Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2014

Ο Ντινόπουλος της ΝΔούλας ομολογεί: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή! - ΒΙΝΤΕΟ

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή», ήταν καλεσμένοι ο Ντινόπουλος της ΝΔ και ο Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί, εξαιτίας λάθους που προκλήθηκε από εκνευρισμό, έσπασε η «ομερτά» και το σύστημα παραδέχτηκε τα ψέμματα του, παραδεχόμενο την αλήθεια περί των πραγματικών δημοσκοπήσεων.  Αφότου, λοιπόν, ο Στρατούλης μίλαγε για τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την ΝΔ να χάνει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ντινόπουλος πέρασε στην «αντεπίθεση», λέγοντας:...


«Μια που μιλάτε για δημοσκόπηση, επειδή το λέτε, το λέτε, το λέτε, να σας θυμίσω ότι με βάση τη δημοσκόπηση αυτή, αν η ΝΔ δεν είναι δεύτερο κόμμα, θα είναι η Χρυσή Αυγή»

Με βάση αυτή την παραδοχή μπορεί κανείς να αντιληφθεί με σαφήνεια τους λόγους που οδηγούν στην πολιτική, παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αν δε συνδυαστεί αυτό με την βεβαιότητα όλων των πολιτών ότι το πολιτικό σύστημα και η εγχώρια διαπλοκή έχουν πολλές παρανομίες στην πλάτη τους, τις οποίες επιθυμούν να κρατήσουν κρυφές, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά περισσότερα πράγματα γύρω από την δράση επιόρκων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Οι μεθοδεύσεις τους, όμως, θα πέσουν στο κενό και η κλεπτοκρατία θα ηττηθεί, ενώ οι μεθοδεύσεις αυτές θα χρησιμεύσουν μόνο για την στοιχειοθέτηση των κατηγοριών για κατάλυση του πολιτεύματος, που θα βαραίνουν τους ταγούς, τους εκπροσώπους και τα τσιράκια της κλεπτοκρατίας.


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ο Ντινόπουλος είναι χρόνια στο κουρμπέτι και δεν είναι ανόητος.. Ξέρει τι λέει γιατί βλέπει μπροστά και δεν θέλει να εκτεθεί σαν τους άλλους τους ηλίθιους!! Κάνω μια πρόταση για ανακοίνωση ή σχολιασμό της Χρυσής Αυγής, αναφορικά με τις σφαίρες που στάλθηκαν στον Προβόπουλο.. :
    "Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία" Ναι.. Σωστά θυμάστε.. Είναι η ίδια ανακοίνωση που έβγαλε ο μασώνος - αρλεκίνος της Κέρκυρας μετά την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο.. ΛΙΓΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΩΝ!!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών