Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013

Γέμισε και η Ανατολική Αττική με γαλανές σημαίες και ήχησαν οι σάλπιγγες της Ελληνικής Αντίστασης + φωτογραφίες από την πορεία για τους νεκρούς Ήρωές μας..

Την Πέμπτη 12-12-2013 στην πλατεία Αγ. Μαρίνας στην Αρτέμιδα Αττικής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους δύο Συναγωνιστές μας Μάνο Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη που έπεσαν άνανδρα δολοφονηθέντες από χαμερπείς παρακρατικούς εκτελεστές!

Σύσσωμες οι Τ.Ο. Αν. Αττικής και Βορείων Προαστείων καθώς και...
πλήθος Ελλήνων παρευρέθησαν για να αποτίσουν φόρο τιμής και να απευθύνουν το ύστατο Χαίρε σε δύο Ομοίους, σε δύο Μαχητές που πότισαν με το αίμα τους το Δέντρο του Ελληνικού Εθνικισμού και πέρασαν για πάντα στο Πάνθεον των Ηρώων!
Εκδήλωση μνήμης στην Αρτέμιδα: Γιώργος Φουντούλης, Μανώλης Καπελώνης ΠΑΡΟΝΤΕΣ!


Οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες αψηφώντας το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργούν συστηματικά τόσο οι απάτριδες πολιτικάντηδες, όσο και οι εμετικές, αντεθνικές, ενοικιαζόμενες πένες των θλιβερών αργυρώνητων δημοσιοκάφρων και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, συγκεντρώθηκαν και έστειλαν ηχηρό μήνυμα στους διώκτες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!
Την συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Συναγωνιστές Βουλευτές Γεώργιος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος και ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Αν Αττικής Γιώργος Παπαγεωργίου οι οποίοι απηύθυναν προσωπικό χαιρετισμό και απέδωσαν τιμές στα δύο Αδέρφια μας, τονίζοντας ότι η θυσία τους θα αποτελεί φάρο Ήθους, Πίστης και Αγώνα στον δύσβατο δρόμο που επιλέξαμε να πορευθούμε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!  Η ιαχή «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» δόνησε την ευρύτερη περιοχή και ταξίδεψε ψηλά, εκεί που δειπνούν οι Ήρωες…

Τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη των Συναγωνιστών και μετά το πέρας της εκδήλωσης τιμής και μνήμης άπαντες οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στο νεκροταφείο της Αγ.Κυριακής στην Αρτέμιδα, όπου συντεταγμένα πεζοπόρησαν για να αφιχθούν στον τόπο όπου αναπαύεται ο Μαχητής Μανώλης Καπελώνης. Στην επιμνημόσυνη δέηση που ακολούθησε η συγκίνηση που κατέλαβε τους παρευρισκομένους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Άπαντες έψαλλαν με κατάνυξη τον Εθνικό Ύμνο και ακολούθως τον Ύμνο του Κινήματος και έδωσαν Ιερό Όρκο για την δικαίωση των νεκρών Αδερφών μας!

Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Έλληνες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ!  Και τα ονόματα των Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη θα μας θυμίζουν πάντοτε το Δελφικό Παράγγελμα στο οποίο ΑΠΑΝΤΕΣ ορκιστήκαμε: «ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…»
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών