Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

Εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ - "Αυγή": "Η Χρυσή Αυγή κέρδισε τις εκλογές"

 Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο πιο έντονη γίνεται η ανάγκη των "ελαφροδεξιών" της ΝΔ να επαναφέρουν στο... μαντρί τους πολίτες που, δυστυχώς, την εμπιστεύονταν όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι ξεκινώντας από τις παροχές των 20 ευρώ στους συνταξιούχους και τα εφάπαξ ποσά στους ένστολους 1 εβδομάδα πριν από τις εκλογές, σκαρφίστηκαν έναν ακόμη και την "απέλαση" των λαθρομεταναστών - που φυσικά εν τέλει δεν πρόκειται να ισχύσει - για να πείσουν τους ελάχιστους αδαείς να τους ψηφίσουν.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται λόγω... Χρυσής Αυγής, καθώς το Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται, παρά τον αέναο πόλεμο που δέχεται, και απειλεί το καθεστώς στις επικείμενες εκλογές και περισσότερο την ψοφοδεξία που θα την συνθλίψει.

Όλα αυτά φυσικά και τα έχουν διακρίνει οι... αριστεροί και ομολογούν ότι όντως τα πάντα γίνονται για λόγους...επικοινωνιακούς και με στόχο την υφαρπαγή ψήφων από τη Χρυσή Αυγή που τελικώς....δεν γίνεται!

Μεταφέρουμε λοιπόν από το site της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ - "Αυγή":

Η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει τις εκλογές πριν καν διεξαχθούν. Θα τις κερδίσει ακόμη και αν.....
δεν κατέβει στις εκλογές, ακόμη κι αν τεθεί εντός νόμου ή της βάλει στοπ ο ‘Άρειος Πάγος. Το σώμα της Χρυσής Αυγής κείτεται ημιθανές στα πατώματα του Κορυδαλλού, το πνεύμα της όμως έχει κατισχύσει, έχει στοιχειώσει κυβερνήτες, υπουργούς, δημάρχους και περιφερειάρχες. Νίκη είναι να τρέχουν οι άλλοι να μαζέψουν τους ψηφοφόρους σου κάνοντας τα ίδια πράγματα που θα έκανες κι εσύ. Να υιοθετούν την ατζέντα σου οι νεοδημοκράτες, που τους είναι εύκολο και ευχάριστο, να την υιοθετούν και οι πασόκοι, που πιάνονται από τα μαλλιά τους για να σωθούν. Από τα μαλλιά τους και από τα μαλλιά του Κασιδιάρη.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα ορφανά του Μαρξ είναι ότι η Χρυσή Αυγή τώρα θέτει απλά την ατζέντα....Σε λίγο καιρό θα την καθορίζει γιατί όπως σωστά προβλέπει το άρθρο...

"Θα κερδίσει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις"

Υ.Γ.
"Θα τις κερδίσει ακόμη και αν δεν κατέβει στις εκλογές"...Μια φράση που περικλείει τον μεγαλύτερο τρόμο του συστήματος. Η Χρυσή Αυγή είναι πια στην καρδιά και την ψυχή των Ελλήνων και δεν θα σβήσει ΠΟΤΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών