Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

Καποντίζεται δημοσκοπικά η ΝΔ και τα παπαγαλάκια του antinews διαφημίζουν το "μασκάρεμά" της με νέο κόμμα...

 Όλο και ξεμυτίζουν σιγά, σιγά δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά να μην ξεπερνά το ψυχολογικό όριο του 15%.
Το παραπάνω ακούστηκε και σε τηλεόραση πρώτη φορά με γνωστό δημοσκόπο να κάνει αναφορά στη ΝΔ (ΣΚΑΙ) θέτοντας ως λογικό δημοσκοπικό ταβάνι της το ποσοστό των εκλογών του Μαΐου του 2012 (18,9%).

Φυσικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πολύ μακρυά από την αλήθεια αφού το μνημονιακό κόμμα της Συγγρού έχει υποστεί εκλογική καθίζηση και τα ποσοστά του είναι μηδαμινά, κάτω από το 10%.
Με αναμενόμενη επίσης την συντριβή των επόμενων εκλογών, κυρίως από τη Χρυσή Αυγή, το σύστημα πασχίζει να σώσει τον υποτακτικό του (Σαμαρά).

Έτσι το σύστημα της διαπλοκής με αφορμή την "μετά μνημόνιο εποχή", την Προεδρία της Ε.Ε. από την Ελλάδα και τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προλειάνει το έδαφος για το....νέο αστικό κόμμα που μαζέψει όλους τους "ευπατρίδες" Έλληνες.

Στα παραπάνω πλαίσια διαβάζουμε σχετικά με το νέο εγχείρημα στο σαμαρικό antinews:
Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη ή κάνουν πως δεν το κατάλαβαν, ας το επαναλάβουμε άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουν:
η χώρα βρίσκεται εκτός μνημονίου. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που οι «σύντροφοι» του Αλέξη, της Ρόζας, και των άλλων συνιστωσών κυκλοφορούν εσχάτως με πλερέζες στις μούρες, μαύρους κύκλους στα μάτια και σταγόνες φαρμάκι στα χείλη. Και τώρα τι θα γενούν όλοι αυτοί οι επαναστάτες της φακής, χωρίς μνημόνιο;
Όσο η κοινωνία «χωνεύει» τα καινούρια δεδομένα της μετά την 18-3-2014 εποχής, οι λάβροι «αντιμνημονιακοί» κάθε χρώματος και αποχρώσεως, απελπισμένοι, ξεπερασμένοι από την πραγματικότητα, ξεγελασμένοι από την λάγνα καταστροφολογία τους, φαρμακωμένοι από το ίδιο τους το εσχατολογικό δηλητήριο, περιφέρονται αφασικοί και απορούντες, θρηνώντας σπαραχτικά για την διάψευση των φρούδων και αποτρόπαιων ελπίδων τους.
Φυσικά, όλοι εκείνοι οι σκεπτόμενοι, λογικοί, πεισματάρηδες, παραγωγικοί, υπομονετικοί και δημοκρατικοί πολίτες, που παρά τα βάσανα, τις θυσίες, τον πόνο και την αγωνία που βίωσαν όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων δεν λύγισαν, δεν προσκύνησαν σβάστικες, μαιάνδρους και «καιάδες» και δεν παρασύρθηκαν από λαϊκισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις πολιτικών που είχαν ως πρότυπά τους «επαναστάτες» σαν τον Μαδούρο, τον Τσάβες ή τον Μοράλες και χώρες σαν την Βολιβία, την Βενεζουέλα ή την Αργεντινή, γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν βρισκόμαστε στο τέλος ενός εύκολου αλλά καταστροφικού κατήφορου, παρά στην αρχή ενός κουραστικού κι ελπιδοφόρου ανήφορου που πρέπει να τον ανεβούμε αν θέλουμε να σωθούμε οριστικά και αμετάκλητα ως χώρα και ως κοινωνία.
Η διαφορά είναι πως πλέον υπάρχει μπροστά μας ορατός και οριοθετημένος, ο δρόμος που θα πρέπει να βαδίσουμε ενωμένοι, αποφασισμένοι και …. αδίστακτοι! Και ο δρόμος αυτός, περνάει μέσα από την συνολική αλλαγή της χώρας, μέσα από την καθολική αναμόρφωση κάθε πτυχής της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής της δομής, μέσα από την πλήρη ανατροπή του παλαιού και αποτυχημένου πολιτικο-οικονομικού μοντέλου, πάνω στο οποίο βάσισε την κυριαρχία της η γενιά της μεταπολίτευσης, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε όλοι στην καταστροφή και την απόλυτη χρεοκοπία.
Το τέλος των μνημονίων, η επιστροφή της χώρας στις αγορές και η αντιστροφή του ζοφερού οικονομικού κλίματος, σηματοδοτούν την αρχή μιας καινούριας εποχής για την χώρα, όμως δεν είναι από μόνες τους ικανές συνθήκες για την τελική της σωτηρία. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που έχει επιτύχει απόλυτα τον πρώτο επιτακτικό στόχο για την σταθεροποίηση της οικονομίας και το στήσιμο της χώρας ξανά στα δικά της πόδια, φαίνεται πως έχει πια έτοιμο και το επόμενο κρίσιμο όσο και αναγκαίο πολιτικό (διά)βημα. Η Νέα Ελλάδα, μια ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση για μια κοινωνική, πολιτική και οικονομική επανάσταση, μπορεί υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει σε μια δραματική αλλαγή της χώρας προς την κατεύθυνση της οριστικής πια αποκόλλησής της από το τέλμα της απραξίας, της αναξιοκρατίας, του παρασιτισμού και της αναξιοπιστίας στο οποίο έχει επί χρόνια βυθιστεί.
Η Νέα Ελλάδα, μπορεί υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει εκείνο το (ζητούμενο) όραμα, που θα μπορέσει να συνενώσει όλους τους Έλληνες σε μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης – ανάτασης – ανάταξης. Οι προϋποθέσεις αυτές, περιλαμβάνουν (επιτέλους!) ρήξεις, τομές και συμπαντικές μεταρρυθμίσεις. Είναι η ώρα και η ευκαιρία να αλλάξουμε την Ελλάδα. Κύριε Πρωθυπουργέ, το έχετε δει, το έχετε καταλάβει και είναι σίγουρο πως μπορείτε να το καταφέρετε. Μην διστάσετε ούτε λεπτό. Η στιγμές είναι ιστορικές για όλους μας, οι καιροί ου μενετοί και η ευκαιρία μοναδική. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αν δεν το κάνουμε τώρα, που οι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης, του κρατισμού και της εθνικής κλάψας είναι σχεδόν εξουδετερωμένες από την δυναμική των γεγονότων, δεν θα το κάνουμε ποτέ ξανά! 

Υ.Γ.
Όση προπαγάνδα και να ρίξουν στο λαό ο Σαμαράς θα έχει την τύχη που αρμόζει στους προδότες του Έθνους.
Την ηθική, κοινωνική, πολιτική και εθνική εξορία

1 σχόλιο:

  1. Κάνει νέο κόμμα, γιατί ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει
    τα γκάλοπ που του δίνουν 30% (με αναγωγή)
    Απλώς τα πασάρει στους ιθαγενείς όπως και τα
    Ζάπεια, θα βγούμε στις αγορές, την ανάπτυξη,
    το πλεόνασμα(από τα χαράτσια ΔΕΗ, τέλος επιτηδεύματος..)
    και λοιπά καθρεφτάκια, χάντρες..….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών