Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

Ο "εκλεκτός" των διαφθορέων Βενιζέλου - Σημίτη, Καμίνης, "υβρίζει" και πάλι τη Χρυσή Αυγή..... Προσεχώς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!

kaminis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι νταβατζήδες σε όλα τα ΜΜΕ σήμερα παίζουν..... μόνο Καμίνη... Από τη στήριξη που έχει από τους ολετήρες Σημίτη και Βενιζέλο, μέχρι τις δηλώσεις ότι....."θα πατάξει το παρεμπόριο" (μη γελάτε)!!

Συνέντευξη στα «Νέα» έδωσε ο απερχόμενος (λαθρο)δήμαρχος Αθήνας Καμίνης (εκλεκτός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της ξεφτιλισμένης ΔΗΜΑΡ του 1%…), στην οποία έκανε επίθεση στο μόνο συνδυασμό που θεωρεί αντίπαλό του, την Χρυσή Αυγή (εφόσον όλοι οι άλλοι είναι του ιδίου φυράματος…).
Ο αμερικανοκομμουνιστής Καμίνης, είπε μεταξύ των άλλων και τα εξής:  
«Όσοι ακολουθούν το μονοπάτι του ρατσισμού, της βίας και της ξενοφοβίας ανοίγουν δρόμους για....
νέα βία και εκτροπές. Τα προβλήματα δεν θα τα λύσουν με ρόπαλα και με κλωτσιές οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής. Η δημοκρατία δεν μπορεί να μένει αδρανής και απαθής απέναντι σε δηλωμένους εχθρούς της».
(ΥΓ): Ας λέει ότι θέλει ο κύριος Τίποτα! Τον γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια! Την 18η Μαΐου τελειώνει η βασιλεία του και την επομένη επιστρέφει –με το πρώτο αεροπλάνο- από κει που ’ρθε. Από την Αμέρικα. Στο καλό και να μη μας γράφει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών