Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

Τρέμουν το ΕΛΑΜ στην Κύπρο οι πολιτκάντηδες και θέλουν να το θέσουν...."εκτός νόμου"!

Μπορεί η "αφορμή" για την προσωρινή κράτηση του εκπροσώπου Τύπου του Εθνικιστικού Κόμματος της Κύπρου - ΕΛΑΜ - , Γ. Γεαδή να μην οδήγησε εν τέλει στην τελική του κράτηση, (με αποτέλεσμα να αποπεμφθεί από τη θέση του ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας) ωστόσο το ανθελληνικό "δεξιό" καθεστώς της μεγαλονήσου ετοιμάζεται να.... προβεί σε πολιτικές διώξεις αντίστοιχες με αυτές των Ελλαδιτών της Χρυσής Αυγής.

Ρεπορτάζ του Matrix24 αναφέρει συγκεκριμένα:
Στην αποκάλυψη ότι μελετάει το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός καταλόγου νόμιμων κομμάτων το ΕΛΑΜ προέβη ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου Κώστας Κληρίδης.
Η έρευνα θα ολοκληρωθεί σύντομα και ....
αυτή θα εξετάσει τον τρόπο δράσης της οργάνωσης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ΕΛΑΜ, αρχικώς είχε κάνει αίτηση για να αναγνωριστεί ως Χρυσή Αυγή (Πυρήνας Κύπρου), αλλά το υπουργείο εσωτερικών απέρριψε το αίτημα. Στη συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει την αναγνώριση του ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ)

Είχε προηγηθεί όλων αυτών ένα δημοσίευμα από τις 21/3 της "Ελευθεροτυπίας" με τίτλο "Ο εισαγγελέας απειλεί τη Χρυσή Αυγή της Κύπρου" που έδειχνε το δρόμο των.... πολιτικών διώξεων που έρχονται.

Το κατηγορητήριο που έχει τις "ευχές" των Σιωνιστών (είχε προηγηθεί επίσκεψη του Λίμπερμαν στην Κύπρο για να συντονίσει τις... ενέργειες) είναι τόσο... "διαυγές", όσο και το αντίστοιχο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, που το "παραστρατιωτικό μέρος" της οργάνωσης του ΕΛΑΜ είναι οι... κάμψεις και η ορειβασία!!!

Δεν μπορούν να συγχωρήσουν οι πολιτικάντηδες το γεγονός ότι υπάρχουν γνήσιοι απόγονοι του Ευαγόρα Παλληκαρίδη και του Γρηγόρη Αυξεντίου που θα δώσουν και τη ζωή τους αν χρειαστεί για την πολυπόθητη Ένωση της Κύπρου με τη Μητέρα Ελλάδα..

Και επειδή σαν... αύριο ξεκινά το 1955 η ΕΟΚΑ και το ταξίδι προς τη.... λευτεριά, να υπενθυμίσουμε στους ανθέλληνες πολιτικάντηδες ότι και οι δολοφόνοι των Ελλήνων, Βρετανοί, είχαν χαρακτηρίσει την ΕΟΚΑ "εγκληματική - τρομοκρατική" οργάνωση και τελικώς παραδέχθηκαν 4 χρόνια μετά την ήττα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών