Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20, 2013

ΣΥΡΙΖΑ υπό την παραζάλη "ουσιών" σε ένα ακόμη παραλήρημα λαθρολαγνείας... "Φέρτε όσους λαθρομετανάστες μπορείτε στην Ελλάδα...Θα τους νομιμοποιήσουμε όλους"

muslim_riots
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα δεν είναι χώρα Ισλαμική... Πατρίδα- Τιμή - Χρυσή Αυγή
 
Ανακοίνωση με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας Μετανάστη» (αμερικανιές…) εξέδωσε το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητά την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, την κατάργηση της συνοριοφυλακής (ώστε να ’ρθουν κι άλλοι ανεμπόδιστα), την αυτόματη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε όσων τα παιδιά τυχαίνει να γεννηθούν στην Ελλάδα (κάτι που σημαίνει –μεταξύ των άλλων- ότι οι γονείς τους και τ’ αδέρφια τους εξασφαλίζουν μόνιμη παραμονή στην Ελλάδα, εφόσον το παιδί ή ο-η αδερφός-ή τους είναι Έλληνας-ίδα υπήκοος…), και βέβαια το δικαίωμα ψήφου!!! Όχι βέβαια ότι.....
δεν ξέρουμε τις νεοταξίτικες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (οι οποίες παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον προθάλαμο της εξουσίας, δεν έχουν αλλάξει ούτε κατά κεραία, στο συγκεκριμένο ζήτημα…), αλλά καλό είναι να τις υπενθυμίζουμε πότε-πότε, για να μην… ξεχνιόμαστε. Ιδού με ποιους θα συγκυβερνήσει μετά τις προσεχείς εκλογές η ψοφοδεξιά νουδούλα και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Η Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη βρίσκει φέτος την κυρίαρχη ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με πολλές κυβερνήσεις των κρατών μελών της να συνεχίζουν ακάθεκτες την οικοδόμηση της  «Ευρώπης- φρούριο», υψώνοντας διασυνοριακό τείχος μεταξύ της Ευρώπης και των χωρών της Ασίας και της Αφρικής. Οι άτυπες επαναπροωθήσεις, οι αυξανόμενοι πνιγμοί στο Αιγαίο, η ραγδαία κλιμάκωση των περιστατικών ρατσιστικής βίας με ευθύνη, μερικές φορές, της αστυνομίας και, συχνά, των ναζιστών της Χρυσής Αυγής και η αποτρόπαιη εργασιακή εκμετάλλευση των μεταναστών/ τριών  από τους εργοδότες τους συνθέτουν το καθημερινό σκηνικό τρόμου για τους πιο αδύναμους από τους κατοίκους της Ελλάδας, τους μετανάστες/ριες. 
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να σταθούν στο πλευρό των φτωχών ανθρώπων, ανεξαρτήτως εθνικής φυλετικής, θρησκευτικής καταγωγής ή άλλης κατάστασης, οι οποίοι αναζητούν “μια θέση στον ήλιο”  για τους ίδιους και τα παιδιά τους, επιθυμώντας να ζήσουν αξιοπρεπώς στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα της Ε.Ε.. 
Το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ  θα συνεχίσει να αντιστέκεται στο πρωτοφανές κύμα ιδεολογικής, πολιτικής και κοινωνικής μισαλλοδοξίας που προωθούν κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή και να αγωνίζεται με συνέπεια για την προώθηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών/ τριών. Η αυτόματη απόκτηση ιθαγένειας με τη γέννηση, η  κοινωνική ένταξη των μεταναστών, το δικαίωμα ψήφου τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, η κατάργηση των κλειστών κέντρων κράτησης και της συνοριοφυλακής και η νομιμοποίηση όσων διατηρούν σταθερούς δεσμούς με την Ελλάδα μέσα από μια πάγια, διαρκή και ανοιχτή διαδικασία πρέπει να αποτελούν τις κατευθύνσεις για μία ανθρώπινη μεταναστευτική πολιτική κάθε ελληνικής κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών