Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

Η Νέα Δημοκρατία γλύφει τους Ρομά (γύφτους όπως τους λέει ο λαός) για τις ψήφους τους..


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δε νομίζουμε ότι υπάρχουν - πλην των εγκεφαλικά ανεπαρκών και διορισμένων - πατριώτες που να ψηφίζουν το κόμμα των "περιούσιων", των "ευπαθών" και εσχάτως των λαθρομεταναστών!

Η άνευ προηγουμένου δημοσκοπική βουτιά της ψοφοδεξιάς που την έχει ρίξει στα όρια της "Πολιτικής Άνοιξης" έχει αναγκάσει τους παρατρεχάμενους του Σαμαρά να τάζουν λαγούς με πετραχήλια δεξιά και αριστερά προς άγραν ψήφων.

Επειδή όμως ο ελληνικός λαός τους φτύνει κατάμουτρα για την προδοσία και την κατάσταση που έχουν φέρει στη χώρα, οι Νεοδημοκράτες αφού μάζεψαν τα σκουπίδια του Καρατζαφέρη (Ροντούλη - Τζαβέλλα), τώρα κάνουν άνοιγμα στους ευπαθείς ή για όσους ξέρουν καλά τους ψηφοφόρους του 50εύρου!

Έτσι χθες αντιπροσωπεία με....
τους αρχηγούς μεγάλων Νομών και των Βασιλιά των ρομά Χαλιλόπουλο συναντήθηκε στα γραφεία της ΝΔ με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάση Μπούρα. Όπως γράφουν τα παπαγαλάκια της Συγγρού "parapolitika" βουλευτής "κλειδί" για αυτήν την συνάντηση ήταν η Διονυσία Αυγερινοπούλου.
Εξάλλου, υπάρχει η πρόταση από την Αυγερινοπούλου, την οποία έχουν αποδειχθεί ήδη 15 βουλευτές να συσταθεί ειδική επιτροπή της Βουλής που να ασχολείται με τα θέματα των Ρομά. Σε αυτή την κίνηση έχει συμβάλει η Χριστίνα Χαλιλοπούλου -κόρη του "βασιλιά των τσιγγάνων" -, που σήμερα είναι αναπληρώτρια γραμματέας της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας και εργάζεται στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής".
Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά... Ούτε με τις ψήφους των λαθρομεταναστών ούτε με τις ψήφους των ρομά σώζεσαι Αντωνάκη!
Ό,τι και να κάνεις, ο Μάιος έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών