Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

Παραπονιέται η «Αυγή» επειδή η ΦΙΦΑ δεν τιμώρησε την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου... Μια ζωή ανθέλληνες...

Το «ρουφιανιλίκι» αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της διεθνιστικής αριστεράς σε όλες τις εκδοχές της. Την επίδοσή τους σ΄αυτό το «σπορ» την επιδεικνύουν όποτε μπορούν, ιδιαιτέρως αν πρόκειται να βλάψουν την Πατρίδα μας.

Με αφορμή τον αγώνα «μπαράζ» Ελλάδας – Ρουμανίας, για το ποια Εθνική Ομάδα θα προκρινόταν για να αγωνιστεί του χρόνου στην Βραζιλία, οι «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ ξεσήκωσαν ολόκληρο σάλο για κάποιους «χαιρετισμούς» που θεώρησαν ότι συνέβησαν στον αγώνα και οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν ως «μη πολιτικά ορθοί» από αυτούς.

Η γνωστή φυλλάδα «Αυγή» ασχολήθηκε με το θέμα αυτό και επανήλθε την περασμένη Κυριακή με ολοσέλιδο κείμενο το οποίο ξεκινάει γράφοντας τα εξής:

«Μολονότι έγιναν αρκετές προσπάθειες...
για να περάσουν στα… ψιλά οι ναζιστικοί χαιρετισμοί στο ματς της Ελλάδας με τη Ρουμανία στο «Γ.Καραϊσκάκης», προκειμένου να μη χαλάσει το πανηγυρικό κλίμα, η ΦΙΦΑ ενημερώθηκε με κάθε λεπτομέρεια για τα πεπραγμένα στον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος μετά την ανάρτηση πανό υποστήριξης στη Χρυσή Αυγή από τους Ρουμάνους οπαδούς, ήταν «υψηλής επικινδυνότητας». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής», στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρθηκε ότι για μια ακόμα φορά υπήρξαν ναζιστικά κρούσματα στο γήπεδο, ωστόσο, μέχρι την ώρα της συγγραφής του παρόντος, η έκθεση των γεγονότων βρισκόταν στο στάδιο της αξιολόγησης. Λόγω του ότι τα στοιχεία της αναφοράς επισημαίνουν ότι «οι ναζιστικοί χαιρετισμοί δεν ήταν ευρείας κλίμακας», είναι πιθανόν να μην υπάρξει κάποια αυστηρή τιμωρία, οπότε δεν κινδυνεύει και η έδρα της εθνικής μας σε επίσημο μελλοντικό αγώνα της. Εξάλλου, στη… μόνη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας από το ρεπορτάζ του Σπύρου Ραπανάκη στο «avgi.gr», φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι «φίλαθλοι» με τις περικεφαλαίες που σηκώνουν το δεξί χέρι την ώρα του εθνικού ύμνου είναι λίγοι και το γεγονός αυτό συνηγορεί στο να γλιτώσει την εθνική από τους «μπελάδες».

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση στη ΦΙΦΑ για ένα συγκεκριμένο πανό που λίγο έλειψε να τοποθετηθεί στις κερκίδες, αλλά την τελευταία στιγμή η ανάρτησή του απετράπη. Το συγκεκριμένο πανό ήταν λευκό και ανέφερε τη λέξη «Brigade», όπως και εκείνο στο παιχνίδι με τη Σλοβακία, για το οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ελβετικών φράγκων στην ΕΠΟ. Πλέον, οι παρατηρητές της Ομοσπονδίας είναι σε θέση να εντοπίσουν ακόμη και τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται από ακροδεξιές οργανώσεις και δεν είναι τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό. 

Τα φυλλάδια υποστήριξης της Χρυσής Αυγής που είχαν γεμίσει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ήταν μεν εκτός σταδίου, αλλά προκάλεσαν αρνητική εντύπωση στην πλειοψηφία των θεατών. Παράλληλα, ερωτηματικά προκαλεί η έλλειψη αναφορών στα κρούσματα από το μεγαλύτερο μέρος του Τύπου, αν και το γεγονός ότι οι χαιρετισμοί έγιναν από λίγους ίσως έπαιξε τον ρόλο του προκειμένου το όλο θέμα να περάσει “απαρατήρητο”».

Ούτε λίγο ούτε πολύ η «Αυγή» υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα και αυτό το οποίο καταλαβαίνουμε είναι η… λύπη τους που δεν τιμωρήθηκε η Εθνική μας επειδή η ΦΙΦΑ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο «ρουφιανιλίκι» τους. Οι ίδιοι, άλλωστε, παραδέχονται ότι η μοναδική φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας δόθηκε από τους ίδιους. Εκφράσεις όπως «η ΦΙΦΑ ενημερώθηκε με κάθε λεπτομέρεια για τα πεπραγμένα στον συγκεκριμένο αγώνα» ή «παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση στη ΦΙΦΑ για ένα συγκεκριμένο πανό» γεννούν την απορία ποιοι ήταν αυτοί που «ενημέρωσαν (ρουφιάνεψαν, λέμε Εμείς) την ΦΙΦΑ, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μπορεί η Εθνική μας ομάδα να έτρωγε βαριά καμπάνα, η οποία μπορεί να έφτανε και μέχρι τον αποκλεισμό.

Φως φανάρι ότι πρόκειται για άτομα τα οποία η «Αυγή» γνωρίζει πολύ καλά. Ακόμη πιο εμετικό, όμως, είναι το τελείωμα το οποίο λέει τα εξής: «Παράλληλα, ερωτηματικά προκαλεί η έλλειψη αναφορών στα κρούσματα από το μεγαλύτερο μέρος του Τύπου, αν και το γεγονός ότι οι χαιρετισμοί έγιναν από λίγους ίσως έπαιξε τον ρόλο του προκειμένου το όλο θέμα να περάσει “απαρατήρητο”». Παραπονιούνται, δηλαδή, επειδή δεν τους συνόδεψαν άλλοι στην «ρουφιανιά» και την «κατσάδα» της Εθνικής μας ομάδας, αδιαφορώντας για το ότι η Εθνική μας μπορεί να πλήρωνε ακόμη και με αποκλεισμό το δικό τους μίσος για κάθε τι το Ελληνικό.

Μια ζωή διεθνιστές, μια ζωή «ρουφιάνοι», μια ζωή ανθέλληνες.

Γιώργος Μάστορας

4 σχόλια:

  1. Μια ζωη κοψαρχιδηδες, ευνουχοι, ψοφιμια αριστεροι..... Δηωσαν την Ελλαδα τοσα χρονια με την αδεια και την συνενοχη των ψευτοδεξιων, αλλα τωρα ξυπνανε σε εφιαλτη .... Και ο εφιαλτης τους θα χειροτερεψει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο αισχρό είναι ότι μπήκαν σε όλη αυτή τη διαδικασία για να βλάψουν την Ελλάδα. Πραγματικά, μια ζωή ρουφιάνοι, μια ζωή ανθέλληνες...Χτυπήστε μια μεγάλη καμπάνα για να ξυπνήσουν όλοι οι Έλληνες και να δουν τι συμβαίνει με τους αριστερούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η Ελλάς, αυτοί οι οπαδοί της και αυτή η εθνική της ομάδα...και σε όποιον αρέσει...εάν οι αριστεροί ενοχλούνται με την πρόοδο της ποδοσφαιρικής εθνικής Ελλάδος μπορούν κάλλιστα να μας αδειάσουν τη γωνιά και να υποστηρίξουν ή οποιαδήποτε άλλη εθνική επιθυμούν ή να πάψουν να ασχολούνται με ένα άθλημα που προφανώς δεν κατέχουν και δεν γνωρίζουν τις προεκτάσεις του στο παγκόσμιο κοινωνικό σύνολο και γίγνεσθαι...
    Αυτό που με κόπο κατέκτησε η εθνική εντός των γηπέδων και που είναι ο φανερός πόθος όλων των οπαδών όλων των εθνικών ομάδων της γης δεν μπορούν να το αφαιρέσουν κάποιες γελοίες γραφίδες γελοίων γελοιογράφων...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι γίνεται στο Ελλαδιστάν : η προδοτική αριστερά ρουφιανεύει και ζητά τα κεφάλια των Εθνικιστών, και η επίσης προδοτική ψοφοδεξιά υπακούει για να μην την πουν "φασιστική"...

    Έλα όμως που τώρα όλο και περισσότεροι Έλληνες ξυπνάνε και τους γράφουν στ'αρχίδια τους....

    ΕΛΛΑΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών