Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

"Ημερησία" του Big Boss Μπόμπολα: "Έρχεται το... τέλος της Χρυσής Αυγής γιατί ο Κασιδιάρης βγάινει Δήμαρχος!!!!!"


Σε ένα ακόμη κείμενο - μανιφέστο εναντίον της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο MEGAλος μας νταβατζής μέσω της φυλλάδας του "Ημερησίας".
Βέβαια ανάμεσα στις γραφικότητες περί... "τέλους" της Χρυσής Αυγής λόγω.... αποκαλύψεων!!! ομολογεί ότι ο κύριος λόγος της επικείμενης νέας σύλληψης και προφυλάκισης των βουλευτών του κόμματος σχετίζεται άμεσα με τη νικηφόρα πορεία που διαγράφει το Κίνημα και ιδιαίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Δήμο Αθηναίων που είναι Δήμαρχος εν αναμονή.

Το "καλύτερο" πάντως το φύλαξε για το τέλος ο Μπόμπολας γράφοντας τα εξής:
"Η Χρυσή ετοιμάζεται να μετονομαστεί σε... Ελληνική Αυγή με πρωτοβουλία του Ηλία Κασιδιάρη...". Να θυμίσουμε απλά ότι ΟΛΟΙ οι συνδυασμοί που στηρίζει η Χρυσή Αυγή για Δήμους και Περιφέρειες έχουν τον τίτλο "Ελληνική Αυγή για...." και είναι έμπνευση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από το 2010.

Σας το μεταφέρουμε λοιπόν τι γράφει το...Μπομπολιστάν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
«Νάτος νάτος ο δήμαρχος» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι της Χρυσής Αυγής την περασμένη Δευτέρα στον Ηλία Κασιδιάρη, που -όπως έλεγαν φανατικοί οπαδοί του- «θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων είτε μέσα είτε έξω από τη φυλακή».
Ο Ηλ. Κασιδιάρης, ως.....
επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα μαζί με άλλους «συναγωνιστές» στα εγκαίνια γραφείων στις Αχαρνές, σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν και οι επίμονες πληροφορίες για εμφύλιο των «μέσα» με τους «έξω». Ήταν εκεί η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος το έγκλειστου Νίκου Μιχαλολιάκου, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηλίας Παναγιώταρος αλλά και η σύζυγος του Γ. Γερμενή, που θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Αττικής.
Ολα αυτά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη «ώρα μηδέν» για τη Χρυσή Αυγή, που φαίνεται ότι πλησιάζει τόσο σε ό,τι αφορά στο δικαστικό όσο και στο πολιτικό επίπεδο. Ο ανακριτικός κύκλος για την εγκληματική δράση της οργάνωσης πλησιάζει στο κλείσιμό του, την ώρα που η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να συνέλθει από τις αποσκιρτήσεις βουλευτών της, ενώ δημοσκοπικά συνεχίζει να καταγράφει απώλειες.
Ωστόσο, οι εντυπώσεις και κινήσεις αντιπερισπασμού -στις οποίες ηγείται ο Ηλ. Κασιδιάρης, όπως φάνηκε και με την υπόθεση αποκάλυψης των φιλοναζιστικών αισθημάτων του οδηγού του Γ. Τραγάκη- δεν αρκούν για να ανατρέψουν την αρνητική τροπή των πραγμάτων.
Αρση ασυλίας
Η επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε την άρση ασυλίας του βουλευτή Γ. Γερμενή, που ελέγχεται και για το αδίκημα της οπλοκατοχής. Παράλληλα, η επιτροπή εξετάζει την ερχόμενη εβδομάδα την άρση ασυλίας των μη προφυλακισμένων βουλευτών Π. Ζησιμόπουλου και Κ. Μπαρμπαρούση, καθώς και του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, που αποχώρησε από το κόμμα.

Στις 2 Απριλίου συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η άρση ασυλίας πέντε βουλευτών - των Μιχ. Αρβανίτη, Ηλ. Κασιδιάρη, Ελ. Ζαρούλια, Νίκο Κούζινο και Δημ. Κουκούτση. Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει προτείνει ήδη την άρση της ασυλίας τους.
Για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα οδηγήθηκαν στη φυλακή άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, μέλη της οργάνωσης. Την άλλη εβδομάδα ολοκληρώνεται και αυτός ο κύκλος των ανακρίσεων. Συνολικά έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συνέργεια σε 15 πρόσωπα, εκ των οποίων τα επτά ήδη κρατούνται. Η ανάκριση πλέον των πενήντα προσώπων που κλήθηκαν από τις ανακρίτριες έδωσε νέα αδιάσειστα στοιχεία για τα έργα και ημέρες της Χρυσής Αυγής, «έδεσε» τις κατηγορίες και αποδυνάμωσε εντελώς τα «πολιτικά» επιχειρήματα των ηγετών της οργάνωσης.
Η άρση της ασυλίας σε λίγες ημέρες για το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής φαίνεται να οδηγεί αναγκαστικά τα στελέχη της οργάνωσης στην επιλογή της μετονομασίας του κόμματος σε «Ελληνική Αυγή», καθώς οι πληροφορίες ότι άλλες «αδελφές οργανώσεις» από τον ακροδεξιό χώρο ετοιμάζονται να διεκδικήσουν στις ευρωεκλογές τίτλους, αξιώματα και... ψηφοφόρους.
Παράλληλα, επιχειρείται σε όλα τα επίπεδα ανύψωση ηθικού των οπαδών του κόμματος, καθώς δεν βοηθούν τόσο οι εξελίξεις στο δικαστικό επίπεδο όσο και οι συνεχιζόμενες «αποκρυπτογραφήσεις» των μηνυμάτων επικοινωνίας των πρωτοκλασάτων στελεχών, που απωθούν. Τελευταία κρούσματα, οι αποκαλύψεις για μύηση νέων μελών με αναφορές στα «ιδανικά» των Χίτλερ, Μουσολίνι, οι απειλές κατά οπαδών που απομακρύνθηκαν από την οργάνωση αλλά και μηνύματα... αγάπης του τύπου «Ετοιμάζομαι να κοιμηθώ πρόστυχη ναζιστούλα» του βουλευτή Γ. Λαγού προς τη σύντροφό του.
Μετονομασία ...Αυγής
Η επιχείρηση μετατροπής της «Χρυσής» σε «Ελληνική Αυγή» βρίσκεται πάντως σε πλήρη εξέλιξη, με την προώθηση νέων προσώπων στο προσκήνιο, απαλλαγμένων από κατηγορίες- όπως φάνηκε και στην εκδήλωση-παρουσίαση των υποψηφίων για την Αθήνα-, με πλήρη πρωτοβουλία κινήσεων από τον Ηλ. Κασιδιάρη, παρά τις συνεχιζόμενες ενστάσεις και εντάσεις με τους εγκλείστους.

3 σχόλια:

  1. βαλε και τη δηλωση μιχου-μπαρμπαρουση για τον βουλγαροσκοπιανο ανθελληνα δικηγορισκο. συγχαρητηρια στα παιδια που εστω και την υστατη τον απεπεμψαν. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μην ασχολείστε με τους ηλίθιους, νομίζουν ότι τάχα μου σπέρνουν ζιζάνια λέγοντας για την Ελληνική Αυγή...
    Είναι για να τους λυπούνται και οι ρέγγες. Ο Ελληνικός λαός πάντως δεν προβλέπω να τους λυπηθεί και θα φάνε το μαύρισμα του αιώνα...
    Τότε να δούμε τι ζιζάνια θα σπαρθούν. Ανάμεσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλωστε πολλοί από αυτούς θα έχουν υπεραρκετό χρόνο στην φυλακή να ασχοληθούν και με τα ζιζάνια και την βοτανολογία...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών