Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ(2): Υπόθεση της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ η Περιφέρεια Αττικής... Ο Ηλίας Παναγιώταρος προηγέιται στο δεύτερο γύρο της Δούρου

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μπορεί στην Αθήνα το τοπίο να έχει ξεδιαλύνει με τον Ηλία Κασιδιάρη όπως αποκαλύψαμε να είναι..... δήμαρχος εν αναμονή, ωστόσο στην Περιφέρεια Αττικής θα δοθεί μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ηλίας Παναγιώταρος και Ρένα Δούρου έχουν... απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους υποψηφίους και από ότι φαίνεται θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια.

Ο μόνος που φαίνεται να απειλεί ελάχιστα τις δύο υποψηφιότητες είναι ο Γιάννης Σγουρός που είναι και ο εκλεκτός του συστήματος.
Ο υποψήφιος της ΝΔ από την άλλη κατρακυλά σε μονοψήφια ποσοστά και κονταροχτυπιέται με τον υποψήφιο του Καμμένου, Χαϊκάλη και δεν μετράται ούτε καν το ενδεχόμενο να αποτελεί τον έναν από τους δύο υποψηφίους στο δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου έχουμε τα εξής αποτελέσματα:
Ρένα Δούρου:
  22,2%
Ηλίας Παναγιώταρος: 18,1%
Γιάννης Σγουρός: 11,4%
Γιώργος Κουμουτσάκος: 9,1%
Παύλος Χαϊκάλη: 8,7%
Θανάσης Παφίλης: 5,3%

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι σημειώνουν πενιχρά ποσοστά και μη αξιοσημείωτα.

Στο δεύτερο γύρο τα ζευγάρια που μετριούνται και τα αποτελέσματά τους έχουν ως εξής:
Ρένα Δούρου - Ηλίας Παναγιώταρος: 40% - 42,5% - 17,5%
Ρένα Δούρου - Γιάννης Σγουρός: 47% - 26% - 27%
Ηλίας Παναγιώταρος - Γιάννης Σγουρός: 50% - 33% - 17%

Υ.Γ.
Στο δεύτερο γύρο η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Παναγιώταρος επικρατούν της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένς Δούρου καθώς οι "δεξιοί' ψηφοφόροι συσπειρώνονται υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Παναγιώταρου.

Υ.Γ.2
Η Χρυσή Αυγή έχει τις μεγαλύτερες διαφορές στο Δυτικό Τομέα σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά του στον Κεντρικό Τομέα. Στο Νότιο Τομέα έχουμε ντέρμπι και στο Βόρειο Τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται.

Υ.Γ.3
Η υποψήφια της ΔΗΜΑΡ - Γιαννακάκη έχει κάτω από 0,5% στην πρόθεση ψήφου




8 σχόλια:

  1. Βαστάτε γερά λεβέντες...Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...
    Χρυσή Αυγή είσαι η τελευταία μας ευκαιρία στο 40χρονο βούρκο...Βάστα,βαστάτε όλοι...είμαστε μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και σε άλλς μεγάλες δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Αττικής.. Και μιλάμε για μια ΕΝΤΕΛΩΣ πρόστυχη διαδικασία προβολής των υποψηφίων αφού μέχρι τώρα ΚΑΝΕΝΑ από τα κανάλια της DIGEA (τα πανελλήνιας εμβέλειας) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ την υποψηφιότητα του Ηλία Παναγιώταρου!!! Κάτω από τέτοιες συνθήκες ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ένας ΑΘΛΟΣ με την αποδεδειγμένα 2η θέση που κατέχει δημοσκοπικά.. Όλα οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ του κατεστημένου ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ να βάλουν τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής στην φυλακή πριν φτάσουμε στην "καθαρή" προεκλογική περίοδο όπου αναγκαστικά θα πρέπει να τους αναφέρουν και να τους προβάλλουν ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους.. Δεδομένο είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ που θα πάθει η Νου-Δούλα στην περιφέρεια Αττικής όπου μένει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ εκτός 2ης Κυριακής (έστω κι αν ελπίζουν στην εναλλακτική παρουσία του ΕΚΛΕΚΤΟΥ των ΜΜΕ και των ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ Γιάννη Σγουρού).. Αυτό είναι ένα από τα πιο χοντρά ΑΓΓΟΥΡΙΑ που περιμένουν τους πολιτικούς υπαλλήλους της Τρόϊκας!!! Θα είναι μια από τις πιο μεγάλες ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ της Χρυσής Αυγής η παρουσία του ΕΝΤΙΜΟΥ Ηλία Παναγιώταρου στην 2η Κυριακή απέναντι στην πρώην συνεργάτιδα του Άκη Τσοχατζόπουλου!! Εδώ πρέπει να κάνουμε ΌΛΟΙ μας την προσπάθεια για την όσο γίνεται πιο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ παρουσία του στις επερχόμενες εκλογές.. Όσο για τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ δημοσκοπήσεις, μέσω διαδυκτίου με ΜΟΝΗ ΨΗΦΟ (με επιβεβαίωση μέσω e-mail) αυτές λαμβάνονται ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ υπόψη από τις μεγάλδες στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού οι οποίες ΑΣΦΑΛΩΣ δεν θέλουν να χάσουν τα λεφτά τους με λαθεμένες προσφερόμες αποδόσεις.. Αυτές οι έρευνες μέσω πρεσβειών είναι οι περισσότερες για λογαριασμό μεγάλων στοιχηματικών εταιριών και είναι βέβαιο πως θα εμφανιστούν ΑΡΚΕΤΑ προσεκτικές.. Για παραδειγμα στις προηγούμενες εκλογές ΕΧΑΣΑΝ πολλά λεφτά μεγάλες εταιρίες Bwin, William Hill, Expert, Sportingbet κ,λ.π σχεδόν σε ΟΛΑ τα ειδικά στοιχήματα που αφορούσαν την Χρυσή Αυγή εάν θα έπαιρνε τότε πάνω από 3% ή εάν περνούσε τη ΔΗΜΑΡ ή το ΚΚΕ σε head to head ειδικό ποντάρισμα όπου στο Χρυσή Αυγή - ΚΚΕ η απόδοση ήταν 2,50 Χ.Α. - 1,65 ΔΗΜΑΡ και 1,95 - 1,75 Χ.Α. - ΚΚΕ όπου ΟΣΟΙ 'εβλεπαν την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι τους ΨΕΥΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του κατεστημένου Δημοσκόπους, έβγαλαν (και βγάλαμε) αρκετά χρήματα ποντάροντας σ αυτό που ΕΡΧΟΝΤΑΝ.. Τώρα οι έρευνες είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ και ΔΕΝ στις υπάρχουσες δημοσκοπηκές εταιρίες που είναι σε ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ με τον Υπουργό Μιχελάκη.. ΚΙ αυτές οι εταιρίες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να επηραστούν από κανένα δάκτυλο του Ευρωπαϊού κατεστημένου διότι απλά ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ.........
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25-5-2014 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ............
    ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσω και κάτι ακόμα αδερφέ, εκτός του Λιάκου που θα τα σαρώσει όλα στην Αθήνα, έχουμε άξιους ανθρώπους που κατεβαίνουν για δήμαρχοι στα νότια προάστια.
      Χαρίλαος Μέξας για τον Άλιμο, πιλότος στο Πολεμικό Ναυτικό, για το Παλιό Φάληρο, Σωτήρης Μεταξάς - Δικηγόρος, Ποινικολόγος, Σωτήρης Βοργιάς - Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού και διαιτητής πρώτης εθνικής κατηγορίας.
      Άνθρωποι τίμιοι, έντιμοι, στηρίξτε τους και αν δεν ανήκετε στις παρακάτω περιοχές, μιλήστε σε γνωστούς και φίλους σας που μένουν εκεί.
      Είναι σημαντικό να βγούν Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι όπου μπορούμε, απο αυτό εξαρτάται και η απόδειξη της δύναμης που έχει η ΧΑ.
      Ίσως αυτό πείσει το καθεστώς για το τεράστιο σφάλμα των προφυλακίσεων, υπο την πίεση μας ως ψηφοφόρων ελπίζω να κάνουν πίσω με τις διώξεις στον Αρχηγό και τους βουλευτές μας.
      Ενεργοποιηθήτε όλοι, ακόμα και μέσω διαδικτύου, απο ένα λιθαράκι ο καθένας να βάλει είναι πολύ για να γίνει τοίχος αδιαπέραστος!

      Διαγραφή
  4. Θα σας πω κάτι που παίζει και ίσως δεν το έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες μέρες μαίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ ΑΕΚτζήδων και Δούρου γιατί το μόμολο είχε την φαεινή ιδέα να επιτεθεί κατά της ανέγερσης του γηπέδου "Αγία Σοφιά" στα Νέα Φιλαδέλφεια.
    Έτσι λοιπόν εκεί που είχανε παρεισφρύσει σε αρκετές οργανώσεις της Original οι αναρχοαριστεροί έφτανε αυτό και μόνο για να ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίων των Συριζαίων και να θυμηθεί τι κάνανε και παλιότερα ακυρώνοντας μέσω της κίνησης των 131 την ανέγερση του γηπέδου. Ήταν τα ίδια λαμόγια του Σύριζα και τότε και τώρα.
    Για να καταλάβετε τι γίνεται μπορείτε να επισκευθείτε για παράδειγμα το aek365.com (ανήκει στον δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ Κετσετζόγλου και φίλο του Μελισανίδη).
    Οι ΑΕΚτζήδες έχουν συνταχθεί με τον Μελισανίδη ώς την μόνη λύση για το γήπεδο, ο Μελισανίδης έχει ανοίξει πόλεμο με τους Συριζαίους προφανώς και για να ξεκαθαρίσει τα αριστεριστικά βοθρολύματα απο τους συνδέσμους και γίνεται το έλα να δείς.
    Πάω στοίχημα ότι η Δούρου θα πληρώσει για αυτή της την κόντρα.

    Και κάτι άλλο, η ΑΕΚ έχει πατριωτικούς συνδέσμους φιλάθλων όπως τα Πατήσια το GETTO και άλλους, που θα μπορούσαν να στηριχθούν.
    Γενικά δείτε το το θέμα γιατί πιστεύω ότι απο κάτι τέτοια μπορεί να χάσει ένα ποσοστό η ψόφια του Σύριζα το οποίο θα είναι καθοριστικό στην επικράτηση της ΧΑ/ΕΑ στην περιφέρεια.
    ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πλέον κάτι παραπάνω από ΣΙΓΟΥΡΟ ότι στην Αττική, η οποία και έχει χτυπηθεί θανάσιμα από τα μνημόνια της Σαμαροβενιζελικής χούντας η ΧΑ θα σαρώσει σε Αθήνα, Πειραιά. Και σε άλλους δήμους θα εμφανιστεί με διψήφια ποσοστά. Ότι παραμύθι και να μας πουλήσουν, όσα ψέματα και αν πούνε, όση λάσπη και αν πετάξουν οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ του Σαμαρά η ΧΑ, ως το μόνο αληθινά τίμιο και πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα, θα τους χαστουκίσει τόσο ηχηρά που δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους. Με τα ψίχουλα που πάνε να δώσουν τώρα ίσως αρπάξουν μερικούς αγαθιάρηδες, αλλά μέχρι εκεί. Το μόνο μελανό σημείο σε όλα αυτά είναι η προδοσία των 2 βουλευτών. Χίλιες φορές καλύτερα να έλεγαν ''δεν αντέχω την φυλακή, δεν αντέχω να αγωνιστώ άλλο. Παραιτούμαι. Επιστρέφω την έδρα μου στον λαό''Πιό τίμιο θα ήταν αυτό, τουλάχιστον το φτύσιμο θα ήταν λιγότερο. Όι σκληροί αγώνες δεν είναι για όλους, είναι μόνο για όσους αντέχει η ψυχή τους και τα νεύρα τους. Δεν είναι μεγάλη ντροπή να αποχωρήσεις σαν κύριος. Όχι έτσι όμως.
    Αυτοί που κυβερνούν μας στέρησαν το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια μας.

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αγαπητέ, μέσα στην συμφωνία της εξαγοράς των βουλευτών μάλλον θα υπήρξε και όρος να μη παραδώσουν την έδρα.
      Τι λες έτσι για πλάκα το κάνανε; Απλά τάχα μου φοβηθήκανε;

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών