Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

Οι αναγνώστες του συστημικού "Βήματος" ξεφτιλίζουν το καθεστώς στα σχόλια!

Τα καθεστωτικά μέσα έχουν διεξάγει μία δίμηνη προπαγανδιστική επιχείρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μία επιχείρηση που σκοπό της έχει την ανάκτηση από πλευράς του καθεστώτος των ψήφων που κόβει η Χρυσή Αυγή τόσο από τον Σαμαρά, όσο και από τον Τσίπρα.

Η επικοινωνιακή αυτή επιχείρηση λαμβάνει χώρα καθημερινώς και αδιαλείπτως με επίκεντρο της όχι μόνο την συκοφαντία εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και την προώθηση των θέσεων των καθεστωτικών κομμάτων, ακόμα και σε τομείς που η Χρυσή Αυγή έχει πρωταγωνιστήσει, αλλά αυτοί το αποσιώπησαν.

Δημοσίευσαν, λοιπόν, στο «Βήμα» χάριν σιωπηρού πανηγυρισμού την είδηση της απόρριψης της αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Όμως λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τους ίδιους τους αναγνώστες τους, οι οποίοι τους έδειξαν την «αγάπη» τους για το σύστημα, μέσα από τα σχόλια τους.

Ας δούμε μερικά από αυτά:

«Χούντα Σαμαροβενιζελου | 03:14
Είδες αν κάποιος...
χρωστά τελικά πολλά χρήματα όπως ο Ρέστης; Αποφυλακίζεται εύκολα. Ενώ αν ξεφτιλίζεις τους πολιτικούς, πολεμάς το σάπιο σύστημα, λες αλήθειες που πονούν, ξεσκεπάζεις διαπλεκόμενους δημοσιογράφους και αποκαλείς τους προδότες -προδότες και τους κλέφτες - κλέφτες σε βάζουν φυλακή.
Jim

Η ελευθερία έρχεται μόνο με τον πόνο | 00:01

Μόνο σε ελεύθερες και πολιτισμένες κοινωνίες δεν έχουν πολιτικούς κρατουμένους σε απομόνωση.
Ευάγγελος Χιωτέλης

Οι κάδοι της Ιστορίας σας περιμένουν ! Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατάτε προς τον νομικά...αμόρφωτο Λαό που ορκιστήκατε και πληρώνεστε για να υπερασπίζεστε από τα πολιτικά λαμόγια ! | 03/12/2013 19:25

Δηλώνουν ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ελλάδα της .....ανεξάρτητης δικαιοσύνης !!! Ούτε στη Βόρειο Κορέα δεν θα τολμούσαν! μπράβο ρε | 03/12/2013 17:59

Και ο Γιάννος να καπνίζει τις πουράκλες του ανενόχλητος εις τας Κηφισίας και τας Εκάλας. Έρχεται όμως η ώρα της (εξωκοινοβουλευτικής) "κεντροαριστεράς" που θα πληρώσει για την τριαντάχρονη τυραννία που επέβαλε μετά το ΄81.
Free Giannos-Stournaras
Εδώ Βόρειος Κορέα | 03/12/2013 17:47

Σήμερα αποφυλακίστηκε μετά από 4 μήνες κράτηση ο μεγαλοαπατεώνας Ρέστης που κατηγορείται για κομπίνες εκατομμυρίων ευρώ και δεν αποφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος!!!
Μέσα, εννοείται. Είναι επικίνδυνος.. | 03/12/2013 17:17

..για τους μεγκάλους εθνικούς μας νταβατζήδες, δημοκρατικά θα μας αυξήσουν την δόση αίματος που μας ρουφάνε, με το μπουρί και μέσω νέων διοδίων! Δημοκραααάτες μου! Μονιασμένοι νδπασοκοσυριζορημαδίτεςι και απέναντι η Χ.Α.»

Υπήρξε βέβαια και ένα που αποτύπωνε εξόχως εύστοχα τις σκέψεις Δένδια - Αθανασίου - Σαμαρά πίσω από τις πολιτικές διώξεις:

«αν δεν σου πάρουμε τα ψηφαλάκια... δεν βγαίνεις | 03/12/2013 19:58»

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Έτσι μπράβο, φτύσιμο από τον κόσμο και στα συστημικά μέσα !!

    Να καταλάβουν ότι ο λαός τους γυρίζει την πλάτη.

    ( Το έχουν καταλάβει βέβαια, αλλά τα καθεστωτικά παχύδερμα διακρίνονται για το θράσος τους )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών