Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2014

Το ΒΗΜΑ ομολόγησε την αθλιότητα με τα"όπλα" της Χρυσής Αυγής... "Όντως τα καλάσνικοφ ήταν.... αεροβόλα"!!!!


«Πικρή» παραδοχή στο «Βήμα»: Τελικά είναι όντως airsoft τα δήθεν όπλα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στη λάσπη απαντάμε με ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτές τις ημέρες επρόκειτο να γίνουν πολύ σημαντικές αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο των εξοπλιστικών. Παραλλήλως «τρέχει» η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και η προσπάθεια που γίνεται για αθώωση – κουκούλωμα του όλου σκανδάλου. Τι καλύτερο από το καθεστώς από μία ακόμη «Χρυσαυγιάδα» με στοιχεία που έχουν οι αρχές εδώ και τέσσερις μήνες, αλλά παρόλα αυτά επέλεξαν να διοχετεύσουν παρανόμως τώρα στα ΜΜΕ της διαπλοκής, των τσάμπα αδειών και των αφορολόγητων διαφημίσεων.
Έτσι άρχισε άλλος ένας γύρος «ξεκατινιάσματος» και ηθικολογίας επί φωτογραφιών που...
δεν συνιστούν κανένα νομικό παράπτωμα, μόνο και μόνο για να ξεκινήσει ένας νέος γύρος λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός. Από την πρώτη στιγμή απεδείχθη ότι τα «όπλα» ήταν airsoft που πωλούνται ελεύθερα στην αγορά, γεγονός που κατάδειξε η Χρυσή Αυγή, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην καθεστωτική προπαγάνδα. Όμως, παρόλο που ρεζιλεύτηκαν, τα κανάλια αρνήθηκαν να παραδεχτούν το λάθος τους και εξακολούθησαν την προπαγάνδα τους.
Η παραδοχή αυτού του λάθους, όμως, ήρθε και ήρθε από το εξόχως καθεστωτικό «Βήμα» του περιβόητου ΔΟΛ. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος του αστυνομικού ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα», έκανε το αυτονόητο που δολίως «ξέχασαν» οι Πρετεντέρηδες και οι υπόλοιποι τηλε-εισαγγελείς. Επικοινώνησε με ειδικούς και πωλητές τέτοιων απομιμήσεων και ρώτησε την άποψη τους, επί των φωτογραφιών.
Αυτό που είπε ο ειδικός και μετέδωσε (προς τιμήν του, γιατί θα μπορούσε απλά να σιωπήσει, όπως οι άλλοι δημοσιογράφοι) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι την βεβαιότητα των ειδικών για το ότι το πιο «εντυπωσιακό» από τα ευρήματα είναι σίγουρα τύπου airsoft, ενώ για τα υπόλοιπα δεν μπορεί να υπάρξει σαφής απάντηση, αφού δεν είναι κατάλληλη η γωνία λήψης των φωτογραφίων, ώστε να φανεί η υποδοχή για το ειδικό αέριο το οποίο χρησιμοποιείται για την εκτόξευση των σφαιριδίων.
Ας δούμε αυτούσια την δήλωση του ειδικού: "Ένα από τα αυτόματα όπλα που φαίνεται να κρατούν στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, εκείνο δηλαδή με τη διόπτρα, φαίνεται να είναι πράγματι όπλο για παιγνίδι airsoft. Αυτό φαίνεται να προκύπτει από το κάτω μέρος του χειροφυλακτήρα που φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες. Εκεί έχει υποδοχή για το ειδικό αέριο το οποίο χρησιμοποιείται για την εκτόξευση των σφαιριδίων."
Τι είναι όμως τα όπλα airsoft; Πέραν από αυτά που έχουμε ήδη πει, ας παραθέσουμε αυτά που είπε ο ειδικός: «τα όπλα airsoft είναι απομιμήσεις όλων των όπλων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Εκείνα όμως έχουν μεγάλα πλαστικά μέρη και δέχονται μόνο μικρά σφαιρίδια (μπορεί να προκαλέσουν μόνο μικρούς μώλωπες) που εκτοξεύονται με πίεση αέρα για εκπαιδεύσεις και παιγνίδια "μάχης". Στην Ελλάδα υπάρχουν πέντε καταστήματα, τέσσερα από αυτά στην Αττική, που πωλούν όπλα airsoft και τα άτομα που έχουν αγοράσει τέτοιου είδους όπλα ή συμμετέχουν σε εικονικές συγκρούσεις με αυτά -κυρίως σε ειδικό πεδίο "μάχης" που βρίσκεται στη Βάρη- υπολογίζεται ότι είναι 15.000-20.000.».
Φυσικά, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν πρόκειται να αναπαραχθεί από κανένα κανάλι και κανένα μέσο παραπληροφόρησης, αφού «χαλάει την σούπα» και αποδεικνύει ότι άλλος ένας κύκλος «Χρυσαυγιάδας», είναι απλή λάσπη και συκοφαντία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών