Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

Συριζαίοι ομολογούν... "Γελοίες οι κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής... Καθαρά πολιτική η δίωξη"

Σας παραθέτουμε ένα αδιάψευστο ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακραιφνείς συριζαίοι, σχολιαστές στον κομματικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο», λένε ειλικρινώς την γνώμη τους για τα τεκταινόμενα γύρω από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει εις εκ των σχολιαστών αυτό δεν απορρέει αυτό κρίση ειλικρίνειας ή σεβασμό προς την δημοκρατία, αφού «του γυρνάμε τα άντερα και δεν νοιάζεται να υπερασπιστεί ακόμα και το πιο αυτονόητο από τα δικαιώματα μας», αλλά επειδή έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται την πολιτική σκοπιμότητα που κρύβεται από πίσω.
Οι σχολιαστές στην εκπομπή εκφράζουν τις....
αντιρρήσεις και την πλήρη άρνηση τους για τον τρόπο που διώκεται η Χρυσή Αυγή, αφού με «γελοίες κατηγορίες» (δικά τους λόγια.) έχει επιτευχθεί μία απόλυτη πλειοψηφία του μνημονίου εντός της Βουλής.
Εμείς από την πλευρά μας να συγχαρούμε τους «φωστήρες» του ΣΥΡΙΖΑ που επιτέλους αντιλήφθηκαν αυτό που φωνάζει η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, επειδή πετύχαμε κάποιους που αντιλαμβάνονται μερικά βασικά πράγματα, θα τους ζητήσουμε να ερμηνεύσουν την στάση του κόμματος τους απέναντι στην όλη υπόθεση, που μπορεί να συνοψιστεί στην φράση «μούγκα στην στρούγκα».

Γιατί, αλήθεια, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα σας σιωπά απέναντι σε αυτή την μεθόδευση της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, προκειμένου να περνάνε μνημονιακά μέτρα; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για την μέλλουσα συγκυβέρνηση και έτσι σιωπά ώστε να περνάνε τα μέτρα; Τι σχέση έχουν με όλα αυτά τα μερίδια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε εταιρίες τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετούνται από το μνημόνιο, όπως η Black Rock και η JP Morgan; Κουίζ για δυνατούς λύτες!
Ένα δεύτερο κουίζ είναι το εξής: Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ το να πει κάποιος την γνώμη του ελεύθερα γύρω από την Χρυσή Αυγή, θεωρείται «εκτός γραμμής», όπως ομολογεί στην αρχή ο ένας εκ των σχολιαστών;  Μήπως για να μην θιγεί η μέλλουσα συγκυβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών