Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

Η ιστορία στο απόσπασμα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Η ιστορία στο απόσπασμα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Δεν ήλθε από το πουθενά η ύβρις του Νίκου Δήμου κατά του 1821
Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο συγγραφέας και στέλεχος του κόμματος «ΠΟΤΑΜΙ» Νίκος Δήμου προκαλεί με δηλώσεις του σχετικές με την ιστορία μας και τα εθνικά θέματα. Για το ζήτημα των Σκοπίων ήταν από τους λίγους, οι οποίοι πήραν θέση βέβηλη και αιρετική, κατηγορώντας για φανατισμό τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βγήκαν σε δρόμους και σε πλατείες για την μια και μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Το πρόσφατο κείμενό του ανήμερα της 25ης Μαρτίου πέρα από ανιστόρητο είναι και κατάφορα προκλητικό. Όμως δεν είναι ο μόνος και το άρθρο του είναι μια ακόμη προσπάθεια σε ένα συνολικό σχέδιο πολλών και για πολλά χρόνια, πολλών οι οποίοι με κάθε τρόπο επιχειρούν συστηματικά να ....
πλήξουν την εθνική μνήμη και στην προσπάθειά τους αυτή πρόθυμοι συμπαραστάτες τους εδώ και πολλά χρόνια, επαναλαμβάνω, είναι η πλειοψηφία των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Πριν την δήλωση και το άρθρο του Νίκου Δήμου για το 1821 την 25η Μαρτίου 2014 είχαμε την καθηγήτρια, Ιστορίας παρακαλώ, Κουλούρη, η οποία έχει γράψει ότι ΚΑΚΩΣ χρησιμοποιούμε τον όρο «ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ» για τα 400 χρόνια της πικρής σκλαβιάς. Είχαμε μια ολόκληρη ομάδα «καθηγητάδων» της σχολής Λιάκου, του Ιστορικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι συστηματικά στην διδασκαλία τους κατηγορούν τους κλέφτες και αρματολούς σαν «κακούς εθνικιστές», οι οποίοι καταπίεσαν και σφαγίασαν τις μειονότητες!
Υπάρχουν βιβλία και κείμενα συγγραφέων της αριστεράς, όπως του Λιθοξόου, οι οποίοι κατηγορούν την Φιλική Εταιρεία ως εταιρεία δολοφόνων (!), ενώ μεγάλο είναι το μένος κατά της Φιλικής Εταιρείας και από τον επίσημο ιστορικό της αριστεράς Κορδάτο. Δεν είναι, λοιπόν, μόνο ο Νίκος Δήμου. Είναι μια ολόκληρη ομάδα φιλελεύθερων και μαρξιστών καθηγητών και συγγραφέων, οι οποίοι επί σειρά ετών καθυβρίζουν και διαστρεβλώνουν την Ελληνική Ιστορία. Όλοι αυτοί από τα μέσα της δεκαετίας του '90 πέρασαν σε μια σφοδρή επίθεση κατά της Εθνικής Μνήμης μέσα από το Ε - ΙΣΤΟΡΙΚΑ της Ελευθεροτυπίας, μέσα από τις μεσαίες σελίδες του Βήματος και όχι μόνον.
Η επίθεση αυτή κατά της ΑΛΗΘΙΝΗΣ Ιστορίας των Ελλήνων ήλθε παράλληλα με την εποχή του «εκσυγχρονισμού» του Σημίτη και τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Σκοπός τους να πλάσουν έναν λαό, χωρίς εθνική ταυτότητα και χωρίς λόγο να είναι ξεχωριστά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την Ιστορία του Έθνους. Έθνη χωρίς Ιστορία, λαούς - κοπάδια, που δεν θα είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την μνήμη των προγόνων τους ήθελε και θέλει ο «εκσυγχρονισμός», κομμάτι στην Πατρίδα μας της παγκοσμιοποίησης.
Γιατί; Γιατί η Ιστορία, η αληθινή Ιστορία ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ την παγκοσμιοποίηση. Σε αυτήν την μάχη των Ιδεών πρέπει να αντισταθούμε, πρέπει να κρατήσουμε αναμμένη την Ιερή φλόγα της Εθνικής Μνήμης ενάντια στα κοράκια της παγκοσμιοποίησης που υβρίζουν τους ΗΡΩΕΣ της Φυλής μας, που διαστρεβλώνουν την αιματοβαμμένη Ιστορία του Μεγάλου μας Έθνους.
Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

2 σχόλια:

  1. καλημερα σε ολους θελω να πω πως ειμαι ψηφοφορος της χ.α. αλλα λιγο ο γουδης που ειναι μασωνος ,λιγο ο ταρτης δεν το κρυβω αρχιζω και απογοητευομαι ,οχι βεβαια οτι θα ψηφησω τους αλλους ,απλα αναρωτιεμαι ,μηπως να μου απαντηση κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών