς, τα τανκς και τα εκπαιδευμένα σκυλιά δεν πρέπει να έχει μείνει περιθώριο στους συγγραφείς επιθεωρήσεων για νέα κείμενα. Οι ψευδομάρτυρες τα έχουν πει όλα!

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν νέo...
κύμα γέλιου στο πανελλήνιο. Το χειρότερο όμως είναι ότι με αυτές τις γελοιότητες και τα καραγκιοζιλίκια παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό οι Συναγωνιστές μας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Παραθέτουμε τα νέα στοιχεία – σοκ όπως βγαίνουν από την απολογία του φερόμενου ως πυρηνάρχη του Πειραιά, γεγονός το οποίο διέψευσε από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή.

«Κοσμήματα, ρούχα, ακόμη και είδη αλιείας δεχόταν ως αμοιβή για τις... υπηρεσίες που παρείχε σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και καταστηματάρχες ο 25χρονος Ν. Α., ο φερόμενος και «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά και πλέον προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού. Στοιχεία-σοκ για τη δράση του έρχονται στο φως μέσα από το κατηγορητήριο που συνέταξαν σε βάρος του οι δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χ.Α., κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, αλλά και από την απολογία του ίδιου, ο οποίος πλέον της κατηγορίας για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση απολογήθηκε και για το κακούργημα της εκβίασης.

«Είμαι απλός υποστηρικτής της Χ.Α.», απολογείται ο Απ., υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει “πυρηνάρχης Πειραιά”, υπάρχει όμως γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση του Πειραιά», το όνομα του οποίου μάλιστα και αποκαλύπτει. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει λάβει μέρος σε επιθέσεις της Χ.Α. όπως επίσης και ότι αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του «περιφερειάρχη» και νυν προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού. Ωστόσο, τα στοιχεία από την άρση των τηλεφωνικών του συνομιλιών είναι συντριπτικά.
Ανακρίτρια: «Στις συνομιλίες σας αναφέρετε ότι έχετε δώσει πολλά ΟΚ όταν μάλιστα δεν ήταν ο Λαγός. Για τον λόγο αυτό και φοβάστε. Τι εννοείτε;».

Νίκος Αποστόλου: «Επειδή κάποιες φορές με ανέβαζαν στο indymedia και σε διάφορα site αναρχικών και εμφανιζόταν το πρόσωπό μου, γράφοντας διάφορα πράγματα και στοχοποιώντας με ως εθνικιστή... είπα γεγονότα και περιστατικά στα οποία ουδέποτε είχα κάνει ή συμμετάσχει με άλλους, απλώς για φιγούρα».

Ο ίδιος υποστηρίζει πως σε όλες τις συνομιλίες του έχει πει ψέματα. «Έπαιζα έναν ρόλο για να δειχτώ στους οικείους μου», λέει χαρακτηριστικά.

Ανακρίτρια: «Σε συνομιλία σας με τη σύζυγό σας λέτε “μόνο με μένα δεν έχουν ασχοληθεί ακόμη” και η σύζυγός σας απαντάει: “Είσαι κάτω από τους βουλευτές... μέλος είσαι”. Τι εννοείτε με αυτό;».
Ν. Αποστόλου: «Της είχα δώσει να καταλάβει ότι είχα υψηλή θέση στο κόμμα».

Στη συνέχεια η ανακρίτρια ρωτάει τον κατηγορούμενο για τα όσα λέει σε συνομιλία του ο ίδιος.  Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος: «Πήγαμε σε έναν μ... που χρωστούσε λεφτά και δεν είχε τίποτα και του λέω: “Τι δώρο θα μας κάνεις για να μην έχουμε πρόβλημα;”. Τότε λέει “παιδιά, πάρτε ό,τι θέλετε” κι εγώ του πήρα το καλάμι κ.λπ. και ένα ψαροντούφεκο γιατί λεφτά δεν είχε».
Απαντώντας στην ανακρίτρια ο 25χρονος δίνει τη δική του ερμηνεία: «Ήταν ένας πελάτης που ερχόταν συχνά στο μαγαζί που δούλευα... μου έκανε μια πρόταση να πάω κάπου μαζί του χωρίς να εμπλακώ, επειδή του χρωστούσε κάποιος λεφτά και θα πηγαίναμε εκεί... Δηλαδή ο οφειλέτης απλώς θα με έβλεπε. Οτι και καλά θα φοβόταν που με έβλεπε. Πήγαμε, εγώ έκατσα σε μια γωνιά και δεν άκουσα καν τη συνομιλία. Ο πελάτης μπήκε σ’ ένα μαγαζί, βγήκε με ένα καλάμι και το ψαροντούφεκο που μου έδωσε ως αμοιβή».

Ανακρίτρια: «Σε συνομιλία σας με τη σύζυγό σας τι εννοούσατε στο αίτημά της ότι χρειαζόταν μπουφάν και όχι ρολόι; Λέτε: “Μπουφάν; Δεν τα παίρνω από κανέναν που να έχει μπουφάν!”».
Ν. Αποστόλου: «Για το χρυσαφικό ήθελα να της κάνω ένα δώρο. Το ότι δεν τα παίρνω από κανέναν που να έχει μπουφάν της το είπα έτσι γιατί ήθελα να δειχτώ».

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένας νοήμων άνθρωπος που δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι δικαστικές αρχές ασχολούνται περί όνου σκιάς και ότι το κατηγορητήριο, οι ψευδομάρτυρες και γενικά όλα τα σαθρά υλικά με τα οποία έχει στηθεί αυτή η σκευωρία είναι για τα πανηγύρια.

Πώς μπορεί να πάρει στα σοβαρά ένας λογικός άνθρωπος έναν μάρτυρα που λέει ψέματα στην γυναίκα του, για να νομίζει αυτή ότι έχει κάποια σημαντική θέση ευθύνης στην Χρυσή Αυγή και ότι πουλούσε προστασία σε μαγαζιά και έκανε εκβιασμούς με αντάλλαγμα… ψαροντούφεκο!
Βέβαια, από την στιγμή που οι φωστήρες του Δένδια είδαν την φωτογραφία του Γιάννη Λαγού από την Κύπρο με φόντο την σημαία και νόμισαν ότι είναι τραβηγμένη από κινητό μέσα από το κελί του Κορυδαλλού, λογικό είναι να νομίζουν ότι οι μπράβοι που πουλάνε προστασία σε μαγαζιά πληρώνονται με ψαροτούφεκα.

Επειδή όμως ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και αν φτάσει όλο αυτό το πανηγύρι στα δικαστήρια θα γελάσει και το παρδαλό αμνοερίφιο, προβλέπουμε πως όλο αυτό το παραμύθι θα τελειώσει μια ώρα αρχύτερα, γιατί ξέρουν πως ο ελληνικός λαός βράζει με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής!



πηγή

4 σχόλια:

  1. Οι δικαστεs που "χειριζοντε" την υποθεση τηs χρυσηs αυγηs ειναι εν ολοι τουs κομματοσκυλα του Σαμαρα και των ομοιων του που εκτελουνε τηs εντολεs τουs κατα παραγγελεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο χαμηλά έχουν πέσει αυτές οι δύο ανακρίτριες για να κάθονται να ακούνε αυτές τις απολογίες του κάθε ψωνισμένου "μάρτυρα" και να μην έχουν παραιτηθεί ακόμα από αυτήν την ανάκριση-κωμωδία...Αξιοπρέπεια μηδέν...
    Ομιλούμε για ανάκριση με διαλόγους επιπέδου Δελφινάριου...Πραγματικά ο Μάρκος Σεφερλής θα έχει πολλή δουλειά στις επιθεωρήσεις του διαλέγοντας σενάριο για την επόμενη του παράσταση από τη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάμε για αποκάλυψη ειδεχθών κακουργημάτων, νομίζω οτι ο κύριος Πρετεντέρης είχε δίκιο, πρέπει όλοι οι Χρυσαυγίτες και τα μέλη και οι ψηφοφόροι και οι υποστηρικτές και τα άτομα μέχρι 3ου βαθμού συγγένειας τους να μπουμε δις ισόβια για κατάλυση πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία. Η Τσέλση πήγε να "μαρτυρήσει" η όχι ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την Τσέλση να σας πω τι έγινε όπως μου τα είπε φίλος μέσα από την εισαγγελία. Ήτανε βράδυ, έκανε κρύο και η βρόχα έπεφτε χωρίς σταματημό. Η Τσέλση είχε πάει για βίζιτα σε κάτι πακιστανούς στο κέντρο και σε ένα διάλειμμα μπήκε στον πασπαρτού με το κινητό ενός λαθροεποίκου για να γράψει κανένα σχόλιο βρίζοντας τους εθνικιστές. Ξαφνικά κοιτάζει από το παράθυρο και βλέπει τον Σαμαρά που έκανε πιάτσα στην οδό Αθηνάς, αλλά δεν ήταν σίγουρη αν ήταν ο κομμωτής ή ο πολιτικός (ήτανε και σκοτάδι, άλλωστε). Λίγο πιο κάτω είχαν παραταχθεί όλοι του συνταγματικού τόξου στο πεζοδρόμιο και ψάρευαν πελάτες που περνούσαν με τα αυτοκίνητά τους και ρωτούσαν τιμές. Μάλιστα ένας κρατούσε και ψαροντούφεκο, το ίδιο ακριβώς που αναφέρει και ο Μάρτυρας Ν.Α (αυτό επιβεβαιώνεται και από βαλλιστική διάγνωση που έγινε στο όπλο). Η Τσέλση τον άκουσε να λέει σε μια σωματώδη ιερόδουλη "Δεν έχω λεφτά. Θέλεις το ψαροντούφεκο;" Προφανώς τα βρήκαν και η γυναίκα πάει να μπει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν χώραγε από την πόρτα. Στην προσπάθειά της να μπει, έστριψε προς το μέρος της Τσέλση και τότε, στο φώς της κολώνας της ΔΕΗ, η Τσέλση είδε τον Μπενιζέλο, βαμμένο με κραγιόν και κρατώντας ένα κουδούνι (σαν αυτό που βάζουν στα πρόβατα) για να πηγαίνει ασορτί με τα λουριά που φόραγε στο λαιμό. Η Τσέλση ισχυρίζεται ότι είναι το ίδιο κουδούνι από τα μαντριά όπου γίνονταν η εκπαίδευση στις σφαγές αμνοεριφίων όπως λέει και ο μάρτυρας ΣΤ'. Έτσι, η υπόθεση "δένει" και με τις άλλες μαρτυρίες και είναι πλέον θέμα χρόνου να φτάσουν οι ανακριτές και στον πρετεντέρη, τον μάρτυρα που θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών