Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2014

Σαρωτικός ο Γιάννης Λαγός ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Υπόδειγμα αγωνιστή!

Καταιγιστικός ήταν ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην επιτροπή Δεοντολογίας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συναγωνιστής που παραμένει παράνομα έγκλειστος τόνισε στα μέλη της επιτροπής πως το κατηγορητήριο είναι σαθρό και ανύπαρκτο και οι διώξεις καθαρά πολιτικές.

Όσον αφορά τις "αποκαλύψεις" που είδαν το φως της δημοσιότητας, τις αβάσιμες κατηγορίες για το πρόσωπο του περί "προστασίας σε μαγαζιά" και άλλα φαιδρά, όλα...
αποδείχτηκαν ψέμματα.

Σχετικά με το δημόσιο σόου που πραγματοποιήθηκε στις 28.9.2013, όταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής περιφέρονταν σιδηροδέσμιοι βορά στις κάμερες των καναλιών, ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός έφερε την επιτροπή προ των ευθυνών της, καθώς τότε δεν έγινε ΚΑΜΙΑ άρση ασυλίας!

Τέλος, επειδή τελικά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος του Συναγωνιστή, ρωτήθηκε για κάποια καπνογόνα που βρέθηκαν στο σπίτι του. Παρόλο που η Αντιτρομοκρατική διέλυσε το σπίτι του Γιάννη Λαγού, το μόνο που βρέθηκε ήταν κάποια καπνογόνα.

Ειρωνευόμενος ο Συναγωνιστής απάντησε: "Τα είχα, επειδή ήθελα να σκοτώσω κάποιους αλλοδαπούς", καταδεικνύοντας έτσι την γελοιότητα της διαδικασίας.

Η σημαντικότερη όμως από όλες τις δηλώσεις του Γιάννη Λαγού ήταν η εξής: "Έχω ζητήσει προ πολλού να αρθεί κάθε απόρρητο για τις επικοινωνίες μου και αν βρεθεί οποιαδήποτε εντολή μου για οποιαδήποτε πράξη βίας, τότε θα παραμείνω στην φυλακή, δεν θα διαμαρτυρηθώ και δεν θα ασκήσω καμία έφεση".

Και μόνη της αυτή η φράση αποδομεί το σαθρό κατηγορητήριο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών