Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2014

"Τελείωσε" οριστικά η Νέα Δημοκρατία... ΒΗΜΑ και Antinews προαναγγέλουν το "νεό αστικό κόμμα"!

Μπορεί το καθεστώς μέσω των χαλκευμένων και κίβδηλων δημοσκοπήσεων να προπαγανδίζει ότι η ΝΔ "ανθεί" και μένει ισχυρή δημοσκοπικά, ωστόσο το "βαθύ σύστημα" της δεξίας και των ΜΜΕ γνωρίζει ότι το κόμμα της ψοφοδεξίας έχει εξαϋλωθεί.

 Η Χρυσή Αυγή, το ανθελληνικό μένος του Σαμαρά καθώς και η υποτακτικότητα στους διεθνείς τοκογλύφους από όλους τους δεξιούς πολιτικάντηδες έφερε τη διάλυση του κόμματος της προδοσίας και το μηδενισμό των "πατριωτών" που στηρίζουν το εν λόγω κόμμα.

Και επειδή προφανώς το σύστημα δε θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να απολέσει ένα από τα ισχυρότερα "εργαλεία" του, θα φροντίσει να διαιωνίσει το "είδος" με την αναπαραγωγή ενός νέου "αστικού", "φιλελεύθερου", "λαϊκού". "ευρωπαϊκού" κόμματος με ηγέτη τον Σαμαρά, με σκοπό η αίσθηση του νέου να κρατήσει ταμπουρωμένους μέσα στο κλουβί τους ελάχιστους εναπομείναντες ψηφοφόρους.
(Ότι δηλαδή εφαρμόστηκε και με την "Ελιά" - ΠΑΣΟΚ)

Διαβάστε αναλυτικά την προαναγγελία του νέου κόμματος από το Antinews και το ΒΗΜΑ:

Χαιρόμαστε πολύ εδώ στο antinews όταν βλέπουμε ότι.......
μας διαβάζουν πολύ και επιχειρούν να ερμηνεύσουν τι ακριβώς εννοούμε. Ειδικά όταν αναφερόμαστε στο σχέδιο Σαμαρά για την παράταξη, στην ανανέωση που πρέπει να επιχειρήσει, στο όραμά του για τη «Νέα Ελλάδα», στη συνένωση των κεντροδεξιών δυνάμεων απέναντι στις Ελιές και τα Ποτάμια.
Σε δύο διαφορετικά άρθρα "Η ΝΔ ή θα ανανεωθεί, ή θα την πάρει το ποτάμι" και "Ποια θα είναι η επόμενη “λαϊκή παράταξη”;", αλλά και σε πλείστες άλλες αναφορές, έχουμε αναφερθεί στον τρόπο που ο ηγέτης σήμερα της κεντροδεξιάς θα ανακτήσει το χαμένο έδαφος της παράταξης και θα πάρει τα ηνία της χώρας και για τα επόμενα χρόνια.
Κατ’ αρχάς ο Σαμαράς είναι αυτός που κράτησε ενωμένη τη Νέα Δημοκρατία. Μπορεί να καθάρισε η ήρα από το σιτάρι και να έφυγαν από τη ΝΔ όσοι ουσιαστικά δεν είχαν και καμιά δουλειά μαζί της, όμως, ακόμη και σ’ αυτό το κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο, η Νέα Δημοκρατία φαντάζει ως η μόνη δύναμη ευθύνης, αυτή που μπορεί να κυβερνήσει το καράβι στην τρικυμία. Αν ο κόσμος ήθελε κάτι άλλο θα έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ 40%, όμως, δεν το κάνει.
Επομένως, αυτό που περιμένει ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως κεντροδεξιοί είναι οι επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού. Οι οποίες, για όσους τον γνωρίζουν, δεν θα αργήσουν. Μόλις η Ελλάδα ξεφύγει από τον σφιχτό εναγκαλισμό της τρόικας και διαφύγει το κίνδυνο της χρεοκοπίας, ο Σαμαράς θα παίξει την μπάλα που ξέρει σαν καλός…. Ολυμπιακός που είναι. Κι όσο πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, θα ξεδιπλώνεται το σχέδιό του για συνένωση όλων των δυνάμεων ευθύνης που θέλουν την Ελλάδα στην Ευρώπη με το κεφάλι ψηλά, που δεν παίζουν με κόμματα δραχμής ή κόμματα γεννημένα στα γραφεία των εκδοτών και των νταβατζήδων. Που επιλέγουν αυτές οι δυνάμεις να πορευτούν σε ανέφελο ουρανό και όχι σε καταιγίδες.

Γράφει, λοιπόν, σήμερα το «Βήμα» («Συναγερμό» για «Νέα Ελλάδα» ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς):
«Εν μέσω πολλών συζητήσεων και αναλύσεων για το νέο τοπίο που μπορεί να δημιουργηθεί με βάση τα αποτελέσματα της κάλπης για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 25 Μαΐου, σταθερή άποψη του κ. Σαμαρά είναι να σημάνει «συναγερμό» για σύμπραξη όλων των μεταρρυθμιστικών και ευρωπαϊκών δυνάμεων. Ο στόχος είναι συγκεκριμένος: η ένωση των διάσπαρτων δυνάμεων, ώστε να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας μεγάλης αστικής παράταξης που επί της ουσίας θα επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα της ΝΔ και θα σημάνει και την ουσιαστική της μετάλλαξη. Οι εξελίξεις για τη... νέα σύνθεση θα είναι ταχύτατες μετά τις ευρωεκλογές και θα αποτελέσει ένα κρίσιμο στοίχημα πόσοι θα ανταποκριθούν στον «Ευρωπαϊκό Συναγερμό» που θα σημάνει ο Πρωθυπουργός για τη «Νέα Ελλάδα».
Αυτά ακριβώς που γράφαμε εμείς τόσο καιρό. Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να παρουσιάσει το σχέδιό του για τη σύμπραξη όλων των δυνάμεων της δεξιάς και του κέντρου. Να προχωρήσει σε παλλαϊκό Συναγερμό για τη μετάλλαξη της σημερινής Νέας Δημοκρατίας σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα μακριά από λαϊκισμούς και με γνώμονα μοναδικό το συμφέρον της πατρίδας.
Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα «φθαρμένη» από το χρόνο. Αποτελεί όπως και το ΠΑΣΟΚ την επιτομή της μεταπολιτευτικής πολιτικής πραγματικότητας γι’ αυτό και δεν είναι πλέον ελκυστική.
Η ανάδειξη ενός νέου πολιτικού φορέα που θα εκφράζει τη νέα αστική τάξη στην Ελλάδα είναι το κρίσιμο διακύβευμα. Αφού το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πλέον και η Ελιά με το Ποτάμι προσπαθούν από την πλευρά τους να συγκεντρώσουν τις κεντροαριστερές δυνάμεις, το μόνο που μένει στον Αντώνη Σαμαρά είναι να συνενώσει όλες εκείνες τις αστικές δυνάμεις του τόπου που θα ανανεώσουν το πολιτικό τοπίο της χώρας.
Στην εποχή του μεγάλου «μπάχαλου» λοιπόν, δημιουργούνται οι ευκαιρίες για το πολιτικό «big bang». Τη «Μεγάλη Έκρηξη» δηλαδή που αφενός θα «ξεράσει» τις δυνάμεις του λαϊκισμού και αφετέρου θα βγάλει στο προσκήνιο το νέο αστικό κόμμα. Ο Σαμαράς μπορεί να γίνει ο εγγυητής αυτής της μεγάλης μετάλλαξης της κοινωνίας και της πολιτικής. Αρκεί να βρει άξιους συμπαραστάτες που βλέπουν πέρα από τα μικροκομματικά και προσωπικά συμφέροντα. Και υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι, μακριά από οικογένειες, επιχειρηματικά τζάκια, εκδότες και εκβιαστές.
Θα είναι κρίμα μόνο να χαθεί το τάιμινγκ.

Υ.Γ.
Κανείς δε λέει βέβαια ότι η αιτία της καταβαράθρωσης της ΝΔ είναι η Χρυσή Αυγή και η αλλαγή ονόματος είναι η ύστατη λύση για συγκράτηση ποσοστών της ελαφροδεξιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών