Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 15, 2014

Να το πάρει το...ποτάμι;! Ένας από τους 30 του Θεοδωράκη έκανε τη δημοσκόπηση που δίνει 13% στο ανύπαρκτο "κόμμα" της TV..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακόμη και σε αυτή τη χαλκευμένη δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική δύναμη που ξεχωρίζει για την άνοδο των ποσοστών της και τη δυναμική της στις ηλικιακές ομάδες 18 - 30 που είναι δεύτερη δύναμη.

Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.


Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από το γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Τ

ην συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο.....
Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη.
marantzidis-nikos
Για του λόγου το αληθές διαβάστε ΕΔΩ παλαιότερη έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την Χρυσή Αυγή την οποία υπογράφει-μεταξύ άλλων-ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης.
με πληροφορίες από το το makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. O Nίκος Μαραντζίδης εγγονός στελέχους του ΚΚΕ τό παίζει φιλελεύθερος, δλδ νεοταξίτης γι΄αυτό τακτικός αρθρογράφος στην Καθημερινή των εβραιοδούλων Αλαφούζων. Την υπογραφή του την συναντάμε σε κείμενα υπέρ των βομβαρδισμών κατά της Σερβίας και υπέρ του σχεδίου Ανάν.
    Χαρακτηριστικός τύπος γραικύλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών