Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2014

Ο Αρούλης υποψήφιος της ΝΔ στην Αθήνα και στο antinews οι σχολιαστές βγάζουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή τον Κασιδιάρη...

Ως γνωστόν ο πάντα πρόθυμος Άρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας και ταυτόχρονα επωμίζεται και όλο το... βάρος της επικοινωνιακής τακτικής της ενδεχόμενης πανωλεθρίας που έρχεται.

Το πλέον "σαμαρικό" προπαγανδιστικό μέσο(Antinews) υποδέχεται με.. γλαφυρό τρόπο την υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου λέγοντας ότι προτιμήθηκε καθώς:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπηλιωτόπουλος μετρήθηκε σε δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει και προηγείται με σημαντικά μάλιστα δυναμική. Δεύτερος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων φέρεται να είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ασχέτως με το αν θα κατέβει ως «Χρυσή Αυγή» ή ως «Ελληνική Αυγή». Βεβαίως σε εκκρεμότητα είναι οι δικαστικές εμπλοκές του κ. Κασιδιάρη κι αν τελικά θα μπορέσει να κατέβει στις εκλογές. 

Ας δούμε τώρα όμως την πραγματική σφυγμομέτρηση των σχολιαστών ενός ακραιφνούς σαμαρικού διαδικτυκού μέσου...

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! 





Υ.Γ.
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι πολιτικό κίνημα ενώ το "Ελληνική Αυγή" δημοτική κίνηση από τη Χρυσή Αυγή....
Με την "Ελληνική Αυγή" άλλωστε είχε εκλεγεί για πρώτη φορά σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων ο Αρχηγός του Εθνικιστικού Κινήματος, Νίκος Μιχαλολιάκος

5 σχόλια:

  1. Ε εντάξει ρε παιδιά εγώ τους καταλαβαίνω τους νουδούλες, σου λέει αφού βγήκε πούστρα την προηγούμενη φορά αλλά και πιο πριν ίσως να τα καταφέρουμε και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδες, δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα, μακαρι να κανω λαθος, στους μεγαλους δημους κατεβαζουν δηθεν ανεξαρτητους και κομματικους, ολοι απο το ιδιο μαντρι, μην τρωτε το παραμυθι της κοντρας, επιτηδες γινεται, να διασπασουν το εκλογικο σωμα θελουν, να τραβηξουν κομματικους-μνημονιακους, και πρωην κομματικους-αντιμνημονιακους και καλα....., απωτερος στοχος η διασπαση των ψηφοφορων δινοντας τους δηθεν επιλογες, φωναξτε το, διαδωστε το, ξυπνηστε τους κοιμισμενους, γρηγορειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ο πάντα πρόθυμος Άρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Αθήνας"
    Σαν να κυνηγάς χρυσόψαρα σε γυάλα!
    Χαχαχαχαχαχαχαχα!
    Horrido, Horrido, Horrido, Horrido, Horrido, Husasa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε και λέμε υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα (άσε τώρα την ΧΑ, μιλάμε για συστημικούς υποψηφίους):

    Γρηγόρης Βαλλιανάτος
    Νικήτας Κακλαμάνης
    Άρης Σπηλιωτόπουλος

    Φτάνει πια γέμισε βαρβατίλα η Αθήνα ας κατέβει για δήμαρχος και καμιά γυναίκα , όλο άντρες θα βλέπουμε υποψήφιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι άλλα τέτοια σχόλια έλεος δεν μπορώ να κρατήσω την κοιλιά μου από τα γέλια, ειδικά αυτό με την βαρβατίλα. Τίγκα στην τεστοστερόνη τα παιδιά. Ρε συ Ηλία, ντροπή είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Τέτοια πανωλεθρία θα έχει να φάει κόμμα από καταβολής Δημοκρατίας. Όοοοχι, δεν καταλάβαμε ότι ο Σαμαράς ρίχνει στην μάχη ένα ήδη καμένο χαρτί, οπότε όταν χάσει θα φταίει ο ίδιος ο υποψήφιος. Βάλε άνετα παπούτσια Λιάκο, θα είναι περίπατος στο δάσος και ο λύκος δεν θα είναι εκεί. Μόνο η κοκκινοσκουφίτσα, με ζαρτιέρες. Θα φάς καλά Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών