Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

money-n__article  
Όπως είναι γνωστό, το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των τριών βουλευτών που πιάστηκαν να έχουν βγάλει στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά για τα οποία δεν υπάρχουν δικαιολογητικά (Ρεπούση, Καπερνάρος και Κικίλιας). Ωστόσο, εμείς αναρωτιόμαστε, τι άλλαξε από προχθές, όταν κυκλοφόρησε στην πολιτική πιάτσα η είδηση ότι επρόκειτο για τρεις βουλευτές της ΝΔ, προσδιορίζοντας μάλιστα ότι ο ένας εξ’ αυτών εκλέγεται στην Α΄ Αθηνών, ο άλλος στην Β΄ και ο τρίτος στην Θεσσαλονίκη (ακούστηκε το όνομα του Ιωαννίδη, γεγονός που αποτελούσε καταστροφή για την ΝΔ, δεδομένης της κατάστασης στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με υποψηφιότητα του Τζιτζικώστα…). 
«Οποιαδήποτε άλλα ονόματα έχουν ακουστεί δεν.....
ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», συμπλήρωσε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του. Παράλληλα, διατάχθηκε και ΕΔΕ για να διαπιστωθούν οι υπαίτιοι της «διαρροής».
Μήπως, λοιπόν, οι διαρροές ήταν αληθείς και υπάρχει και δεύτερη λίστα με ονόματα βουλευτών εμπλεκόμενων στην υπόθεση, αλλά επελέγη να μην εμπλακούν τώρα –και τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές- για ευνόητους λόγους;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών