Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

Συνεχίζεται μαζικά το πανευρωπαϊκό κύμα συμπαράστασης προς την Χρυσή Αυγή - Φωτορεπορτάζ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ευρώπη βράζει, ο Εθνικισμός ανεβαίνει! Μια ελπίδα αντίστασης του Ευρωπαϊκού πολιτισμού ορθώνεται ενάντια στο υλιστικό σιωνιστικό κτήνος.

Συγκινητική είναι η συμπαράσταση που δείχνουν στη Χρυσή Αυγή πολιτικά κόμματα και οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων από το εξωτερικό.

Εθνικιστές όλης της Ευρώπης συνεχίζουν τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο και καταδίκης της στυγνής τρομοκρατικής ενέργειας, που οδήγησε στην άνανδρη δολοφονία των Ελλήνων Εθνικιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου μετέβη στη Ρώμη...
έπειτα από πρόσκληση της Casa Pound. Το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων και ειδικά των Ιταλών για τα γεγονότα που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα είναι μεγάλο.

Οι Ιταλοί συναγωνιστές διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου όπου εκατοντάδες πολίτες άκουσαν τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσή Αυγής.



Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο G. Antinolfi  ένας εκ των ιδρυτών της 3 POSIZIONE και ο G. Spezzafero ένας εκ των ιδρυτών της LOTTA DI POPOLO. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του A. Antonini  και του S. Di Stefano, και συνεχίστηκε με την ομιλία του συναγωνιστή Απ. Γκλέτσου και την μετάφραση του συναγωνιστή Κ. Μποβιάτσου.



Οι Ιταλοί θεωρούν αδιανόητη και παράνομη την φυλάκιση του Αρχηγού του Κινήματος Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά. Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά των ονομάτων των δολοφονημένων Συναγωνιστών μας του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη. Σημειώνουμε  ότι οι Ιταλοί έχουν χάσει δεκάδες συναγωνιστές την δεκαετία του ΄60 και του ΄70 από τρομοκρατικές - δολοφονικές ενέργειες, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Έλληνας φοιτητής Μίκης Μάντακας.



Η μοίρα των Εθνικιστών είναι κοινή η σπίθα, έχει ανάψει και σε λίγο θα κατακλύσει ολόκληρη την Ευρώπη.

Φίλαθλοι Τσσκα Μόσχας



Φίλαθλοι Δυναμό Κιέβου



Φίλαθλοι Απόλλων Λεμεσού



Νεολαία Εθνικού Κόμματος στην Γερμανία





Εθνικιστές στην Ουκρανία



Ισπανία: Ούτε οι σφαίρες, ούτε η φυλακή δεν θα σταματήσουν τον ήλιο μιας νέας Aυγής



1 σχόλιο:

  1. Το Φως της Χρυσής Αυγής διαχέεται και αφυπνίζει πλέον όλους τους Ευρωπαίους.

    Γιώργος και Μανώλης : ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών