Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ": "Η ΝΔ θα συντριβεί στις ευρωεκλογές για αυτό ο Σαμαράς δε θέλει να κατέβει η Χρυσή Αυγή σε αυτές.."

Βρώμικες μεθοδεύσεις Σαμαρά για να αποτραπεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές
Τις πραγματικές προθέσεις της πλέον επικίνδυνης κλίκας που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα, απέδωσε σε άρθρο του στο περιοδικό «Επίκαιρα», ο δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ. Ο τελευταίος αποκαλύπτει δίχως περιστροφές πως στόχος του Σαμαρά και της κυβερνητικής συμμορίας είναι η καθ' οιονδήποτε τρόπο αποτροπή της καθόδου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, το σκεπτικό του πρωθυπουργού της Χούντας του Μνημονίου και του επιτελείου του, έχει ως εξής: η πολιτική επιβίωση της ψοφοδεξιάς ΝΔ εξαρτάται από την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής, διότι σε αντίθετη περίπτωση, εκείνη η παράταξη η οποία θα εξαφανιστεί είναι το κόμμα της Συγγρού.
Γράφει ο Γ. Δελαστίκ: «Τον Ιούνιο του 2012 πάνω από 2.700.000 ψηφοφόροι είχαν ψηφίσει υπέρ των τριών δεξιών κομμάτων (εννοεί Χρυσή Αυγή, το κόμμα Καμμένου και τη ΝΔ). Στις ευρωεκλογές του Μαΐου μπορεί το ποσοστό της ΝΔ στο σύνολο των δεξιών ψηφοφόρων ακόμη και να.....
ανέβει, αν υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του Αντώνη Σαμαρά να μην επιτραπεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές κατά κανένα τρόπο επειδή αυτό θα ήταν ολέθριο για το εκλογικό ποσοστό της ΝΔ»!
Κατά κανένα λοιπόν τρόπο -πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να διατυπωθεί- δεν επιθυμεί η κυβερνητική συμμορία την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, διότι σε αντίθετη περίπτωση τα αποτελέσματα θα είναι συντριπτικά εις βάρος της ψοφοδεξιάς και θα σηματοδοτήσουν τον όλεθρο, ήτοι την οριστική διάλυση, της ΝΔ.

Ο αρθρογράφος γίνεται στη συνέχεια πιο συγκεκριμένος: «Αν συμμετάσχει στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή, δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση η ΝΔ να ξεπεράσει το 20% και είναι πλέον βέβαιο εκ των προτέρων ότι ο Σύριζα θα είναι περίπου. δέκα(!) εκατοστιαίες μονάδες μπροστά από τη ΝΔ. Κάτι τέτοιο θα συνεπιφέρει πιθανότατα την καθαίρεση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ πριν καν από τις βουλευτικές εκλογές, που σε αυτή την περίπτωση θα γίνουν περί τα τέλη Ιουνίου ή τις αρχές Ιουλίου».
Με απλά λόγια, ο Σαμαράς και η κλίκα του, θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, με την ελπίδα πως θα περισώσουν πρωτίστως τις θλιβερές πολιτικές τους καριέρες και δευτερευόντως την κομματική συμμορία του ξεπουλήματος και της οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων. Το τελευταίο αυτό χαρτί, είναι η αντισυνταγματική και παράνομη μεθόδευση της απαγόρευσης σε ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή, να συμμετάσχει στις εκλογές για το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Θα πρόκειται φυσικά για μια ενέργεια η οποία θα παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα, γεγονός το οποίο έχει επισημάνει πολλάκις και στον πλέον ξεκάθαρο τόνο πλήθος έγκριτων συνταγματολόγων και διάφοροι νομικοί κύκλοι. Δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε εντούτοις, πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει ήδη επιδοθεί στην κατακρεούργηση και τον κανιβαλισμό του Συντάγματος και του νομικού δικαίου της Πατρίδος μας, με τις παράνομες πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα έχει ως εξής: ο Ελληνικός Λαός βράζει κατά της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και δη με τις πρωτοφανείς αθλιότητες της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος το οποίο χαίρει της υποστήριξης εκατομμυρίων Ελλήνων. Η ψοφοδεξιά ΝΔ καταρρέει σε ποσοστά κάτω του 15% τα οποία βαίνουν συνεχώς μειούμενα, εν αντιθέσει προς εκείνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τα οποία καλπάζουν.
Η παράταξη της ολιγαρχίας του πλούτου η οποία πλουτίζει εις βάρος του Λαού μας, η παράταξη των πατριδοκάπηλων η οποία ξεπουλά στους ξένους τη γη μας, καταβαραθρώνεται διότι ο Ελληνικός Λαός αρνείται πλέον να ανεχθεί την δουλεία των τόκων στην οποία τον έχουν βυθίσει ο Σαμαράς και η κλίκα του. Διότι αρνείται να ανεχθεί την διαφθορά, την σαπίλα και βεβαίως τον ραγιαδισμό εκείνων που υποτίθεται υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Πατρίδος μας. Ο ίδιος αυτός Λαός που γυρνά επιδεικτικά και περιφρονητικά την πλάτη στη Χούντα των Μνημονίων, αναγνωρίζει πως η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία είναι ικανή να προασπίσει τα δικαιώματα του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!
ΥΓ. Την Χρυσή Αυγή την έβαλε στη Βουλή ο Ελληνικός Λαός δια της ψήφου του και μόνον εκείνος μπορεί να την βγάλει!

Πηγή http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/periodiko-epikaira-oloklhrwtikh-suntribh-ths-psofodejias-efoson-katebei-sti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών