Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 28, 2013

Αλέξανδρος Γέροντας: "Η Ψυχή της Χρυσής Αυγής... Το Ίνδαλμα της Νεολαίας"


Αλέξανδρος Γέροντας: Η Ψυχή της Χρυσής Αυγής!

Την ώρα που τα χθεσινά είδωλα του Λαού μας βυθίζονται, βουλιάζουν και απομυθοποιούνται μέσα σε προδοσίες, σε σκάνδαλα και στη διαφθορά, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν αναζητεί πρότυπα σε μια εποχή δειλών και προσκυνημένων, αλλά παράγει Ήρωες σε πείσμα των καιρών!
Τούτες τις μέρες, οι καρδιές των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής στέκουν στο πλάι εκείνων που Έπεσαν στην πρώτη γραμμή του Καθήκοντος. Δίπλα στην οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη και σ' εκείνη του Μανώλη Καπελώνη. Τούτες τις μέρες η σκέψη μας παραστέκει στους.....
πολιτικά διωκόμενους Συντρόφους μας, στον Αρχηγό μας, στους Γ. Λαγό και Χ. Παππά και στους υπόλοιπους Συναγωνιστές μας, που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό το ανθελληνικό μίσος του τυραννικού Καθεστώτος.
Αυτές τις μέρες, ο νους κι η αγάπη όλων των Ελλήνων Εθνικιστών αγκαλιάζει τον Σύντροφο Αλέξανδρο Γέροντα, τον δικό μας Ήρωα! Σχεδόν δύο μήνες μετά την θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση των κόκκινων σκυλιών, ο συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας στέκεται στα πόδια του, φτύνει τους δειλούς και βροντοφωνάζει: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!
Χθες το απόγευμα, το Λιοντάρι της Χρυσής Αυγής δέχθηκε την επίσκεψη των συναγωνιστριών μας Ελένης Ζαρούλια και Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Αδύνατο με λόγια να περιγραφούν οι σκηνές που εκτυλίχθησαν. Ο μαχόμενος Σύντροφός μας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προφυλακισμένο Αρχηγό μας, με τον οποίο αντάλλαξε ευχές. Ο Αρχηγός μας να δίνει δύναμη στον Αλέξανδρο και ο Αλέξανδρος στον Αρχηγό μας. Κι η Θέληση κι η Πίστη να ξεπηδούν από κάθε κουβέντα και να πυρπολούν τις καρδιές όλων, τις δικές τους και τις δικές μας.
Ο Σύντροφος Αλέξανδρος Γέροντας εκμυστηρεύτηκε στις συναγωνίστριες, πως εκείνες και οι αγωνιζόμενοι σε κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος συναγωνιστές του δίνουν δύναμη να συνεχίσει να μάχεται. Κι εκείνες του εξέφρασαν όσα βρίσκονται στα χείλη κάθε Χρυσαυγίτισσας και κάθε Χρυσαυγίτη: ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι ο Ήρωάς μας, η Ψυχή του Κινήματός μας!
Κάθε μέρα του τιτάνιου Πολιτικού μας Αγώνα είναι αφιερωμένη σε σένα, Συναγωνιστή Αλέξανδρε Γέροντα. Ίνδαλμα και Πρότυπο για το Νέο Λαό που έρχεται, για την Ελληνική Νεολαία που βαστά περήφανα τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού και κατακτά το αδύνατο!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών