Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2014

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΣΑΚΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

freesakkas1389115821
Στα κάγκελα είναι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με αφορμή την εξαφάνιση του Κώστα Σακκά αφού ακολουθώντας τα βήματα του Χριστόδουλου Ξηρού, δεν εμφανίστηκε ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι για την αποφυλάκισή του.

Άφαντος για δεύτερη ημέρα παραμένει ο κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατικές συμμορίες και προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Σακκάς. Ακούγονται διάφορα για τους λόγους της εξαφάνισής του, όπως ότι χθες έπρεπε να πληρωθούν τα 5.000 της εγγύησης από την τελευταία φορά που είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (και το «επαναστατικό ταμείο» από τις ληστείες τι το’ χουνε…), ότι πήγε… διακοπές, ότι σε λίγες ημέρες ξεκινάει η δίκη του και τόσα άλλα.
Ρωτάμε: Μήπως η....
εξαφάνιση του συριζαίου έχει σχέση με τις αποκαλύψεις που κάνουν -μετά τα 5 φορές ισόβια που εισέπραξαν-, οι δράστες του πενταπλού φονικού στην Κύπρο και οι οποίες τον καίνε;
Ας δούμε τι λέει ο Βούτσης για τον φυγόδικο τρομοκράτη Σακκά, πατέρας κι αυτός ενός άλλου μπουμπουκιού. Δεν μπορεί. Θα ξέρει. Εξάλλου, αν ξέρεις έναν τρομοκράτη είναι σαν να τους ξέρεις όλους.

2 σχόλια:

  1. Δείτε αυτό το ενδιαφέρον σχόλιο στ δίκτυο.
    http://1.bp.blogspot.com/-EHFrdzodIxw/UvyxwWC9HCI/AAAAAAAAHNc/dlN0X055HrM/s1600/lavre.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και "φυσικά" γι' αυτές τις δηλώσεις Βούτση που ενθαρρύνουν τη συνέχιση της τρομοκρατικής-δολοφονικής δράσης του Σακκά και των άλλων συμμοριών των ερυθρών ταγμάτων εφόδου (ανατινάξεις, εμπρησμοί, "απαλλοτριώσεις" τραπεζών, δολοφονικά κτυπήματα κατά αντιπάλων κλπκλπ) δεν θα διαταχτεί καμμία προκαταρκτική εξέταση από τις κυρίες -Ράϊκου, Κοτζαμάνη κλπ- ή τους κυρίους -Ντογιάκο και λοιπούς- της λεγόμενης.... "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης του μνημονιακού προτεκτοράτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών