Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 28, 2013

Και η ΗΠΕΙΡΟΣ είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ....Εκατοντάδες Εθνικιστές στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο για τους θλιβερούς "αντιφασίστες" (εισαγώμενους από την Άρτα/Γιάννενα/Ηγουμενίτσα/Κέρκυρα)....τους προτείνουμε την επόμενη φορά να μη ναυλώσουν άλλη φορά λεωφορείο αλλά να προτιμήσουν ταξί καθώς δεν ξεπέρασαν τους....100 παρά την ανελέητη προπαγάνδα σε όλα τα μέσα της περιοχής και τις αφίσες που κόλλησαν...παντού!!



Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα - Φωτορεπορτάζ
Πάνω από 500 εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Πρέβεζας. Με μία πρωτάκουστη, για τα δεδομένα της πόλης, συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή εγκαινιάζει άλλο ένα....
κάστρο του Εθνικού Αγώνα ενάντια στην Ξενοκρατία.

Το παρόν στην συγκέντρωση έδωσαν βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Κεντρικοί ομιλητές της συγκέντρωσης ήταν οι Βουλευτές Κώστας Μπαρμπαρούσης, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιοπουλος καθώς και στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης.


Ως «αντίδραση» το σύστημα έβαλε και πάλι τον αριστερίστικο θίασο 15 γραφικών, τους οποίους η αστυνομία άφησε ανενόχλητους να παρανομούν, προκειμένου να δημιουργούνται εντυπώσεις. Εν τέλει βεβαίως δεν μπορούσαν να χαλάσουν το κλίμα μίας συγκέντρωσης που απηχούσε το κλίμα ολόκληρης της πόλης.


Παρά, λοιπόν, τις εξαγγελίες των νεοδημοκρατών ότι η Χρυσή Αυγή «κλείνει γραφεία» και παρά τις απειλές των αριστερών τρομοκρατών, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει και ανοίγει συνεχώς νέα γραφεία σε ολόκληρη την επικράτεια. Σε πείσμα του πολέμου που ασκεί εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, το κράτος και το παρακράτος, εμείς συνεχίζουμε τον νόμιμο και έντιμο πολιτικό μας αγώνα μέχρι την Νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών