Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Διαλύεται το μόρφωμα του Καμμένου...92 αποχωρήσεις μελών και στελεχών!

Η αρχή έγινε πριν από 3 ημέρες με την αποχώρηση 2 βουλευτών. Σήμερα παίρνουν σειρά ούτε ένα, ούτε ούτε δύο, ούτε τρία... αλλά 92 άτομα από όλη την Ελλάδα που πίστεψαν στον "πατριωτικό" - "αντιμνημονιακό" χαρακτηρα του κόμματος του twitter και είδαν οι ελπίδες τους να κομματιάζονται όταν ο Πρόεδρος περιόδευε στα νησιά με τον Ηλιάτορα, στις Άλπεις και χέρι - χέρι με το λαθρολάγνο Τσίπρα να ετοιμάζει την επόμενη κομμουνιστική κυβέρνηση.

Το κόμμα λοιπόν του Καμμένου είναι ένα βήμα πριν από τη... διάλυσή του και αυτή είναι η... ευτυχής κατάληξη όλων των κομμάτων "μιας χρήσεως" που.....
δημιουργεί το καθεστώς στα πλαίσια του "διαίρει και βασίλευε" για πετύχει το στόχο του. 
Τότε (2012) ο σκοπός ήταν η ανάσχεση της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα το κόμμα των....  καμμένων, καθώς η παρέμβαση του στην κοινωνία είναι μηδενική φθάνει στο τέλος του και μαζί απελευθερώνει ορισμένες πατριωτικές δυνάμεις που μπορούν επιτέλους να εκφραστούν στα πραγματικά κόμματα που είναι αντιμνημονιακά και πατριωτικά.

Η ανακοίνωση των «92» αναφέρει:
«Με λύπη (αλλά χωρίς έκπληξη) παρακολουθούμε τη χωρίς τελειωμό κατρακύλα των ΑΝ.ΕΛ., μετά τις κάκιστες επιλογές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου και τις παλινωδίες της ηγεσίας (πολιτικό φλερτ με ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δέσιμο του κόμματος στο άρμα των νεοφιλελευθέρων-συντηρητικών του Κάμερον).
Επειδή λοιπόν, εμείς φτιάξαμε ΚΙΝΗΜΑ και εσείς το καταντήσατε κόμμα (και μάλιστα με τακτικές και αντιλήψεις ολόιδιες με εκείνες που θέλαμε να πολεμήσουμε), και αφού όσοι προσπάθησαν να ανακόψουν αυτήν την πορεία δέχθηκαν μομφές, ύβρεις και περιθωριοποιήθηκαν, εμείς συνεργοί δεν θα γίνουμε. Δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από το κόμμα σας και θέλουμε να διαγράψετε άμεσα από τα αρχεία και μητρώα σας τα στοιχεία μας."

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών