Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2014

Στο Mega του Μπομπολιστάν είδαν ότι πάνω από 60% των Ελλήνων διαφωνεί με τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής - Πάνω από 90% το αληθινό ποσοστό


Κατάπιε την γλώσσα του ο Πρετεντέρης στο άκουσμα του ποσοστού του κόσμου που δεν θέλει να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.
Μια εντελώς στημένη και χαλκευμένη - όσο δεν πάει -δημοσκόπηση παρουσίασε χθες ο Πρετεντέρης στο Μέγκα, προσπαθώντας να πείσει τους αδαείς ότι η Χρυσή Αυγή πέφτει! Υπήρχαν όμως και άλλα σημαντικά ευρήματα στην εν λόγω δημοσκόπηση που η κλίκα του Μπόμπολα δεν μπόρεσε να κρύψει...
Ο ελληνικός λαός «αδειάζει» την κυβέρνηση και το σχέδιο της να απαγορεύσει στη Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές με το κατασκευασμένο «επιχείρημα» πώς συνιστά εγκληματική οργάνωση. Έξι πολίτες στους δέκα δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν με μία τέτοια ενέργεια.
Αποκτά μάλιστα ιδιαίτερη σημασία το υψηλό ποσοστό του 59,5% που θεωρούν πώς....
δεν πρέπει να απαγορευτεί η συμμετοχή της ΧρυσήςΑυγής στις εκλογές, καθώς αυτό προκύπτει από τη δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε για το συστημικό Mega.
Το κανάλι που υποστηρίζει την κυβέρνηση και το μνημόνιο που δίνουν δώρο στον μεγαλοεργολάβο τις αυξήσεις στα διόδια. Και αφού η GPO δίνει 59,5%, μπορούμε ευκόλως να αντιληφθούμε ότι το πραγματικό ποσοστό αγγίζει το 90%, αφού οι μόνοι που συμφωνούν με τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης είναι η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Δένδιας, ο Αθανασίου και ελάχιστοι γραφικοί της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που στηρίζουν τους τρομοκράτες.
Κοιτώντας τα υπόλοιπα στοιχεία της δημοσκόπησης μπορούμε να πούμε ότι πλησιάζουν οι εκλογές και οι δημοσκοπικές εταιρίες εντάσσονται και επισήμως στα κυβερνητικά επιτελεία, κόβοντας και ράβοντας όσο μπορούν προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό για την κυβέρνηση αποτέλεσμα.
Ιδιαιτέρως η GPO έχοντας παράδοση στα «ψαλίδια» και στην διαστρέβλωση της αλήθειας, είναι η ιδανική εταιρία για να έχει θέση στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Θυμίζουμε, ενδεικτικά, ότι πριν τις εκλογές η εν λόγω εταιρία έδινε στην Χρυσή Αυγή το πενιχρό 3,1% για να διαψευστεί σε ποσοστό μεγαλύτερο του 100%, αφού εν τέλει πήραμε ως γνωστόν 6,9%.
Πάμε να δούμε εν τάχει τα ποσοστά που δίνει η GPO στα κόμματα και ακολούθως να πραγματοποιήσουμε τα αποκαλυπτήρια άλλης μίας δημοσκόπησης, στην οποία δεν έχει νόημα η επιστήμη, αλλά η εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων.

Για τις εθνικές εκλογές:
Νέα Δημοκρατία: 20,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 21,4%
ΠΑΣΟΚ: 5,6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 4,4%
Χρυσή Αυγή: 7,2%
ΔΗΜΑΡ: 3,8%
ΚΚΕ: 6,1%

Για τις ευρωεκλογές
ΣΥΡΙΖΑ 20,8%
ΝΔ 19%
Χρυσή Αυγή 7%
ΚΚΕ 7%
ΠΑΣΟΚ 5,3
ΑΝΕΛ 4,5%
ΔΗΜΑΡ 3,5%
Πάμε να δούμε, όμως, τι έδινε η GPO έναν μήνα πριν όχι για την εκπομπή του Πρετεντέρη, αλλά για ενημερωτικές ιστοσελίδες, στις οποίες τα συμφέροντα είναι προφανώς λιγότερα, όπως και η επιρροή τους.
16 Ιανουαρίου: GPO για την ιστοσελίδα newpost.gr
Α' Αθηνών: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,7%
Β' Αθηνών: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 10%
Περιφέρεια Αττικής: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,8%
22 Ιανουαρίου: GPO για Κεντρική Μακεδονία
Για τις ευρωεκλογές: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,6%
Για τις εθνικές εκλογές: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 11,9%
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι μόλις έναν μήνα πριν σε δημοσκοπήσεις που διενήργησε η ίδια εταιρία για τις περιφέρειες όπου περικλείεται η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων, η Χρυσή Αυγή αποσπούσε τουλάχιστον 4 - 5 παραπάνω ποσοστιαίες μονάδες από την δημοσκόπηση που έγινε για τον Πρετεντέρη. Η διαφορά; Μα ότι την χθεσινή δημοσκόπηση την παρήγγειλε το MEGA και υπήρχαν συγκεκριμένες εντολές.
Πάντως πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα Financial Times έγραφε ότι η Χρυσή Αυγή θα λάβει 15 - 20%. Ποιος λέτε να έχει δίκιο; H GPO για το MEGA του Μπόμπολα ή η διεθνής εφημερίδα;
πηγή

2 σχόλια:

  1. Που την έκανε την δημοσκόπηση ο Πρετεντέρης; Στα στούντιο του Μέγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς και έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η έγκυρη ξένη εφημερίδα. Όχι γιατί έτσι συμφέρει την ΧΑ, αλλά γιατί η F.times δεν τους ενδιαφέρει να μαγειρέψουν το αποτέλεσμα, όχι γιατί είναι καλοί αλλά από θέμα αρχής. Τους αρέσει δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα θα το δημοσιεύσουν γιατί έτσι πρέπει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι F. times δεν πήραν τσάμπα τις άδειες ψηφιακής τηλεόρασης όπως το mega ή ο ΑΝΤ1, ούτε πήραν δάνεια τα 4 τελευταία χρόνια με εξευτελιστικούς όρους με την ''κρυφή'' παρέμβαση του αρχιμνημονιακού Προβόπουλου, ούτε ανανεώθηκαν στα μουλωχτά οι εδώ και 15 χρόνια προσωρινές άδειες λειτουργίας τους. Όλα αυτά τα τουρκο-τσοντο-κάναλα η κυβέρνηση του ΣαμαροΒενιζέλου τα έχει στο χέρι, Ανα πάσα στιγμή τα κλείνει, με μια απλή ανάκληση της προσωρινής τους αδείας για αυτό υποστηρίζουν την φιλομνημονιακή χούντα αναλαμβάνοντας εργολαβικά την κατασυκοφάντηση της ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών