Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2014

ΤΑ «ΝΕΑ» ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! - Σε ξινό θα τους βγει...

images12
Το 1965, κατά την περίοδο της αποστασίας, οι φυλλάδες του συγκροτήματος Λαμπράκη (που τότε το ’παιζαν «κεντρώες»), υποστήριζαν τις διαδοχικές κυβερνήσεις των αποστατών, οι δε διαδηλωτές έκαιγαν φύλλα τους έξω από τα γραφεία τους, που τότε βρίσκονταν στην οδό Χρήστου Λαδά.
Ομιλώντας, λοιπόν, εκ πείρας η φυλλάδα «Τα Νέα» κυκλοφόρησε χθες έχοντας κύριο άρθρο με τίτλο «Τα αποκαλυπτήρια της Χρυσής Αυγής», το οποίο εξέφραζε τη χαρά του συστήματος για την προδοσία του Ιούδα Αλεξόπουλου και προέτρεπε και άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τον μιμηθούν:
«Θετική εξέλιξη αποτελεί αναμφίβολα η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με μία επιστολή που ισχυροποιεί το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργάνωσης και επιβαρύνει τη θέση των βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης. Η έντονη – και με το γνωστό, χυδαίο ύφος – αντίδραση των.....
αμετανόητων της Χρυσής Αυγής στη στάση του βουλευτή δείχνει απλώς τον πανικό που προκαλεί στις τάξεις τους το ενδεχόμενο να βρεθούν και άλλοι που θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του, προκειμένου να ελαφρύνουν τη θέση τους. Σε κάθε περίπτωση, βεβαίως, η Δικαιοσύνη έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα να κρίνει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός στην εγκληματική δράση της οργάνωσης. Ωστόσο, είναι προφανές ότι εκεί έχουν βρεθεί και άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν εμπλακεί στις παράνομες δραστηριότητές της όσο τα πρωτοπαλίκαρα του κ. Μιχαλολιάκου. Αλλά το ζητούμενο ήταν και παραμένει ένα: να ξηλωθεί το πουλόβερ της Χρυσής Αυγής!»
Εδώ βεβαίως, εκτός από το κάλεσμα σε αποστασία, η εκ των ναυαρχίδων του σάπιου καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, εκβιάζει με ωμό τρόπο τους βουλευτές, προσφέροντας… εκπτώσεις («ελαφρύνσεις») από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»! Τέτοιες φαύλες μέθοδοι δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ και σε καμία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Εφαρμόζονται σήμερα στην κατεχόμενη Ελλάδα του φον Αντωνάκη του γερμανόδουλου και δεν κουνιέται φύλλο. Και δεν κουνιέται φύλλο διότι όλα τα κόμματα της λεγόμενης «αντιπολίτευσης» -«δεξιά» κι «αριστερά» είναι στο κόλπο. Και είναι στο κόλπο, γιατί πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, είναι στην πραγματικότητα όλα ίδια και το ίδιο σύστημα υπηρετούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών