Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 21, 2014

Όταν ο Αβραμόπουλος ομιλεί προκαλεί το ροχαλητό των βουλευτών της ΝΔ!


Εάν αληθεύει το δημοσίευμα του «Βηματοδότη», ότι δηλαδή βουλευτής της ΝΔ «κροτάλιζε» τα σαγόνια του, ευρισκόμενος στις «αγκάλες του Μορφέα», την ώρα που ο Αβραμόπουλος αγόρευε στα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας για τα εξοπλιστικά προγράμματα, τότε είναι ολοφάνερο ότι έχουμε σφάλει ολοκληρωτικά ως προς τις εκτιμήσεις μας γύρω από το πόσο επικίνδυνο, κουραστικό και ανθυγιεινό είναι το επάγγελμα του βουλευτή.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Αβραμόπουλος «επιχειρηματολογούσε» ακουγόταν στην αίθουσα ένα δυνατό...
και παρατεταμένο «χρρρ, χρρρ, χρρρ», το οποίο κάποια στιγμή συνοδεύτηκε και από ένα υπόκωφο «σφύριγμα» με … ποιητικές προδιαγραφές.

Εντοπίστηκε ένας «εύσωμος» (είδατε πόσο εύσχημα και «πολιτικά ορθά» το θέτουμε;) βουλευτής της ΝΔ να κοιμάται τον … ύπνο του δικαίου. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο … αγαθός γίγαντας που ξεκούραζε τα βλέφαρά του και το επίσης καταταλαιπωρημένο κορμί του «αποκαλύφθηκε» από άλλον συνάδελφό του του ιδίου κόμματος.

Πέρα από το γεγονός ότι αποδεικνύεται, τελικά, ότι το επάγγελμα του βουλευτή είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ό, τι φαίνεται, με αποτέλεσμα κάποιοι να σκέφτονται τη μεταφορά του συγκεκριμένου επαγγέλματος στα «Βαρέα και ανθυγιεινά», το ότι ο … άγρυπνος φρουρός της Δημοκρατίας παραδόθηκε ύστερα από … σκληρή μάχη στις σειρήνες του ύπνου, αποδεικνύει και κάτι άλλο. Ότι όταν ο Αβραμόπουλος ομιλεί κάνει κάτι πολύ χειρότερο από το να μην καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε τίποτε απολύτως από τα λεγόμενά του, καθώς το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει ότι τσακίζει  και τις ανθρώπινες αντοχές…

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών