Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Ή ΥΠΟΤΑΓΗ Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

1383644_222899471208843_2049405770_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Μετά το αίτημα για άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με πρωτοφανείς στα ελληνικά πολιτικά χρονικά κατηγορίες, είναι πλέον ολοφάνερο, ότι η χουντάρα των Σαμαροβενιζέλων παίζει το τελευταίο της χαρτί πριν το προδιαγεγραμμένο της τέλος.
Εγκλωβισμένος ο his master voice φον Αντωνάκης με την υπόθεση «εξόντωση της Χρυσής Αυγής» που του ανέθεσαν τα υπερατλαντικά αφεντικά του, σαν τον ποντικό στη φάκα, μετά από πολλές ταλαντεύσεις έκανε ένα βήμα μπρος. Τώρα το πάει το πράμα σε....
προφυλάκιση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας ελεύθερος στις εκλογές του Μαΐου! Ταυτόχρονα, τα εξωνημένα παπαγαλάκια του καθεστώτος στα ΜΜΕ, μπουκωμένα στο μαύρο χρήμα, κινδυνολογούν ασύστολα ότι πριν από τις εκλογές, ο Άρειος Πάγος θα απαγορεύσει με το έτσι θέλω και την Χρυσή Αυγή και οποιοδήποτε άλλο κόμμα εμφανιστεί στη θέση της!
Να μην ορέγονται τα λαμόγια ότι θα λεηλατήσουν τον κόσμο της Χρυσής Αυγής! Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο θα υπάρχει ο κόσμος να χαλάσει στις προσεχείς εκλογές! Και να το καταλάβουν καλά τα κοράκια των διεθνών τοκογλύφων: όσοι έφυγαν από τα λησταρχεία τους, πίσω δε γυρίζουνε ούτε με σφαίρες! Και… όρθια κούτσουρα –που λέει ο λόγος- να βάλει η Χρυσή Αυγή για υποψηφίους, οι ψηφοφόροι του Κινήματος θα κάνουν το καθήκον τους. Και μαζί μ’ αυτούς, κι άλλοι πολλοί Έλληνες που βλέπουν αηδιασμένοι τις μεθοδεύσεις τους και καταλαβαίνουν πλέον ότι δεν έχουν άλλη επιλογή: ή υποταγή ή Χρυσή Αυγή!

2 σχόλια:

  1. Σωστός ο Αντίοχος !

    Προσπαθούν να εμφανίσουν την Χρυσή Αυγή ως "εγκλωβισμένη", ενώ εγκλωβισμένοι είναι ΑΥΤΟΙ.

    Οψόμεθα εις Φιλίππους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποτε ποτε υποταγη χρυση χρυση ελληνικη αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών