Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

Να γιατί... προηγείται στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις ο Καμίνης... Έγινε ο εκλεκτός του κόμματος της κλεπτοκρατίας (ΠΑΣΟΚ) και των νταβατζήδων




σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Καμίνης που μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιρνε ποσοστά κοντά στο 3,5% ξαφνικά αγαπήθηκε από τους πολίτες των Αθηνών..

Το καθεστώς βρίσκεται σε μία πυρετώδη προπαγανδιστική διεργασία, η οποία περιλαμβάνει από σταλινική απόκρυψη υποψηφίων μέχρι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, προκειμένου να προωθήσει την  υποψηφιότητα Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων. Σήμερα έγινε αντιληπτό σε όλους το «γιατί» τα ΜΜΕ της διαπλοκής επεφύλαξαν τέτοια στήριξη απέναντι στον λαθροδήμαρχο Αθηναίων, που εξελέγη τελευταία φορά χάρη σε ένα νόμο που κρίθηκε αντισυνταγματικός και επέτρεπε στις στρατιές των λαθρομεταναστών  να ψηφίσουν.
Η ΝΔ αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο «καίγεται» για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Πρώτον απ’ όλα νιώθει την.....
κατάρρευση της από την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις που εκφράζει η συμπαιγνία επιόρκων – δημοσιογράφων και πολιτικών. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάρρευση του «κυβερνητικού εταίρου», αφού το ΠΑΣΟΚ πλέον μετά βίας μπαίνει στην Βουλή. Καθίσταται, λοιπόν, επιτακτική η ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να λάβει μία τόνωση πολύ σύντομα, αφού η αθώωση σκανδάλων, όπως στην περίπτωση των υποβρυχίων δεν αρκεί.
Έτσι το σχέδιο της διαπλοκής που εξηγεί και το γεγονός ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ουσιαστικά αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας, η μεν ΝΔ κατεβάζοντας δύο υποψηφίους και ο δε ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζοντας ως υποψήφιο τον Σακελλαρίδη, ο οποίος πετάει την μία κοτσάνα μετά την άλλη. Όλοι τους έχουν αποσύρει τις δυνάμεις τους για να εκλέξουν τον Καμίνη. Γιατί όμως;
Διαβάζουμε σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ επισημοποίησε την στήριξη του στον Καμίνη, σε συνάντηση που είχαν ο Καμίνης με τον γραμματέα της ΚΠΕ του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη. Ο Ανδρουλάκης είπε ότι “Εμείς θα στηρίξουμε τον Γιώργο Καμίνη για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο. Προσωπικά, του εύχομαι καλή επιτυχία”, ενώ ο Καμίνης του έδωσε το «σήμα», λέγοντας: “Εμείς πορευόμαστε, ενώνοντας δυνάμεις. Σε ένα πολιτικό τοπίο που είναι κατακερματισμένο και επιδιώκουν να επικρατήσουν ακραίες φωνές, πρέπει να συσπειρώσουμε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν. Έχουμε μπροστά μας μια προεκλογική περίοδο στην οποία θα εκθέσουμε αυτά που κάναμε για τον δήμο Αθηναίων και την πόλη. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτό το προσκλητήριο”.
Γνωρίζει βέβαια ο Καμίνης τι λέει αφού οι «δημοκρατικές δυνάμεις» έχουν ήδη ανταποκριθεί κατεβάζοντας υποψηφίους – παλτά που του ανοίγουν τον δρόμο για την δημαρχία, ασχέτως που τώρα δεν μπορούν να ψηφίσουν οι λαθρομετανάστες. Το «κακό» βέβαια για το σχέδιο τους είναι ότι στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, πρώτος είναι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, οπότε το σχέδιο τους να «φορτώσουν» στους Αθηναίους τον χειρότερο δήμαρχο όλων των εποχών, προκειμένου να σώσουν το ΠΑΣΟΚ, είναι καταδικασμένο να αποτύχει. 

4 σχόλια:

  1. Άσχετο, δες πασπαρτού σε τι γλώσσα έχει γραμμένα επάνω στο γιλέκο του ο "Ουκρανός" διαδηλωτής της φωτογραφίας.

    http://olympiada.files.wordpress.com/2014/02/cebfcf85cebacf81ceb1cebdcebfcf83-ceb4ceb9ceb1ceb4ceb7cebbcf89cf84ceb7cf83.jpg

    Κρίμα για όσους εθνικιστές εκεί πέρα πιστέψανε σε λάθος ανθρώπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντυπωσιακή παρατήρηση...

      Δυστύχημα το γεγονός ότι η "αντιπολίτευση" έχει ως μπροστάρηδες και κορμό αρκετούς Εθνικιστές!

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ, ΚΗΝΥΓΙ ΑΣΤΕΓΩΝ Κ.Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών