Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

Η εκδίκηση του Μπομπολιστάν: Νέο αίτημα για άρση ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής για άνοιγμα διοδίων! - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλήθεια, όταν οι αριστεροί ανοίγουν τα διόδια είναι καλά, αλλά όχι όταν τα ανοίγουν οι εθνικιστές! Οι δρόμοι ανήκουν στους Έλληνες που τους έχουν χρυσοπληρώσει πολλές φορές πάνω από το κόστος και όχι στους νταβατζήδες της διαπλοκής.

Ζητείται η άρση ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα καθ΄ υπόδειξη του "εθνικού εργολάβου", επειδή άνοιξε τις μπάρες των διοδίων!

Το θέατρο του παράλογου με τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του! Πριν λίγο διέρρευσε στον ηλεκτρονικό Τύπο...
- καθώς για μια ακόμη φορά η Βουλή έπεται των εξελίξεων.... - πως η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε αίτημα μαζί με τη σχετική δικογραφία για την άρση ή μη της ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής Ευστάθιου Μπούκουρα.

Η Εισαγγελία της Κορίνθου διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτημα για άρση ή μη της ασυλίας του κ. Μπούκουρα, προκειμένου να δικαστεί για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και παρακώλυση των συγκοινωνιών (σύμφωνα με το άρθρο 292 του Ποινικού Κώδικα). Με τη σειρά της η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε το αίτημα στη Βουλή.
Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κ. Μπούκουρας στις 18 Νοεμβρίου 2012 μαζί με δέκα ακόμη μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου κατέλαβαν το οδόστρωμα  της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών στο ύψος των διοδίων του Ζευγολατιού. Στη συνέχεια ο βουλευτής μαζί με τα άλλα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων και παρότρυναν τους οδηγούς να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν διόδια.

Απαντάμε στις νέες διώξεις του Μπομπολιστάν με ένα βίντεο - δώρο:

1 σχόλιο:

  1. Μία ίλη αρμάτων στο σπίτι του στις 5:30 το πρωί αρκεί..... τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά για κατίνες ....
    Μία προειδοποίηση, εάν δεν συνεργαστεί άμεσα στα επόμενα 5 λεπτά, ομοβροντία και τέλος!
    Το αυτό και για κάθε αλλοδαπό επικυρίαρχο ή μεγαλόσχημο επιχειρηματία συνεργάτη του διεθνισμού, της τοκογλυφία, της περιτομής , της πιθηκολαγνείας και πάσα νεο-ταξικής μαλακίας!
    ΑΡΚΕΤΑ!!
    Ελευθερία ή θάνατος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών