Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

Η «τυχαία» σύμπτωση του ερχομού της τρόικας και των αποκαλύψεων για τις ΜΚΟ με τη νέα «Χρυσαυγιάδα».


Η «τυχαία» σύμπτωση του ερχομού της τρόικας και των αποκαλύψεων για τις ΜΚΟ με τη νέα «Χρυσαυγιάδα»

Η κυβέρνηση του μνημονίου βρίσκεται σε έναν αγώνα «υπαρξιακών διαστάσεων» εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ΝΔ είναι πλέον τρίτη και το ΠΑΣΟΚ ανύπαρκτο. Είναι και το γεγονός ότι οι «εταίροι» πιέζουν για ξεπουλήματα και χαράτσια, τα οποία δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί, ούτε μπορούν να υλοποιηθούν μέχρι τις ευρωεκλογές και τον οριστικό ενταφιασμό της κλεπτοκρατίας από την Χρυσή Αυγή.
Την Πέμπτη που μας πέρασε τα ΜΜΕ άνοιξαν επισήμως την.....
αυλαία της τρίτης κατά σειρά «Χρυσαυγιάδας», με σκοπό την δημιουργία κλίματος για να δικαιολογηθεί η πράξη επίορκων να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών. Από την Πέμπτη μέχρι σήμερα ακούστηκαν πραγματικά πολλές ανοησίες επενδυμένες με τυμπανοκρουσίες από τα αργυρώνητα ΜΜΕ.
Ας αναφερθούμε εν τάχει σε δύο από τις πρόσφατες:
  1. «Πρώην Χρυσαυγίτης» κατήγγειλε στην εφημερίδα του Μπόμπολα ότι δέχτηκε επιθέσεις όταν «αποχώρησε» από την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει, είχε πραγματοποιηθεί και αφισοκόλληση σχετικά με το πρόσωπο του. Βεβαίως λένε ψέματα και προς απόδειξη αυτού μπορούμε να αναφέρουμε πολλούς πρώην Χρυσαυγίτες, τους οποίους γνωρίζει και έχει παρουσιάσει μάλιστα και «έργα» τους η φυλλάδα του Μπόμπολα, τους οποίους ουδείς ενόχλησε από την στιγμή της αποχώρησης τους.
  2. Προβοκάτορες έσκισαν ένα κοράνι στην Ρόδο και το σκόρπισαν στο μουσουλμανικό νεκροταφείο του νησιού, μαζί με φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Η Τ.Ο. Ρόδου της Χρυσής Αυγής έβγαλε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η Χρυσή Αυγή δεν κάνει θρησκευτικό διαχωρισμό μεταξύ των Ελλήνων πολιτών και ότι υποστηρικτές του κινήματος μας είναι αρκετοί  Έλληνες πατριώτες  μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Η ανωτέρω ενέργεια είναι καθαρά προβοκατόρικη που σκοπό έχει σίγουρα να αμαυρώσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του κινήματος μας και να δημιουργήσει εντυπώσεις  στην κλειστή κοινωνία της Ρόδου.». Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου έφτασε μέχρι του σημείου να απειλήσει με τους Πακιστανούς επί του ζητήματος, όμως δεν μας απάντησε πως συνάδουν όλα αυτά με το παρακάτω φυλλάδιο της Χρυσής Αυγής, το οποίο και καταδεικνύει τις πραγματικές μας θέσεις και όχι αυτές που με το ζόρι θέλουν να μας επιβάλλουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ.
Πέρα από τις παραπάνω ανοησίες και τις προβοκάτσιες υπάρχει και μία ζοφερή πραγματικότητα που καταδεικνύεται από την «μυστηριώδη» χρονική σύμπτωση των παραπάνω ψευδολογιών και της ελληνικής πολιτικής.
Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση της συγκυβέρνησης με την τρόικα, όπου πρόκειται να παρθούν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον του Ελληνικού Λαού. Την ίδια ακριβώς ώρα έχουμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την έκνομη δράση των ΜΚΟ που λειτουργούσαν και έκλεβαν τον Ελληνικό Λαό, υπό την σκέπη γαλαζοπράσινων υπουργών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών