Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ 48,8% – ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ 25%- ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟ “ΚΑΘΕΣΤΩΣ” ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ

1383644_222899471208843_2049405770_n

Πανικός επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής “Ζούγκλα” με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τον Δήμο Αθηναίων και τις πανελλαδικές μετρήσεις. Σύμφωνα με την έγκυρη δημοσκόπηση της «Ζούγκλας» φάνηκε ότι οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις είναι εντελώς ψευδείς. Βέβαια αυτό δεν ήταν κάτι νέο, αφού στις εκλογές του Μαΐου όλες οι δημοσκοπικές εταιρίες έπεσαν 100% εκτός αποτελέσματος, ενώ η «Ζούγκλα» προέβλεψε με μεγάλη ακρίβεια το αποτέλεσμα.
Πολλές και ποικίλες οι......
δικαιολογίες που προσπάθησαν να προβάλλουν οι παρευρισκόμενοι, προκειμένου να απαξιώσουν την δημοσκόπηση, όμως δεν τα κατάφεραν. Ενδεικτικό είναι ότι ο φανατικός αντιχρυσαυγίτης, Χειμωνάς, τραύλιζε προσπαθώντας να ερμηνεύσει τα αποτελέσματα.
Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα για την Αθήνα:
zougla_25022014__articleΚασιδιάρης: 48,8%
Σακελλαρίδης: 11,8%
Σπηλιωτόπουλος: 6,8%
Καπερνάρος: 5,9%
Καμίνης: 5,7%
Κακλαμάνης: 5,6%
Βαλιανάτος: 3,8%
Σοφιανός: 0,9%

Παρεμπιπτόντως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση κατάφερε να ερμηνεύσει και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις των εταιριών μαϊμού. Ο Καμίνης παίρνει περίπου 20% μόνο στην παράσταση νίκης και όχι στο ποσοστό της επιρροής του. Και σε αυτό βέβαια έπεσε “ψαλίδι” στην Χρυσή Αυγή, αφού και πάλι προηγούταν με μεγάλη διαφορά ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.

Όσο για τα ποσοστά μας πανελλαδικά, αυτά έχουν ταράξει το σύμπαν, αφού έχουν ανοδική πορεία και βρίσκονται στο 25%  οριακά, στα όρια του στατιστικού λάθους, πίσω από τον Σύριζα, αφήνοντας τρίτη δύναμη με πτωτικές τάσεις, την Ν.Δ. στο 12,6% να ψάχνει ψήφο με το κιάλι.

Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα στο ερώτημα: Aν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή, ποιό κόμμα θα ψηφίζατε;
1016573_274584036039879_1913370841_n
Καταλάβατε τώρα γιατί κυνηγούν τους Χρυσαυγίτες και γιατί αναβιώνουν την Χρυσαυγειάδα του ψεύδους ενώ η Τρόϊκα βρίσκεται στην Ελλάδα πιέζοντας για ένα ακόμη μνημόνιο;
Καταλάβατε τώρα γιατί εντελώς “δημ(ι)οκρατικά, κάποια στιγμή, θα μας ψάχνετε και θα σας χαιρετούμε από τον Κορυδαλλό από τις πτέρυγες της τιμής και του ήθους, πολιτικοί κρατούμενοι ενός κατάμαυρου φασιστικού καθεστώτος, που ενδεδυμένου τον μανδύα κόμματος του συνταγματικού τόξου, ζητά την εξόντωση (ακόμη και την φυσική) των αντιπάλων του;
(Όπου το καθεστώς θεωρεί αντίπαλό του, ΜΟΝΟ το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Την μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται δίπλα στον Λαό! Μιλάει με γνώμονα τα συμφέροντά του. Δίνει και την ψυχή και το αίμα του για την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Η Νίκη όμως είναι εμπρός. Και η Νίκη αυτή είναι δική μας! Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών