Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

“Αυτές οι κάλπες θα σε βγάλουν Δήμαρχο!”: Θερμή υποδοχή της Ελληνικής Αυγής από τους εργαζομένους στον Δήμο Αθηναίων - ΒΙΝΤΕΟ

Οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" και υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" αντίστοιχα, επισκέφθηκαν χθες το αμαξοστάσιο του Δήμου Αθηναίων και είχαν εκτενή συζήτηση με τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στους δύο Συναγωνιστές, ενδεικτικό του γεγονότος πως τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής θα σαρώσουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παρά την λάσπη των καναλιών και των φυλλάδων οι εργαζόμενοι του Δήμου...
αγκάλιασαν τους υποψήφιους της "Ελληνικής Αυγής" και τους εξέφρασαν τα προβλήματά τους, βάζοντας τις βάσεις για την συνεργασία της νέας αυτοδιοικητικής αρχής με τους εργαζομένους μετά τις εκλογές.

Τέλος, χαρακτηριστική ήταν η ατάκα των εργαζομένων προς τον Ηλία Κασιδιάρη, όταν επισκέφθηκε το τμήμα εκλογών: "Αυτές οι κάλπες θα σε βγάλουν Δήμαρχο"!









πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τυχεροί οι Αθηναίοι, θα έχετε ΈΝΑ ΜΑΓΚΑ και δουλευταρά δήμαρχο.. εμείς εδώ στα νότια προάστια που θα μείνουμε μάλλον με τα σκατά του πασόκ τι θα κάνουμε να δούμε, το μόνο που τον νοιάζει τον λεχρίτη δήμαρχο μας είναι να κάνει κάθε τρείς και λίγο διαλέξεις και συναυλίες "αντιρατσιστικές" κατά των Ελλήνων...
    Μακάρι να είχαμε και εδώ έναν μάγκα σαν τον Λιάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών