Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

Ο πρώην Διευθυντής των "ΝΕΩΝ" και Υπουργός Παπδήμου-Σαμαρά Καψής αποκαλύπτει: "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ’ ΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!"

kapsi
Γράφει ο Αντίοχος.

Άρθρο στο protagon.gr έγραψε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ψευδαισθήσεις». Στο άρθρο του αυτό, ο (πρώην κομμουνιστής, του ΚΚΕ εσωτερικού, στα νιάτα του…) υφυπουργός, αναλύει τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην διευθυντής των «Νέων», αφού παραδέχεται πως η κυβέρνηση την οποία υπηρετεί είναι υπό κατάρρευση και θεωρεί πιθανό «το ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ», εξετάζει δύο περιπτώσεις, να συμβιβαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους «δανειστές» μας αλλά και να μη συμβιβαστεί. Και στις δύο περιπτώσεις προβλέπει άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία! Καταλήγει, λοιπόν, ως εξής ο υφυπουργός της κυβέρνησης:

«Σε όλα αυτά τα ενδεχόμενα ο..... πραγματικά αστάθμητος παράγοντας είναι η ακροδεξιά. Ως σήμερα όλες οι αναλύσεις, δικαιολογημένα, προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Κανείς δεν έχει επιχειρήσει να δει τις πιθανές επιπτώσεις του. Την αντιμετωπίζουμε σαν ένα εφιαλτικό διάλειμμα. Το αδιανόητο δεν μπορούμε καν να το φανταστούμε. Κακό του κεφαλιού μας γιατί η ιστορία στη χώρα μας αλλά και στη γειτονιά μας έχει δείξει ξανά και ξανά ότι το αδιανόητο συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένουμε».
(ΥΓ): Το κακό για τους «μεγάλους δημοκράτες», είναι πως ότι κι αν γίνει, το «αδιανόητο» θα συμβεί και στο τέλος πάλι η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει! Δηλαδή, είτε κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με όσα αποκόμματα μπουν στην επόμενη βουλή, είτε συγκυβερνήσει με την ΝΔ (που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί), μονά-ζυγά κερδίζει η Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών