Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 21, 2014

Ακόμη δονείται ο Πειραιάς από την Εθνικιστική Παρέλαση... Φωτορεπορτάζ από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του κινήματος της Χρυσής Αυγής

Από την πλατεία Κοραή εστάλη σήμερα το μήνυμα στον απερχόμενο δήμαρχο πως σύντομα τις τύχες του μεγάλου λιμανιού θα αναλάβει η "Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά".

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την....
πλατεία όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι θέσεις του συνδυασμού για την πόλη. Στην γεμάτη πάθος εκδήλωση μίλησαν:

Ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Πειραιά, Μάκης Μπαρέκας

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Κατσαφάδος

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Γρηγόρης Δεμέστιχας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Κούζηλος ξεκαθάρισε σε φίλους και εχθρούς πως η "Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά" θα αναμορφώσει την πόλη προς όφελος όλων των Ελλήνων.

Εν συνεχεία τον λόγο πήραν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική", Περικλής Μουλιανάκης

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Σωτήρης Δεβελέκος

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι ο χρόνος του σάπιου καθεστώτος τελειώνει!

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως ο υποτακτικός των διεθνών τοκογλύφων Σαμαράς δεν τολμά πια να εμφανιστεί στον Πειραιά παρά μόνο με δεκάδες ένοπλους φρουρούς, την ίδια ώρα που οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής αποθεώνονται σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερο συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Πιπίνης ανέγνωσε το δυναμικό μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Λαγού.

Τέλος, η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου που συνοψίζεται στην εξής φράση: Ούτε βήμα πίσω!

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής, ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης παρά την προσπάθεια απαγόρευσης από την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών