Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013

Παρουσιάζουν φωτογραφία από Σταλινικά εγκλήματα ως "ενοχοποιητικό" στοιχείο εναντίον της Χρυσής Αυγής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μες στον πανικό τους να βρουν "στοιχεία" για να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή, γελοιοποιούνται διαρκώς...

Ανοιχτή επιστολή προς τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, γράφει το σαμαρικότερο του Σαμαρά antinews, με αφορμή τις νέες… «αποκαλύψεις» πουλημένων τομαριών και τους καλεί να δουν τις φωτογραφίες με τις οποίες έχουν πλημμυρίσει τον τόπο οι ξεφτιλισμένοι αρχιρουφιάνοι  του συστήματος για να δουν «το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής»!  Ιδού τα χάλια των υμνητών του αρχιδικτάτορα φον Αντωνάκη:

«Αγαπητοί που σκέφτεστε να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή, που την στηρίζετε στις δημοσκοπήσεις. Δείτε τις φωτογραφίες. Δεν είναι...
μοντάζ, δεν είναι αθλοπαιδιές και αποκριάτικα πάρτι που λένε οι Χρυσαυγίτες. Δεν είναι προπαγάνδα του συστήματος. Είναι η αλήθεια ενός ναζιστικού κόμματος, που ορκίζεται στο όνομα των ναζί που αιματοκύλισαν την Ελλάδα. Που σκότωσαν τον πατέρα σου, τον παππού σου, τον θείο σου, τον γείτονα.

Είναι οι ίδιοι κακέκτυπα της ναζιστικής ιδεολογίας και ταυτόχρονα είναι βλαμμένοι. Μ’ όλη τη σημασία της λέξεως. Χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης, κι αν είναι δυνατόν να μην κλείσει ο Αδωνις τα ψυχιατρεία γιατί σίγουρα θα χρειαστούν γι’ αυτούς τους Χρυσαυγίτες. Δείτε τις φωτογραφίες όλοι εσείς που ψηφίζετε χωρίς να ξέρετε τι γίνεται στα βαθιά της οργάνωσης. Πλέον, η σιωπή είναι ενοχή. Και η άγνοια δεν είναι βλακεία, είναι έγκλημα».

Μάλιστα, παραθέτουν και μια φωτογραφία από τη δικογραφία, ως δείγμα του πραγματικού προσώπου της Χρυσής Αυγής. Τι απεικονίζει η συγκεκριμένη φωτογραφία; Έναν ένστολο με γυρισμένη την πλάτη στο φακό (τον οποίο τα σαΐνια της Τρομοκρατικής βάφτισαν «ναζί») να είναι έτοιμος να δολοφονήσει δύο ανθρώπους, ημίγυμνους και πεσμένους στα γόνατα. 

Μόνο που ο δολοφόνος είναι της διαβόητης NKVD του Στάλιν και τα θύματά του αντικομμουνιστές! Κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε κάνει μια περιήγηση στο διαδίκτυο, με φωτογραφίες από τα εγκλήματα του κομμουνισμού.
 
Μάλιστα, η δολοφονία αυτή θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο της φρικαλέας σταλινικής υπηρεσίας: με μια σφαίρα στο σβέρκο! Έτσι βρέθηκαν δολοφονημένοι όλοι οι Πολωνοί αξιωματικοί στο Δάσος του Κατύν. Εικάζουμε, λοιπόν, ότι από εκεί είναι παρμένη η φωτογραφία! Για του λόγου το αληθές επισκεφθείτε το site:


Και καλά οι… ατσίδες της Τρομοκρατικής του Δένδια, αλλά ούτε οι πρώην (;) κομμουνιστές του antinews δεν ξέρουν ότι στη φωτογραφία απεικονίζεται ένα έγκλημα των δικών τους;

5 σχόλια:

  1. Οι κουμουνιστές δεν αλλάζουν... Τερατώδη ψέματα λέγανε το 46-49, τα ίδια τερατώδη ψέματα λενε και τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπαιδεύοντας την γάτα της Κανέλη.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZGsobn3Dzcc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποτίθεται ότι η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Γερμανοί στον Β' ΠΠ...τώρα μαθαίνουμε ότι θα της φορτώσουν και τα εγκλήματα που διέπραξαν και οι Ρώσοι στον Β' ΠΠ...η δε φωτογραφία του μασκοφορεμένου ΚΚΚ που βρέθηκε από το πάρτυ είναι αδιάψευστος μάρτυρας γαι τα εγκλήματα που διέπραξε η Χρυσή Αυγή κατά των Βορείων στον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο...
    Άμα δε βρεθεί και καμμία προσωπογραφία του αυτοκράτορα Βασιλείου Β' του Βουλγαροκτόνου σε κανένα laptop τότε η Χρυσή Αυγή καταδικάζεται οριστικά και αμετάκλητα για το ολοκαύτωμα των...Βουλγάρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα καθε τροπο προσπαθουν να σταματησουν το ασταματητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών