Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2014

ΣΤΟΧΟΣ: "Η Χρυσή Αυγή έχει Νικήσει...Το καθεστώς έχει ήδη ηττηθεί και δεν το ξέρει"

Στόχος: Έχουν ηττηθεί, αλλά δεν το ξέρουν!

Η εφημερίδα "Στόχος" σε σημερινό της άρθρο καταδεικνύει την κατάρρευση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.

Τα απίστευτα συνεχίζουν να συμβαίνουν. Η φοβερή καταγγελία του ήδη προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια παρερμηνειών! «Θα με ρωτήσετε κάτι για το κατηγορητήριό μου;» ρώτησε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος την ανακρίτρια όταν οι ερωτήσεις περιστρέφονταν αποκλειστικά γύρω από δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και άλλων βουλευτών της ή καθαρά ιδεολογικά θέματα. Για να λάβει την αποστομωτική απάντηση της ανακρίτριας: «Κύριε κατηγορούμενε αρκεί που είστε βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι εσείς!». Μια απάντηση που περιγράφει την πραγματικότητα όπως ακριβώς την.....
βιώνουμε αλλά κυρίως όπως πλέον την διαπιστώνει και ο τελευταίος σκεπτόμενος ακόμη Έλληνας και πέρα από κάθε πολιτική του τοποθέτηση.
Αλλά να ήταν μόνο αυτό. Ας ήτανε μόνο προφορικοί οι λόγοι που πιστοποιούν ότι το καθεστώς δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα, τότε θα μπορούσε κάποιος είτε με εμπάθεια είτε για άλλους λόγους να τολμήσει να αμφισβητήσει. Η υπογραφή όμως της ανακρίτριας με την σύμφωνη γνώμη της για την προφυλάκιση του Γιώργου Γερμενή, τεθείσα δύο ολόκληρες μέρες πριν την απολογία του, πως μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση και από ποιόν; Ποιος κοινός λογικός νους θα μπορέσει να το χωρέσει και να το «καταπιεί»;
Είναι δεδομένο πως βρισκόμαστε σε μια τελική ευθεία της επιχείρησης εναντίον της Χρυσής Αυγής τουλάχιστον στο πρώτο της μέρος, και είναι πολύ πιθανό, το πιθανότερο ίσως, να έχουμε με κλιμάκωση την προφυλάκιση κι άλλων βουλευτών, όπως επισημαίνει και στην συνέντευξή του - που παραθέτουμε σήμερα - στον «Στόχο» ο Ηλίας Παναγιώταρος.
Και είναι επίσης δεδομένο πως ο λόγος είναι οι επερχόμενες εκλογές και στόχος τους η απουσία του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής από αυτές. Άλλωστε είναι κάτι που περιμέναμε πολύ νωρίτερα, κάτι που είχαμε προβλέψει ότι επιδιώκουν και που καθυστέρησαν με την θυσία τους οι δολοφονημένοι Χρυσαυγίτες, Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης.
Αυτό που είναι επίσης δεδομένο είναι πως το σύστημα δεν ξέρει με τι ανθρώπους έχει μπλέξει. Δεν έχει κατανοήσει προφανώς - γιατί δεν πιστεύουν σε τίποτα παρά μόνο στους εαυτούς τους οι εκφραστές του - τι σημαίνει Πίστη στα ιδανικά σου και τις αξίες σου που δεν χωράνε ούτε σε κελιά, ούτε σε δικαστικές αίθουσες. Σε αυτή την αναμέτρηση το σύστημα έχει ήδη ηττηθεί, αλλά θα το μάθει αργότερα. Πολύ αργότερα, όταν θα είναι πια αδύνατον να ανασηκωθεί και να επανέλθει από εκεί που θα το αποθέσουν οι Έλληνες.
Μέχρι τότε συνεχίζουμε όπως ακριβώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή, προετοιμάζοντας επικοινωνιακά ένα ακόμη δύσκολο βράδυ, ένα βράδυ για πολλά ψυχοφάρμακα και παυσίπονα σε όσους δεν θα αρέσει το επιβλητικό και αποφασιστικό μαζικό θέαμα που θα προσφέρουν Ελληνόψυχοι και Εθνικιστές την 1η Φεβρουαρίου. Για τα Ίμια 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών