Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20, 2013

Στο διαδίκτυο οι Έλληνες διαπιστώνουν: "Η Χρυσή Αυγή κατήγαγε την συντριπτική πολιτική νίκη με την παράνομη διακοπή της χρηματοδότησής της"

Για ακόμη μια φορά το αντισυνταγματικό τόξο απέδειξε την υποκρισία και την εμπάθεια του απέναντι στην Χρυσή Αυγή, επικυρώνοντας την παράνομη τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης. Αυτή η προκλητική και αντισυνταγματική απόφαση της Βουλής σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον δοκιμαζόμενο λαό, ο οποίος ήταν αυτός που στην ουσία ωφελούνταν από τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Οι δράσεις βέβαια δεν θα σταματήσουν, αλλά θα συνεχίσουν κανονικά με βασικούς πόρους τους μισθούς των βουλευτών. Η οργή του λαού για την παράνομη αυτή απόφαση της Βουλής εκφράστηκε με ποικίλα σχόλια στο...
διαδίκτυο, από τα οποία παραθέτουμε τα πιο χαρακτηριστικά.

-Το ναι από κάποιους που ίσως και να έχουν κάτι να κρύψουν. Παραδείγματος χάριν από το Πασόκ, ΝΔ και Σύριζα. Και το όχι όμως μερικών ΝΟΜΙΚΩΝ και μερικών αληθινών δημοκρατών πράγματι μετρημένοι στα δάκτυλα τώρα πια, ψήφισαν συμφώνα με τους νομούς του κράτους όπως όφειλαν να πράξουν σε μια δημοκρατική χωρά. Οι κωλοτουμπακηδες τύπου Άδωνι ψήφισαν ναι.

- Τα χρήματα μπορεί να τα έκοψαν στην Χρυσή Αυγή, τις ψήφους όμως ΠΟΤΕ!

-Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που από τα λεφτά που της έδινε το κράτος, έδινε και κανένα κομμάτι ψωμί με τα συσσίτια στον φτωχό Έλληνα άνεργο, συν τις άλλοις ότι έδινε και δωρεάν ρούχα.. τώρα που κόβουν τα λεφτά, τι πετύχανε;; Αναγκαστικά θα κοπούν και οι διανομές τροφίμων.. Γιατί, δηλαδή, να μην διοργανώσει ο σύριζα και το ΚΚΕ συσσίτια για φτωχούς Έλληνες; Ιδού η Ρόδος.. άλλωστε ΚΚΕ και σύριζα έχουν λυσσάξει ότι είναι αριστεροί και ενδιαφέρονται για τους φτωχούς, συν τις άλλοις ότι ΚΚΕ και σύριζα είναι πάμπλουτα κόμματα, ενώ η Χρυσή Αυγή μέχρι πρότινος δεν είχε πόρους, ένα μικρό κόμμα ήταν..Οι συριζαίοι δηλαδή έχουν τόσα εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις, αλλά να βοηθήσουν τον φτωχό Έλληνα δε θέλουν;

-Πρώτη φορά βλέπω πολιτικά κορόιδα που μέσα στον πανικό τους κάνουν απανωτές γκάφες. Ούτε αυτό το μάθημα το έμαθε ο Αντωνάκης, από τον Καραμανλή που επισημοποίησε το ΚΚΕ!!!! Όσο κυνηγούν την ΧΑ θα ανεβάζει τα ποσοστά ψηφοφόρων της, στο εκλογικό σώμα. Να μην φανεί περίεργο αν η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα, οι δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία δεν είναι ψήφος.

-Από σήμερα η Χρυσή Αυγή είναι και επίσημα ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.. Έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει. Κάνεις χρυσαυγίτης δεν στενοχωρήθηκε καν, ήταν μια εξέλιξη που θα φέρει την κατάργηση της χρηματοδότησης σε όλα τα κόμματα και προβλέπω κλαυθμούς και οδυρμούς!! Μετά από αυτό, η Χρυσή Αυγή πάει για πρωτιά ΑΝΕΤΑ

-Είχα μια απορία, πόσοι είναι οι εντελώς βλάκες στη βουλή.. Σήμερα μου λύθηκε.. είναι 241! Άνοιξαν τον δρόμο στην άρση χρηματοδότησης και των δικών τους κόμματων, σύντομα! Χώρια που θα κάνουν την Χρυσή Αυγή παντοδύναμη πολιτικά!! Η επομένη κίνηση θα είναι να την βγάλουν εκτός νομού; Άντε φωστήρες, κάντε το κι αυτό.. Ότι δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε με διάλογο το κλαδεύουμε, ε; Κι ο Παττακός αυτό έκανε!

-Σήμερα η ΧΑ πέτυχε τη μεγαλύτερη πολιτική της νίκη. Όποιος έχει πολιτική αντίληψη, μπορεί να καταλάβει πως σήμερα οι κατεστημένες "καθώς πρέπει", "δημοκρατικές" κλπ δυνάμεις υπέστησαν τη μεγαλύτερη πολιτική τους ήττα με αυτογκολάρα. Και αυτή η ήττα έρχεται μια ημέρα μετά την ιστορία με το Λιάπη, μια ημέρα μετά την αθώωση των κατηγορουμένων για τη ληστεία του χρηματιστηρίου. Οι πιο έξυπνοι του "συνταγματικού τόξου" ψήφισαν όχι ή απείχαν γιατί δεν ήθελαν να ηρωοποιήσουν και αυτοί τη ΧΑ στα μάτια του Ελληνικού λαού.

-Για όποιον παρακολουθεί τα πολιτικά δρώμενα χωρίς παρωπίδες, είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Χρυσή Αυγή κατήγαγε συντριπτική πολιτική νίκη. Το αυτοαποκαλούμενο "συνταγματικό τόξο" αποδείχθηκε απολύτως "αντισυνταγματικό τόξο" και οι επιπτώσεις της νίκης αυτής θα μετρηθούν στις ευρωεκλογές...

-Για την Ρεπούση μια νεοναζιστική οργάνωση. Είναι αντίθετη στη δημοκρατία. Επίσης για την Ρεπούση τα σοσιαλιστικά και κομμουνιστικά κόμματα είναι απολύτως σύμφωνα με τη δημοκρατία και προάγουν την ελευθερία του ανθρώπου. Το ΚΚΕ δηλώνει ξεκάθαρα στο καταστατικό του ότι σκοπεύει στην δικτατορία του προλεταριάτου. Ο Σύριζα δηλώνει ξεκάθαρα ότι σκοπεύει στις καταθέσεις του κόσμου. Κόμματα έχουν προγράμματα αντίθετα προς το Σύνταγμα και κανείς δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με αυτό. Ναι, το μόνο επικίνδυνο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή!

-Η απόφαση αυτή του Κοινοβουλίου χάσκει ολούθε. Κατ' εξοχήν από νομικής απόψεως, αλλά και ηθικά. Δεν προάγεται έτσι η Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Ο Βολταίρος είπε "διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Με εκπλήσσει πάντως η στάση του ΚΚΕ, που δεν τιμά καν την ιστορία του. Θα περίμενα πιο ηθική και υπεύθυνη στάση από αυτό το κόμμα ειδικά. Εν τέλει, τείνω να συμπεράνω παρακολουθώντας προσεκτικά την όλη στάση των "φθαρμένων" κομμάτων έναντι της ΧΑ, ότι δεν είναι που τους "σοκάρει" η όποια ιδεολογική της τοποθέτηση ή και ο όποιος κομματικός της μηχανισμός. Αυτά προϋπήρχαν και κανείς δεν ασχολείτο, για να μην πω δεν ενοχλείτο. Αυτό που τους "σοκάρει" πια σήμερα, είναι το γεγονός ότι ενώ αυτοί έχουν βαλτώσει στη διαφθορά, την ανικανότητα και την λογική του λογιστάκου διαχείρισης της γερμανοεπιβεβλημένης τάξης, η Χρυσή Αυγή καλπάζει και συνεπαίρνει κόσμο και λαό. Και αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα, απ΄ότι δείχνουν τα φαινόμενα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός έχει τσαλαπατηθεί άσχημα, έχει άμεση ανάγκη ανάκτησης αυτοσεβασμού και οικοδόμησης αυτοπεποίθησης. Σαφώς η ΧΑ ελκύει και γοητεύει καθώς είναι η μόνη που αποπνέει πηγαία δύναμη. Ποιόν να συνεπάρουν οι διεφθαρμένοι διαχειριστές και λογιστάκοι πια... Εκτός εάν έρχεται η ανάπτυξη...

Συμφωνώ με αυτά που είπε η κα Γιαταγάνα η όποια ήταν εισαγγελέας. Δεν μπορεί να στερείται όλο το κόμμα που το εψήφισαν μισό εκατομμύριο έλληνες. Λέω να καταργηθεί η χρηματοδότηση όλων των κόμματων. Δεν μπορεί εμείς οι φορολογούμενοι να πληρώνουμε την λειτούργει των κόμματων αρκετά παίρνουν οι βουλευτές να κάνουν κουμάντο το μαγαζί τους. Το ΠΑΣΟΚ χρωστά 115 εκατομμύρια σε διαφορές τράπεζες βάζοντας υποθήκη την κρατική επιχορήγηση. Πώς θα τα ξεπληρώσει; Απλώς θα τραβήξει μπιστολιά, να έχουν να παίρνουν. Ο κοσμάκης υποφέρει κάψωνε συντάξεις μισθούς απωλέσανε υπάλληλους υπάρχει ανεργία ψάχνουμε την ελπίδα και δεν μπορούμε να την βρούμε και αυτοί επιμένουν στην κρατική επιχορήγηση. Τσακιστή δεκάρα να μην πάρουν. Βλέπετε το πόθεν έσχες των πολιτικών ακίνητα χρήμα πάνε φτωχοί και φεύγουν πλούσιοι. Η Ιταλική κυβέρνηση είπε τέρμα η κρατική επιχορήγηση των κόμματων εδώ τι κάνουν; έχουν βουλοκέρι στα αυτιά τους η είναι μύωπες. Μπράβο στον κύριο ΓΛΕΖΟ έχει ψυχή άσχετα που είναι αριστερός μπράβο και στην κυρία Γιαταγανα που είναι γνώστης το τι θα πει δικαιοσύνη. Πιστεύουν έτσι θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή και οι ψηφοφόροι θα πάνε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στο ΠΑΣΟΚ. Ας πιστέψουν ότι οι πολίτες δεν είναι πρόβατα, για να τους μαντρώσουν. Ας ασχοληθούν και με τα λουλούδια που βγάζουν. Εννοώ τους πολιτικούς.

-Τεκμήριο της αθωότητας; Τι είναι αυτό; Η σημερινή ημέρα είναι μαύρη για την αποκαλούμενη αριστερά. Άσχετα με το τι είναι και τι θα αποδειχθεί σε δική η αριστερά παρασύρεται με τη θέληση της σε μεθόδους που η ίδια με βλασφημία και επικρίνει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών