Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

Για γέλια και για κλάμματα όλοι τους.... Αναζητείται ο τρομοκράτης-δολοφόνος Μαζιώτης για.... να κάνει τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό!!!!

Τον τεμπελάκο και δειλό Μαζιώτη ψάχνουν να υπηρετήσει την πατρίδα του που τόσο διατείνεται πως αγαπά και ζητά να την “βοηθήσει” μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων.

Οι υπεύθυνοι της στρατολογίας όμως είναι για γέλια και για κλάματα αφού τον αρχιτρομοκράτη τον τοποθέτησαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στην Λαμία όπου πρέπει να παρουσιαστεί στις 13 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με όρους αφού η δίκη τους δεν είχε ολοκληρωθεί όταν εκείνοι συμπλήρωναν 18 μήνες προφυλάκισης.

Οι ανυπότακτοι σαν τον Νίκο Μαζιώτη είναι δειλοί, είναι...
καλοπερασάκηδες. η δολοφονία ανθρώπων για να ικανοποιηθεί η ελεεινή ιδεολογία του αρχιτρομοκράτη!

Η άρνηση στράτευσης και η μόδα περί “αντίρρηση συνείδησης” είναι κοροϊδία προς όλους τους υπόλοιπους.

Δεν δικαιούνται όσοι αρνούνται να υπαγάγουν τη συμπεριφορά τους στους κανόνες του οργανωμένου συλλογικού βίου να προσβάλλουν τους υπόλοιπους, προτάσσοντας ένα άθροισμα ατομικών συμφερόντων και αυτό να ονομάζεται “επαναστατική τακτική” “αντάρτικο πόλεων” και άλλα τέτοια φαιδρά όπου από πίσω ο καθένας τους κρύβει την δειλία του.

Η στράτευση είναι χρέος προς την πατρίδα. Μια πατρίδα που την θεωρείς δική σου. Αλλιώς δεν έχεις πατρίδα και χωρίς πατρίδα δεν έχεις ιδεολογία.

Η στράτευση δεν είναι βία!

Η μόνη προτροπή προς την βία, είναι ο ύμνος προς τις άνανδρες δολοφονίες, και προέρχεται από συγκεκριμένες φωνές της διεθνιστικής αριστεράς, οι οποίες εκμεταλλευόμενες την κρατική απάθεια και την αποκλειστική ενασχόληση της κρατικής καταστολής εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκουν την ευκαιρία να δολοφονούν άνανδρα Αθώους Έλληνες, όπως τα αδικοχαμένα μας Αδέρφια.

Λοιπόν αδέρφια! Αν τον ψάχνετε ακόμη, να παρακολουθείτε τις συγκεντρώσεις των διαφόρων αριστερών οργανώσεων στα Πανεπιστήμια! Όλο και σε κάποια συγκέντρωση θαναι ομιλητής ο θρασύδειλος “λέκτορας” του “Επαναστατικού” – τρομάρα τους (sic) – αγώνα, Νίκος Μαζιώτης!

http://xryshaygh.blogspot.gr/2014/01/blog-post_871.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών