Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2013

Σούλτς: «Αν δεν σας αρέσει η αλληλεγγύη της τρόικας, ψηφίστε Χρυσή Αυγή»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και αυτό κάνουν! Η "αλληλεγγύη" της τρόικας των τοκογλύφων σημαίνει χιλιάδες αυτοκτονίες και εξαθλίωση. Προφανώς τρόικα και Χρυσή Αυγή είναι μέτωπα αντίθετα...
 
Δηλώσεις τραγέλαφο παραχώρησε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στην κομματική εφημερίδα της Νέας Δημοκρατίας, «Παραπολιτικά». Σε αυτές τις δηλώσεις του ανερυθρίαστα τόλμησε να μιλήσει και για την Χρυσή Αυγή, αγνοώντας προφανώς ότι όταν μιλάει κάποιος σαν τον Σούλτς εναντίον της Χρυσής Αυγής, αυτή δυναμώνει ακόμη περισσότερο.

Δείτε τι είπε: «Με απασχολεί ιδιαίτερα η έξαρση...
της βίας μεταξύ δεξιών και αριστερών ακραίων ομάδων στην Ελλάδα. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και άλλα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι ταυτόχρονα βουλευτές βρίσκονται στην φυλακή από τον Οκτώβριο. Όσοι ψήφισαν το κόμμα αυτό στις εκλογές συνειδητοποιούν τώρα ότι η απόφαση τους ήταν λανθασμένη. Ο Μιχαλολιάκος και τα άλλα μέλη του κόμματος το μετέτρεψαν σε εγκληματική οργάνωση. Η ελληνική κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα επιθυμούν και πρέπει να αντιδράσουν γρήγορα, ώστε να προστατεύσουν τη Δημοκρατία από την τρομοκρατία και να προλάβουν άλλα εγκλήματα. Άνθρωποι όπως ο Μιχαλολιάκος ποτέ δεν θα καταφέρουν να έχουν αντίκτυπο στην ευρωπαϊκή πολιτική, ούτε να καταστρέψουν τη Δημοκρατία και την αλληλεγγύη στην Ευρώπη, όπως αναπτύχθηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες.»

Γίνεται φανερό από τα λεγόμενα του κ. Σούλτς ότι δεν τον έχουν ενημερώσει σωστά. Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν αντιλαμβάνονται το «λάθος» τους, αλλά αντιθέτως αυξάνουν και πληθύνονται, προκαλώντας πανικό στις πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις που λυμαίνονται τον τόπο, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Όσον αφορά τα λεγόμενα του για την Ευρώπη, τον διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να μάθει αυτή την πεποίθηση του ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός. Ότι δηλαδή Χρυσή Αυγή και «αλληλεγγύη στην Ευρώπη» είναι έννοιες ασύμβατες. Όντως, αφού η αλληλεγγύη στην Ευρώπη εκδηλώθηκε στην Ελλάδα με την τρόικα και η «αγάπη» της τρόικας φαίνεται στους 4-5 χιλιάδες που έχουν αυτοκτονήσει και στους νεκρούς από τα μαγκάλια.

Είπε, όμως, ο κ. Σούλτες και άλλη μία φράση σημαντική. Ότι δηλαδή τα άλλα κόμματα πρέπει να προστατεύσουν τη Δημοκρατία από την τρομοκρατία. Ρωτήστε κ. Σούλτς τον Δένδια πως πάνε οι έρευνες για την σύλληψη των τρομοκρατών που σκότωσαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη. Γιατί δεν βλέπουμε καμία κινητικότητα σε αυτό τον τομέα, αφού η Αστυνομία είναι απασχολημένη με εντολή υπουργού να σκάβει μοναστήρια και να κάνει έξωση σε πρόβατα από στάνες.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/soults-an-den-sas-aresei-h-allhlegguh-ths-troikas-pshfiste-chrush-augh

6 σχόλια:

  1. Όταν στελέχη του ΔΝΤ, της τρόϊκας και των ευρωκοινοβουλίων ομιλούν κατά της Χρυσής Αυγής δικαιώνουν απολύτως αυτούς που επέλεξαν να στηρίξουν τη Χρυσή Αυγή...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα κόμμα μόνο εκπροσωπει τα πλατιά λαικά στρώματα στην ελλάδα πλέον.
    ενα κόμμα μόνο λέει η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες, και το εννοεί.
    ΕΝΑ κομμα μόνο έχει ηρωες, παιδιά που δολοφονήθηκαν άνανδρα, μόνο και μόνο επειδή αγαπούσαν την πατρίδα τους.
    Κάποιοι άλλοι είναι αυτοί που εμπορευονται το μίσος. Το ότι δρέπουν τους καρπούς της σποράς τους, είναι φυσικό να μην έχει μόνο ευχάριστα αποτελέσματα για "πάρτυ" τους.
    Διαβάστε το άρθρο "ΑΝΤΙΦΑ", στο εθνικιστικό ιστολόγιο BLACK KNIGHT

    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/2013/12/black-knight-anti-fascism.html

    BLACK KNIGHT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Έλληνες θέλουν την Χρυσή Αυγή Κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ρε βαρβαρε εχουμε ηδη ψηφησει χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουστ ρε μαλακα, που "εισαι ανησυχος"...Ξεφτιλες που στηνετε συνωμοσιες με τους ντοπιους σφουγγοκωλαριους σας, αδιαντροπες συνωμοσιες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μόνο όταν εκστομίζει όλα αυτά κατά της ΧΑ ένας.... Σουλτς, καταλαβαίνουν όλοι οι καλόπιστοι Ελληνες αν είναι φιλογερμανικό, φιλοκαπιταλιστικό ή (δήθεν) ναζιστικό κόμμα η ΧΑ, όπως το εμφανίζουν εδώ στην Ελλάδα οι αριστεροί ανεγκέφαλοι και οι μπομπολοφυλλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών