Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

2014: Ερχόμαστε για να Κατακτήσουμε!

2014: Ερχόμαστε για να Κατακτήσουμε!
Στη δύση του 2013, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αφήνει πίσω του ένα έτος πλήρες Αγώνων σε όλα τα επίπεδα αλλά και θυσιών που ματώνουν την καρδιά μας. Δυο αγαπημένοι μας Σύντροφοι Έπεσαν υπέρ Πατρίδος και Πίστεως από τα πυρά δειλών, παρακρατικών κόκκινων τρομοκρατών, ενώ το αντεθνικό Καθεστώς κρατά παράνομα προφυλακισμένους τον Αρχηγό μας, δύο συναγωνιστές βουλευτές του Κινήματός μας και δεκάδες Συντρόφους που βιώνουν στην πράξη την πολιτική τρομοκρατία της Χούντας του Μνημονίου. Στρέφουμε το βλέμμα πίσω στο χρόνο και διατρέχουμε νοερά το έτος της Εθνικιστικής παγίωσης επί των....
πολιτικών πραγμάτων αλλά και της πρωτόγνωρης και μαζικής, αντεθνικής και λυσσαλέας εις βάρος του Κινήματος επίθεσης, η οποία απέτυχε παταγωδώς και τσακίστηκε σαν αδύναμο κλαδί στον άνεμο.
Οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες δύνανται ν' αποχαιρετήσουν το 2013 με ανείπωτη οργή αλλά και με ανυπέρβλητη υπερηφάνεια. Οργή ανείπωτη για τους δολοφόνους των Συντρόφων μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, τόσο για τους δειλούς εκτελεστές όσο και για τους ηθικούς αυτουργούς της τρομοκρατικής επίθεσης. Οργή ανείπωτη για το γεγονός ότι ο Αρχηγός και Σύντροφοί μας διώκονται πολιτικά από το Καθεστώς της ξενοκρατίας και κλεπτοκρατίας και βρίσκονται στις φυλακές μιας σάπιας και διεφθαρμένης ψευτοδημοκρατίας, σάπιας και διεφθαρμένης κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση των Τσοχατζόπουλων, των Μαντέληδων, των Λιάπηδων και των Τομπούλογλου του χυδαίου πολιτικού υποκόσμου, ο οποίος με μίσος ανελέητο εξαθλιώνει το Λαό μας μέχρι βιολογικής εξόντωσης.
Ταυτόχρονα όμως, αποχαιρετούμε το 2013 με υπερηφάνεια ανυπέρβλητη: έχουμε τον Αρχηγό μας παράνομα δέσμιο του Καθεστώτος αλλά ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟ. Έχουμε Συντρόφους διαλεχτούς που φτύνουν τους φαύλους κατάμουτρα από τα κελιά της Τιμής. Έχουμε Συντρόφους γενναίους, Μάρτυρες της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας που μας συντροφεύουν σε κάθε μας βήμα. Έχουμε ένα Σύντροφο μαχητή ξεχωριστό, που κοίταξε το Θάνατο κατάματα και του χαμογέλασε προκλητικά. Έχουμε Συντρόφους νέους που πύκνωσαν τις Εθνικιστικές Φάλαγγες και ρίχτηκαν με φανατισμό ιερό στον τιτάνιο Πολιτικό μας Αγώνα!
Τ' αποτελέσματα του Πολιτικού Αγώνος που διεξήγαγε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μέσα στο 2013, είναι μάλλον έργο δύσκολο να προσεγγιστεί σε κάθε του λεπτομέρεια και σ' όλο του το πλάτος από τους εχθρούς μας, αλλά κι από εμάς τους ίδιους. Μόνον ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει την πλήρη ευχέρεια και δυνατότητα να αποδώσει τις πτυχές ενός μυθικού Αγώνος και των γεγονότων τα οποία έλαβαν χώρα στο βραχύ χρονικό διάστημα του έτους. Εντούτοις, δυνάμεθα να στέκουμε υπερήφανοι για όσα πετύχαμε σ' αυτό το μικρό διάστημα, πολλώ δε μάλλον αναλογιζόμενοι το πλήθος και την ισχύ των εχθρών που χίμηξαν να κατασπαράξουν το Κίνημά μας. Ενάντια σε κάθε αντιξοότητα όμως, μείναμε ζωντανοί και κυρίως το Κίνημα όχι μόνο επέζησε των άθλιων και παράνομων μεθοδεύσεων, αλλά επιπλέον γιγαντώθηκε, αγαπήθηκε από το Λαό μας και κέρδισε την εμπιστοσύνη του στέλνοντας προς εχθρούς και φίλους ένα μονάχα μήνυμα, καθαρό και ξάστερο: ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ- ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτικός οργανισμός εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων. Δεν είναι λέσχη αργόσχολων που περνούν με μεγαλόσχημες διακηρύξεις την ώρα τους. Δεν είναι μήτε πόλος έλξης κρατικοδίαιτων ψοφιμιών που αγωνιούν για τη συντήρηση των προνομίων τους αλλά ούτε και γραφικών ανόητων που γυρεύουν να δοθεί υπόσταση και σημασία στην ανούσια καθημερινότητά τους. Η Χρυσή Αυγή δύναται να περιγραφεί μόνον από τρεις λέξεις, οι οποίες και αποδίδουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό εκείνα τα οποία η Ηγεσία και τα μέλη της πρεσβεύουν: Αγώνας-Πίστη-Ελευθερία!
Ιδού λοιπόν γιατί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στέκει ανέγγιχτο, άσπιλο και άτρωτο στις επιθέσεις των εχθρών της Πατρίδος: Σηκώσαμε τα Λάβαρα του Αγώνα, τις Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης σε καιρούς δύσκολους, στην εποχή των δειλών και των προσκυνημένων. Και οι δειλοί και προσκυνημένοι, έμειναν να θωρούν με δέος και θαυμασμό την προέλαση της σιδηράς Εθνικιστικής Νεολαίας σε κάθε σπιθαμή της Ελληνικής μας Πατρίδος!
Στους καιρούς των καιροσκόπων και των τυχοδιωκτών, διδάξαμε έναν Λαό ολόκληρο πως η μέγιστη των αρετών είναι η Πίστη! Η Πίστη σε Πατρίδα και Λαό, η Πίστη στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Μεγάλου μας Έθνους, η Πίστη στην Εθνική και Κοινωνική Ιδέα η οποία αναπόφευκτα θα θριαμβεύσει αργά ή γρήγορα και θα ορθωθεί θριαμβεύτρια επί των ερειπίων του παλαιού κόσμου της ανηθικότητας και του εκφυλισμού.
Στην εποχή της σκληρής κι αβάσταχτης δουλείας των τόκων, στην εποχή κατά την οποία όλοι γύρω μας γονατίζουν μπρος στον Μολώχ του υλισμού και στο Μαμμωνά του χρήματος, εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν απαιτήσαμε απλά Ελευθερία ούτε καλέσαμε άλλους να μας την χαρίσουν, αλλά μαχόμαστε σκληρά για να την κατακτήσουμε μόνοι μας, δίνοντας το αιώνιο παράδειγμα στους Έλληνες που θα έρθουν για ν' αντικαταστήσουν τους ψοφοδεείς και τους αδύναμους.
Ο Αγώνας, η Πίστη και η Ελευθερία είναι έννοιες άγνωστες στους εχθρούς μας, φιλελεύθερους και μαρξιστές. Είναι όμως οι παραπάνω έννοιες βίωμα και η ζωή η ίδια και ναι! Τούτο καλλιεργήσαμε στη συνείδηση του Λαού μας επί έτη πολλά και σήμερα δρέπουμε τους καρπούς των κόπων και θυσιών μας: ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες διακρίνουν το Κίνημά μας να λάμπει απέναντι στον λασπώδη βάλτο του πολιτικού καιροσκοπισμού και της εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων.
Θα βρεθούν και οι βασιλείς της αδράνειας και αρχιερείς της κακόβουλης κριτικής, οι οποίοι και θα επιχειρήσουν να διαταράξουν και να τραυματίσουν την ατσάλινη Ενότητα Λαού και Κινήματος, Κινήματος και Λαού. Βυθισμένοι στην αυταρέσκεια και συμπλεγματικά κολλημένοι στη βεβαιότητα της ανύπαρκτης σοφίας τους (δεν υπάρχει σοφία για τους άκαπνους παντογνώστες, εκείνους που προβάλλουν τις μεγαλόστομες διακηρύξεις και τους ποταμούς λόγων χωρίς να χύσουν σταγόνα αίματος ή και ιδρώτα έστω για εκείνες), θα επιδιώξουν -βαλτοί από την ψοφοδεή, πατριδοκάπηλο και σταθερά ανήθικη Δεξιά- να ενσπείρουν το σπόρο της διχόνοιας και της αμφιβολίας. Θα πουν αυτά τα θρασίμια της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης: «τί κατάφερε η Χρυσή Αυγή εντός του Κοινοβουλίου; Δεν μπορούν να ασκήσουν πολιτική, είναι παιδιά, είναι τραμπούκοι και φυσικά είναι ακραίοι, είναι φασίστες»!
Σε αυτά τα θλιβερά ανδρείκελα της κοσμοπολίτικης ψοφοδεξιάς, των παλαμάκηδων και υπηρετών της εγχώριας και διεθνούς συμμορίας των τοκογλύφων και της ολιγαρχίας του πλούτου, τα οποία μπροστά μας συνηθίζουν να σκύβουν υποτακτικά και δουλοπρεπέστατα αφήνοντας τις γλώσσες τους να σέρνονται στο έδαφος και να γυαλίζουν τα παπούτσια μας και πίσω μας σφύζουν από «γενναιότητα» και «τόλμη» ισχυριζόμενοι πως θα μας τσακίσουν και θα μας εξαφανίσουν, θα πούμε τούτο:
Δεν αγωνίζονται οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες για την διατήρηση των προνομίων των κρατικοδίαιτων ρεμπεσκέδων, ούτε για εκείνα των βετεράνων του τίποτα και της ταπείνωσης. Αγωνιζόμαστε για τους εξαθλιωμένους, τους φτωχούς και δοκιμαζόμενους μα Τίμιους και Περήφανους Έλληνες. Αγωνιζόμαστε για την Ελληνική μας Νεολαία, για τους Έλληνες Εργάτες και Αγρότες, για τις στρατιές των ανέργων που αφήνει ως μοναδική παρακαταθήκη το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς!
Δεν προσμένουμε βεβαίως κατανόηση από εκείνους που 'χουν μάθει να σκύβουν το κεφάλι δεχόμενοι καρπαζιές ως προίκα, θα ήταν τούτο αστείο και συνάμα ανώφελο. Αγωνιστήκαμε και συνεχίζουμε ν' αγωνιζόμαστε για να δώσουμε την χαμένη Αξιοπρέπεια σ' έναν Λαό ο οποίος αφέθηκε να εξαπατηθεί από την κάστα των πιο μαύρων ψοφιμιών που γνώρισε το Ελληνικό Έθνος στην μακραίωνη κι αιματοβαμμένη Ιστορία του! Και δόξα στο Θεό της Ελλάδος, ο Λαός τούτος εγέρθηκε και ακολουθεί το δύσβατο δρόμο του Καθήκοντος, Πιστός στον Αρχηγό του και Περήφανος κάτω από τις Πορφυρές Σημαίες και τις Γαλανόλευκες!
Στις σκληρές μάχες που έρχονται ως φυσικό επακόλουθο ενός άνισου και τιτάνιου Πολιτικού Αγώνος, το μεγάλο διακύβευμα, η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την οριστική διάρρηξη και συντριβή του εχθρικού μετώπου -το οποίο φέρει καταχρηστικώς τον τίτλο «συνταγματικό» προς εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού- είναι η διαφύλαξη με κάθε κόστος και θυσία της αδιάρρηκτης Ενότητας του Κινήματός με το Λαό! Κάθε φορά που οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας θα διασπείρουν την προπαγάνδα τους που θα στοχεύει στην προσβολή αυτής της Ενότητος, η απάντησή μας θα πρέπει να είναι αμείλικτη: πάντοτε δίπλα στο Λαό μας, με πολιτικές και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης οι οποίες εξέθεσαν ανεπανόρθωτα μέχρι σήμερα το Καθεστώς των διεφθαρμένων και τους νταβατζήδες της ενημέρωσης και κονιορτοποίησαν τα άθλια ψεύδη και τις συκοφαντίες τους.
Αν το 2012 ήταν το έτος του Εθνικιστικού Θριάμβου ο οποίος ταρακούνησε την εγχώρια και διεθνή σιωνιστική Τυραννία, το 2013 ήταν το έτος της Εθνικιστικής προέλασης και των δυσθεώρητων Εθνικιστικών θυσιών, τότε οφείλουμε να αφιερώσουμε και την τελευταία σταγόνα δύναμης και ενθουσιασμού ώστε να γίνει το 2014 το έτος των Εθνικιστικών κατακτήσεων!
Εμπρός σε Σημαίες ματωμένες από το Αίμα Μαρτύρων και Ηρώων που κυματίζουν αντίθετα στον Άνεμο, η Εθνικιστική Φρουρά ορκίζεται πως δεν παραδίδεται αλλά είναι έτοιμη να Πέσει μέχρι του τελευταίου Άνδρα της!
Εμπρός στα Λάβαρα με το Μαίανδρο της Εθνικής Αντίστασης και της Λαϊκής Ελπίδας, οι Εθνικιστές κραυγάζουν την ατσαλένια θέλησή τους στη συνέχιση του Πολιτικού Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη!
Κι εμπρός σ' έναν Λαό που στρέφει με αγωνία το βλέμμα στο Κίνημά μας γυρεύοντας την πολυπόθητη Εθνική Ελευθερία και την Τιμωρία των υπεύθυνων της εξαθλίωσης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή παραθέτει με φαρδιά την υπογραφή του Αρχηγού μας, μία μονάχα δέσμευση: οι Σημαίες του Εθνικιστικού Αγώνα δεν υποστέλλονται, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προελαύνει και κατακτά!
Διαγράψτε λοιπόν από το λεξιλόγιό σας την λέξη ήττα! Καμία ανάπαυση και ολιγωρία δεν επιτρέπεται ενόσω ο Αρχηγός και διαλεχτοί μας Σύντροφοι βρίσκονται στις φυλακές του αντεθνικού Καθεστώτος, ενόσω οι Ψυχές των εκλεκτών μας Συντρόφων Φουντούλη και Καπελώνη κραυγάζουν για Δικαίωση της Θυσίας τους!
Σύντροφοι και Συναγωνιστές! Οπλιστείτε με νέο θάρρος και γενναιότητα, χαλυβδώστε την Πίστη σας στην Εθνική και Κοινωνική Ιδέα, στο Κίνημα και στον Αρχηγό, τσακίστε κάθε αμφιβολία και δισταγμό και διαλαλείστε με όλη τη δύναμη της σπαρτιάτικης καρδιάς σας:
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ για να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ και το ερώτημα δεν είναι ποιός θα μας το επιτρέψει αλλά ποιος μπορεί να μας σταματήσει!
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω το Κίνημα!
Ζήτω η Νίκη!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών