Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

Πολεμώντας με την γραφίδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Πολεμώντας με την γραφίδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Το θράσος: και φυλακισμένοι και άνθρωποι του συστήματος!
Το θράσος αυτών που κατ’ επάγγελμα και από εμπάθεια πολιτική συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή πραγματικά δεν έχει όρια. Την ίδια ώρα, κατά την οποίαν τόσο ο γράφων το κείμενο αυτό, όσο και πέντε ακόμη βουλευτές του Κινήματός μας ευρίσκοντο φυλακισμένοι χωρίς στοιχεία από μια ολοφάνερη πολιτική δίωξη, υπάρχουν κάποια ορφανά του Μαρξ μαζί με κάποιους χρυσοκάνθαρους καλοπληρωμένους προπαγανδιστές του συστήματος, οι οποίοι σε κανάλια και φυλλάδες ισχυρίζονται ότι είμαστε… άνθρωποι του συστήματος! Ποιου συστήματος; Του ίδιου που με μεθοδεύσεις παράνομες, οι οποίες θυμίζουν γκάνγκστερ, μας έχει στην φυλακή και μας έχει αφαιρέσει τα πολιτικά μας δικαιώματα. Ο κύριος λόγος για την φυλάκισή μας είναι βεβαίως η ....
συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής, αλλά όχι μόνον. Είναι και το μεγάλο ξεπούλημα των Εθνικών θεμάτων από την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η ολέθρια πολιτική τους της εθνικής μειοδοσίας σε Κυπριακό, Σκοπιανό, Θράκη και Αιγαίο.
Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η θλιβερή κοινή εμφάνιση του Σαμαρά με τον υπερασπιστή του αντεθνικού σχεδίου Ανάν, Αναστασιάδη, και η κοινή τους δήλωση υπέρ ενός νέου σχεδίου Ανάν, το οποίο θα οδηγήσει την Κύπρο μας σε πλήρη τουρκοποίηση, τα λέει όλα. Έπεσαν οι μάσκες στους ψευτοπατριώτες της παρέας Σαμαρά, που έχουν κάνει επάγγελμα τον πατριωτισμό από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης, στα χνάρια της οποίας οδηγεί και την Νέα Δημοκρατία ο Σαμαράς, δηλαδή στην πτώση, στην διάλυση, στο τέλος. Δέχθηκε η κυβέρνηση του Μνημονίου την αναγνώριση του ψευδοκράτους, δέχθηκε να «λυθεί» το Κυπριακό εκτός Ο.Η.Ε. και με τις ευλογίες της τουρκόφιλης Ουάσινγκτον. Ο ίδιος ο ηγέτης των τουρκοκυπρίων, Ερόγλου, μίλησε για ύπαρξη δύο ιδρυτικών κρατιδίων και κανένας δεν του απήντησε. Μάλιστα ο Αναστασιάδης, προσβάλλοντας βάναυσα την μνήμη των παλικαριών από την Ελλάδα, που έχυσαν το αίμα τους για την Κύπρος μας, μίλησε για ύπαρξη στρατευμάτων κατοχής και στις δύο πλευρές της Μεγαλονήσου. Μάλιστα, αυτό είπε! Στράτευμα κατοχής για τον νεοκύπριο Αναστασιάδη η ΕΛΔΥΚ! Μίλησε ακόμη ο πρόεδρος της Κύπρου, Αναστασιάδης, ο οποίος παρέλαβε κράτος και παραδίδει κοινότητα για… «ενιαία Κυπριακή ιθαγένεια», η οποία θα υπερισχύει της Ελληνικής ταυτότητας.
Όμως, αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν επί χιλιάδες χρόνια τόσοι και τόσοι κατακτητές, φιλοδοξεί να κάνει ο Αναστασιάδης με τον Σαμαρά κατόπιν εντολής Η.Π.Α. Είναι πραγματικά θλιβερό, όμως, την ίδια ώρα που η επίσημη Ελλάδα του… πατριώτη Σαμαρά σιωπά, η Ρωσία να αντιδρά και να ζητά την εφαρμογή των ψηφισμάτων του Ο.Η.Ε. (1977, 1979), ψηφισμάτων σύμφωνα με τα οποία πρέπει άμεσα να αποχωρήσουν τα στρατεύματα του Αττίλα από την Μεγαλόνησο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ                   
Ας ευχηθούμε τα αντεθνικά σχέδια της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά για την Κύπρο να μην περάσουν με ένα νέο υπερήφανο ΟΧΙ των αδελφών μας, στην Γη του Ευαγόρα. Δεν είναι, όμως, μόνον η Κύπρος, η οποία υφίσταται την ολέθρια πολιτική της εθνικής μειοδοσίας. Είναι και η Θράκη μας και η Μακεδονία.
Συνεχείς οι προκλήσεις των πρακτόρων της Άγκυρας στην Ελληνική Θράκη. Πραγματικός κυβερνήτης της περιοχής είναι το τουρκικό προξενείο, ενώ εξαιρετικά ισχυρή είναι η οικονομική διείσδυση της Τουρκίας σε αυτό το ζωτικής σημασίας, για το μέλλον τους Έθνους, τμήμα της Ελληνικής Πατρίδας. Φτάσαμε στο σημείο να εορτάζουν κάποιοι σε Ελληνικό έδαφος, που απελευθερώθηκε με αίμα και θυσίες, τις επετείους της σφαγής του Ελληνισμού από τον Κεμάλ και κανένας να μην αντιδρά, να μην λέει λέξη.
Επί των ημερών, επίσης, της διακυβερνήσεως της χώρας από τους… πατριώτες της παρέας Σαμαρά (βλέπε Πολιτική Άνοιξη), μαζί βεβαίως και με την παρέα Βενιζέλου, επί των ημερών αυτής της αντεθνικής κυβερνήσεως ήρθε στην Ελλάδα και μέσα στην ίδια την Βουλή των Ελλήνων (;) εκπρόσωπος των Σκοπίων απεκάλεσε το κράτος του Βαρδάρη… Μακεδονία! Και κανένας δεν αντέδρασε, κανένας δεν είπε λέξη. Κατά τα άλλα ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ. το 1993 για το όνομα των Σκοπίων. Τώρα που είναι πρωθυπουργός γιατί έχει αποδεχθεί ονομασία, η οποία θα περιέχει τον όρο Μακεδονία; Τι απέγινε ο «πατριωτισμός» του; Μήπως τον έχει ανταλλάξει με την καρέκλα του πρωθυπουργού; Ότι ευρισκόμεθα ενώπιον ενός σχεδίου αποδοχής ονόματος των Σκοπίων, το οποίο θα περιέχει το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» αποδεικνύεται και από την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 19/2/2014 επίσκεψη Βενιζέλου στα Σκόπια, όπου σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις «δεν θα τεθεί το ζήτημα της ονομασίας, επειδή η τρέχουσα στρατηγική της Ελλάδος είναι να αποφευχθεί η συζήτηση επ’ αυτού». Αυτό τα λέει όλα…
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Άτακτη υποχώρηση, λοιπόν, από τους «πατριώτες» του συνταγματικού τόξου σε όλα τα εθνικά θέματα. Και κοντά σε αυτά και μία κάθαρση-μαϊμού, την οποία είδαμε να διαφημίζουν τα τρωκτικά της διαπλοκής σε κανάλια και φυλλάδες. Και κοντά σε αυτά ένα μεγάλο φιάσκο, που συγκάλυψαν. Αναφέρομαι στην εκτόξευση από τρομοκράτες μιας αντιαρματικής ρουκέτας σε κατοικημένη περιοχή, γεγονός που ανακάλυψαν οι αστυνόμοι-Σαϊνηδες του Δένδια έναν ολόκληρο μήνα μετά!
Αυτό είναι το σύστημα, ένα σύστημα ανίκανο, διεφθαρμένο, ξενόδουλο και προδοτικό. Αυτό το σύστημα πολεμάμε χωρίς ανακωχή και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και είμαστε φυλακή και ενώ ευρισκόμεθα πίσω από τα σίδερα ενός αντεθνικού καθεστώτος, κάποιοι, ορφανά του Μαρξ και λακέδες του καπιταλισμού, απόλυτα σύμφωνοι στην πολεμική τους κατά της Χρυσής Αυγής, κάποιοι έχουν το θράσος από τα τηλεπαράθυρα των νταβατζήδων να λένε ότι είμαστε άνθρωποι του συστήματος!
Ό,τι και να λένε, όμως, όλο και λιγότεροι τους πιστεύουν. Η ώρα της Χρυσής Αυγής έρχεται και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι αυτές οι ίδιες οι χειροπέδες μας.
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών