Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Στην δημοσιότητα η “Λίστα Νικολούδη” με δημάρχους, περιφερειάρχες και συμβούλους τους - Διαβάστε πριν ψηφίσετε!


Στην δημοσιότητα η “Λίστα Νικολούδη” με δημάρχους, περιφερειάρχες και συμβούλους τους - Διαβάστε πριν ψηφίσετε!

Στην δημοσιότητα διέρρευσε η περιβόητη «Λίστα Νικολούδη» με τους αιρετούς – δημάρχους και περιφερειάρχες – που είτε είχαν καταθέσει ψευδής δήλωση πόθεν έσχες, είτε δεν είχαν καταθέσει καθόλου στα χρόνια που διατέλεσαν σε αυτές τις θέσεις. Στην λίστα περιλαμβάνονται γαλάζια και πράσινα ονόματα καθώς και υβριστές της Χρυσής Αυγής, όπως ο Δήμαρχος Κερατσινίου, που είτε υπήρξαν ανειλικρινείς σχετικά με την δήλωση τους (γιατί, άραγε;), είτε δεν ασχολήθηκαν να την υποβάλλουν (επίσης γιατί, άραγε;).
Θυμίζουμε ότι......
για την εν λόγω υπόθεση της «Λίστας Νικολούδη», ο υπουργός «δικαιοσύνης» Αθανασίου είχε πει ότι δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους γιατί «η ανάκριση διενεργείται υπό μυστικότητα». Αυτό είχε απαντήσει χωρίς αιδώ ο υπουργός κατά την θητεία του οποίου πέραν της αποδράσεως Ξηρού και εσχάτως Σακκά, οι πατσαβουροφυλλάδες του Μπόμπολα και του ΔΟΛ είχαν κάνει φέιγ βολάν το ανακριτικό υλικό της υποθέσεως της Χρυσής Αυγής.
Βεβαίως, η λίστα δεν δημοσιοποιήθηκε, αλλά διέρρευσε στην δημοσιότητα και μάλιστα όχι εν ολοκληρία, αφού πέραν των 75 αιρετών της αυτοδιοίκησης υπάρχουν στην λίστα και: ιατροί νοσοκομείων (62), πρόεδροι ΝΠΔΔ (48), μέλη επιτροπών αξιολόγησης διαγωνισμών (37), αλλά και δημοσιογράφοι (18), των οποίων τα ονόματα ακόμα παραμένουν μυστικά και προστατευμένα.
Για την εν λόγω υπόθεση είχε καταθέσει προ μηνός ερώτηση ο πολιτικός κρατούμενος, Βουλευτής Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, την οποία και σας παραθέτουμε: 
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΘΕΜΑ: «Αποκαλύψεις ονομάτων της λίστας Νικολούδη»        
Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της προκάλεσε η αποκάλυψη της «λίστας Νικολούδη», ο οποίος ως γνωστόν είναι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος προΐσταται της αρχής για την πάταξη του «μαύρου χρήματος». Στη λίστα, λοιπόν, περιλαμβάνονται δήμαρχοι (75), περιφερειάρχες (6), ιατροί νοσοκομείων (62), πρόεδροι ΝΠΔΔ (48), μέλη επιτροπών αξιολόγησης διαγωνισμών (37), αλλά και δημοσιογράφοι (18). Επισημαίνεται ότι ειδικά εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών,  για τους 75 Δημάρχους και τους 6 Περιφερειάρχες, οι οποίοι  φέρονται να έχουν κάνει ανειλικρινή δήλωση πόθεν έσχες, θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους.
Ερωτάται ο κύριος Υπουργός:
Γιατί για θέματα ήσσονος σημασίας δημοσιοποιούνται τα ονόματα εμπλεκομένων σε ποινικές υποθέσεις και δεν γίνεται το ίδιο σε μία τέτοια περίπτωση που απασχολεί την κοινή γνώμη; Υπάρχει κάποια σκοπιμότητα πίσω από την μη δημοσιοποίηση των ονομάτων, ειδικά αυτών που εμπλέκονται με τα κοινά και χειρίζονται χρήματα του Ελληνικού λαού αλλά και ευρωπαϊκών κονδυλίων;
Αθήνα, 21/02/2014
Ο ερωτών Βουλευτής
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών