Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς - BINTEO

Τόνοι τροφίμων αρίστης ποιότητος, κουβέρτες, υπνόσακοι, ρουχισμός και άλλα αγαθά που είναι απαραίτητα για την διαβίωση των σεισμόπληκτων της Κεφαλλονιάς συνεχίζουν να συλλέγονται στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η αποστολή της βοήθειας θα είναι μια ανάσα για τους Έλληνες συμπολίτες μας που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού και το μόνο που εισέπραξαν από τους κυβερνώντες ήταν...
ευχολόγια και επικοινωνιακά σόου, την ίδια ώρα που σύσσωμα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας κατασπαταλούν  δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε Μ.Κ.Ο και σε τοκογλυφίες των ξένων δανειστών αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τους Έλληνες πολίτες.

Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά ο μόνος πολιτικός φορέας, ο οποίος έγινε και αποδεκτός από τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων προσφέροντας απλόχερα βοήθεια στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι του Νησιού.




Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις Τοπικές Οργανώσεις και τους Έλληνες της Νέας Υόρκης, Μελβούρνης και Μόντρεαλ για τον αγώνα που έδωσαν ώστε να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν τα τρόφιμα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών