Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 21, 2014

“Στόχος”: “Τα σπάει” και μέσα από τα κελιά της Τιμής ο Ν. Μιχαλολιάκος

Η εφημερίδα "Στόχος" φιλοξενεί ρεπορτάζ για την απολογία των έγκλειστων Συναγωνιστών στις φυλακές Κορυδαλλού προς την επιτροπή Δεοντολογίας.

Πρώτα η πατρίδα μετά η Δημοκρατία… Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Μιχαλολιάκος άφησε "ξερούς" τους ανθυποϋπάλληλους βουλευτές της επιτροπής δεοντολογίας της βουλής που έσπευσαν στις φυλακές για να τον ανακρίνουν. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και με φρόνημα υψηλό και με ηθικό ακμαιότατο, δείχνει να μην έχει χάσει το πνεύμα του, αλλά κυρίως δείχνει ότι δεν έχει χάσει την πίστη του, στα ιδανικά του και στις αξίες… και σε αντίθεση με τους μηδίζοντες που πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν- εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα- δείχνει αν και έγκλειστος τον δρόμο και στους υπολοίπους.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποδέχθηκε τα μέλη της επιτροπής με τα παρακάτω λόγια:...
«Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό… δεν αποκλείω πολύ σύντομα να ξαναέρθετε»! Και είμαστε βέβαιοι και το ύφος και για τον τόνο της φωνής, αλλά και για το συνοδευόμενο μειδίαμα στα λεγόμενα του Μιχαλολιάκου, αλλά είμαστε βέβαιοι πως οι "ανακριτές" βουλευτές ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκαν πως ίσως η ευχή για επάνοδο αφορούσε άλλη μια ανακριτική τους επίσκεψη στον Κορυδαλλό. Είμαστε βέβαιοι πως ως πρώτη ακαριαία και αυθόρμητη σκέψη τους πέρασε από το μυαλό πως ίσως βρεθούν αυτοί μια μέρα στη θέση του ανακρινόμενου και που σίγουρα υπάρχουν πολλές αφορμές και αιτίες για να συμβεί αυτό και το γνωρίσουν…  

Στο νομικό σκέλος ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται από το διεφθαρμένο καθεστώς των επίορκων. Τόνισε πως όλες οι κατηγορίες είναι χαλκευμένες. Πρόκειται για μία ξεκάθαρη πολιτική δίωξη, καθώς δεν υπάρχει καμία "εγκληματική οργάνωση", αλλά ένα πολιτικό κόμμα που διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα. Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ζητήθηκε να σχολιάσει την φράση: "Πρώτα η πατρίδα, μετά η δημοκρατία" ξεκαθάρισε πως το Αιώνιο Έθνος των Ελλήνων υπήρχε πολύ πριν υπάρξουν βουλευτές. Και αυτή η αντρίκια, Ελληνική, η ατόφια τοποθέτηση, δεν είναι πολιτική, είναι ιστορική που κανείς λογικός δεν μπορεί να αμφισβητήσει… Για την Χρυσή Αυγή προτεραιότητα είναι η πατρίδα και έπειτα το κοινοβουλευτικό σύστημα, το οποίο έχει διαφθαρεί απόλυτα με τα Μνημόνια έχει εξευτελίσει το Σύνταγμα. Κι αυτή η καθαρή γραμμή δεν αλλάζει όσες διώξεις και αν υποστούν οι κοινωνοί της…

Είναι σίγουρο πως έμεινε κάγκελο ο "περιοδεύων θίασος "όπως απεκάλεσε την επιτροπή ο καταιγιστικός Χρήστος Παππάς κρατώντας την ενιαία γραμμή της αρετής και της προσήλωσης του στην δική του προσωπική και πολίτική του πορεία. "Για κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα στο παρελθόν η βουλή δεν προχώρησε στην άρση ασυλίας βουλευτών του "συνταγματικού τόξου" τους είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππάς, για να δώσει ο ίδιος την απάντηση λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ξανά απευθυνόμενους προς αυτούς "Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει".

Ό, τι έχω να πω, θα το πω στην Ολομέλεια και στους υπόλοιπους 299 βουλευτές βάσει του κανονισμού της βουλής αυτοί είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν σύμφωνα με την αρχή της πλειοψηφίας. Η στέρηση αυτής της δυνατότητας προς εμένα θα καταστήσει την διαδικασία άκυρη και παράνομη. Αύριο κιόλας με ανοικτή ημερομηνία, όποτε και αν εσείς αποφασίσετε να φέρετε το θέμα στην Ολομέλεια, εγώ θα αιτηθώ την παρουσία μου όπως σύμφωνα με το νόμο ορίζεται" συμπλήρωσε ο Χρήστος Παππάς ανοίγοντας ένα κεφάλαιο, αυτό της παρουσίας των φυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη βουλή, που ψάχνει απεγνωσμένα το σύστημα και με κάθε τρόπο να κλείσει και αν αποφύγει

Με το ηθικό ψηλά και έντονη την διάθεση της ειρωνείας ο Γιάννης Λαγός, αναρωτήθηκε αλλά και δήλωσε απευθυνόμενος στην Επιτροπή "Έχω ζητήσει προ πολλού να αρθεί κάθε απόρρητο για τις επικοινωνίες μου και αν βρεθεί οποιαδήποτε εντολή μου για οποιαδήποτε πράξη βίας, τότε θα παραμείνω στη φυλακή, δεν θα διαμαρτυρηθώ και δεν θα ασκήσω έφεση". Γιατί δεν συμβαίνει αυτό; Μα γιατί τότε θα λάμψει η αλήθεια και θα διαφανεί πώς, από ποιους και γιατί στήθηκε αυτό το φιάσκο, που κρατάει άδικα φυλακισμένους ανθρώπους και "Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει", όπως είπε και Παππάς.

"Το κατηγορητήριο είναι σαθρό και ανύπαρκτο και οι διώξεις καθαρά πολιτικές" τους είπε μέσα στα μούτρα ο Γιάννης Λαγός και τους είπε αυτό που πιστεύουν κάθε μέρα και πιο πολλές χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι μαζικά πυκνώνουν και "εκλογικά" και "οργανωτικά" τις τάξεις των Εθνικιστών.
Κάτι που φαίνεται και από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις του δρόμου και από αυτές που καταφέρνουν αδιόρθωτες να δουν το φως της δημοσιότητας και από την μαζικοποίηση και την όλο και εντονότερη παρουσία της Χρυσής Αυγής εκεί που ζούν, εργάζονται και κινούνται οι Έλληνες.
Και κάποιοι νομίζουν ότι αυτό θα το σταματήσουν με διώξεις και φυλακίσεις ενώ πραγματικά δεν έχουν καν καταλάβει ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή μετακίνηση ψηφοφόρων αλλά για μετακίνηση μιας ολόκληρης παράταξης… 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών