Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013

Σαρωτική η Χρυσή Αυγή και σε δημοσκόπηση του ΣΥΡΙΖΑ.... Διψήφια ποσοστά και παντοδύναμη!

Δημοσκόπηση Metron Analysis για την Αυγή: 10,3% και νέα άνοδος μέσα σε 15 μέρες για την Χρυσή Αυγή - Η ίδια εταιρία στις εκλογές του 2012 είχε πιάσει το μισό ποσοστό μας... κατανοεί εύκολα κανείς πόσο ψηλά βρίσκεται αυτή την στιγμή το Εθνικιστικό Κίνημα
Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε από την εταιρία Metron Analysis. Θυμίζουμε ότι την τελευταία δημοσκόπηση της εν λόγω εταιρίας την είχε παραγγείλει και δημοσιεύσει το «Έθνος» του Μπόμπολα. Τώρα ήρθε η σειρά της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ να.....
συνεργαστεί με την ίδια δημοσκοπική εταιρία, όποια σχέση και αν αυτό αναδεικνύει.
Αξίζει σε αυτό το σημείο, πριν την παρουσίαση της δημοσκόπησης, να θυμίσουμε ότι η εν λόγω εταιρία «φημίζεται» για το ψαλίδισμα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, γι' αυτό και είναι ιδιαιτέρως αγαπητή από τον Μπόμπολα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεκαπέντε μέρες πριν από τις τελευταίες εκλογές η εν λόγω εταιρία μας έδινε 3,9%, ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ.
Πρόκειται για τη δεύτερη στην κατάταξη των εμπαθών εναντίον της Χρυσής Αυγής εταιριών δημοσκόπησης, μετά την "Sama" Rass. Δικαίως, λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι ό,τι γράψει η Metron Analysis είναι η πραγματικότητα κομμένη στα δύο.
Τα ποσοστά που δίνει, λοιπόν, η Metron Analysis, για την εφημερίδα «Αυγή» είναι τα εξής:
ΝΔ: 28,5%
Σύριζα: 30,2
Χρυσή Αυγή: 10,3% 
ΑΝΕΛ: 6,9%
ΠΑΣΟΚ: 6,5%
ΚΚΕ: 5,5%
ΔΗΜΑΡ: 3,9%
Παρατηρείται, λοιπόν, νέα άνοδος μέσα σε 15 μέρες σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την εφημερίδα του Μπόμπολα. Αυτό με το δεύτερο επεισόδιο της «Χρυσαυγειάδας» σε πλήρη εξέλιξη. Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η λάσπη και η πολεμική του συστήματος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πλήξει την Χρυσή Αυγή, αλλά αντιθέτως την ενδυναμώνει, γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει τι είδους επικοινωνιακό παίγνιο διεξάγεται εις βάρος του από τα κόμματα του συστήματος και τα κανάλια.
Με βάση την ιστορία αναξιοπιστίας της εν λόγω εταιρίας που αναλύσαμε προηγουμένως, μπορούμε να αντιληφθούμε αναλογικά πως τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή προσεγγίζουν το 20%. Έτσι γίνεται αντιληπτός ο πανικός του καθεστώτος που οδηγεί στις «Χρυσαυγειάδες» και σε όλες τις φαιδρές, παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. το εθνικιστικό κίνημαπου θα κατέβει στις εκλογές, με όποιο όνομα έχει θα πάρει πάνω από 20%.. Κι αυτό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!! χαχαχαχα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών